del 2: årsresumé för 2011

Juli var en månad fylld med roliga dagar med världens bästa vänner. Kvällar vid Ljungsjön, en kväll på Digiloo med mamma, min lillebror och lite goa vänner. Passade mina sysslingar, shoppade och fotade en hel del. Några utav mina fina vänner tog även sin konfirmation i mitten av soliga juli. 
 
 Augusti var en kreativ månad - gjorde många egna smycken och åkte på roliga utflykter. Bland annat till Göteborg med familjen och sov på hotell en natt, gick även på universeum. Cyklade runt i hela Falkenberg med papa och lillebror en solig dag, åt i stan. Var på RIX FM:s festival i Halmstad med lite goa brudar, underbar kväll! Shoppade även lite småsaker och även två par skor som har använts flitigt!!!
 
September var en fin månad med mycket sol och fina löv. Hände inget speciellt denna månad, det var mycket foto i skolan, både klassfoto och för arbeten. Hade många goa eftermiddagar med vänner! 
 
Hände mycket i skolan denna månad, världens bästa lärare blev mammaledig och vi i klassen sörjde detta ett bra tag.. Hade en grym halloweenfest med bästa brudarna och fotade min lillebror för ett arbete i skolan. Åt glass, fixade till en jeansväst och fotade lite. 
 
En lugn månad där höjdpunkten var den otroligt roliga årsfesten med Vinbergs IF, riktigt roligt var det!!! Fotade lite grann, bland annat med Lina och självporträtt. 

December innehöll födelsedagsfirande för Lisa och Ida, julavslutning med bästa klassen innan det var dags för ett efterlängtat jullov, en grym julafton med alla nära och kära och till sist nyårsfirande med brudarna till en början och sen erbjöd även kvällen bästa grabbarna.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback