SÖT TOPP!


ginatricot, 149:-

29/12

foto & redigering: jag

I WOULD GO THROUGH ALL THIS PAIN

foto & redigering: jag

B L O G L O V I N '

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
glöm inte lägga till mig på bloglovin om ni gillar min blogg och om ni inte vill missa om jag lägger upp något, pussss!

14:00

foto & redigering: jag

ANNANDAG JUL!

IDAG HAR JAG HAFT MIN ÄLSKADE KAMERA I 1 ÅR, TIDEN HAR GÅTT SÅ GRYMT SNABBT! FÖR ATT FIRA DET HÄR BJUDER JAG PÅ NÅGRA AV MINA FAVORITBILDER FRÅN MITT FÖRSTA ÅR MED KAMERAN. ALLA BILDER ÄR FRÅN VÅR/SOMMAR SÅ NI FÖRSTÅR JU VILKEN ÅRSTID SOM ÄR MIN FOTOSÄSONG ;)


TÄVLING!


JAG KOMMER ENDAST ATT BYTA UT BILDEN, BAKGRUNDSFÄRGEN OCH ÄNDRA TILL DITT NAMN!
här kan ni se designen ''live'' :)

GOD JUL! ♥♥♥


SOME NEW STUFFS!

här har ni vad jag köpte på gekan när jag var där i tisdags, godnatt!

VÄRLDENS BÄSTA KLASS

bild från julavslutningen, älska 8c <3

JULLOV!

hej, har jullov nu så grymt sköööönt! åker strax iväg till gekås för att handla lite småsaker. sen ska jag träffa daniella, pusshej!

BOOOOOOTS!

skodon, 399:-
lovade ju att visa mina skor, så här har ni dom! :)

GODNATT!

foto & redigering: jag

17/12

foto & redigering: jag
får bli en bild sen i somras
idag var det fotbollstunering i skolan, det var kul men en aning jobbigt eftersom att jag har ont i halsen och så. men vi vann i alla fall, bra spelat tjejer! nu ska jag börja göra mig i ordning för ska till farmor och äta ikväll, puss!


MONKI

200 kr - 300 kr - 180 kr

KOLLA HIT! :)

kolla vad som landade i min brevlåda idag, wihooo! :) jag vann tävlingen hos ninni, tack vare er! blev faktiskt förvånad eftersom jag inte la ner så mycket tid på att skaffa röster till den här tävlingen. jag kommer att länka alla i ett inlägg senare, pusss!


19:03

hej! idag har jag lämnat in min dator :( så det kommer inte bli så mycket uppdatering men jag ska försöka. nu ska jag kolla på harry potter, vet inte vilken av dem det är men den är säkert bra som dem andra :) var i stan innan och köpte nya skor, visar dom i veckan. sen fotbollsträning med, kuuul som vanligt! har även förberett ett inlägg som kommer upp klockan 8. ha det bra, pusss!


.... till julafton! :)


11:57

foto & redigering: jag

18:07

kom igen nu!! jag har 90 prenumeranter via bloglovin men inte ens 1/4 del av er har röstat :( så kom igen nu, det hade varit så grymt kul att vinna denna reflexskärmen! jag är nummer 3 :)
nu ska jag iväg på partyyy hos linnea för vi ska fira henne och fanny med tjejerna. vi ska även sova där imon så när jag kommer hem vill jag se massa röster på nummer 3! ha en bra kväll för det ska jag ha, puss!

GLÖM INTE RÖSTAAAA! ♥

jag har namnsdag idag så om ni är snälla och vill ge mig en present kan ni klicka ovanför och rösta på nummer 3 (a)
nu ska jag strax sova, vi hörs imon!

gosig tröja!

bikbok, 399:-

jag är nummer 3, tack sötisar!

RÖSTA PÅ MIG!

nu är det så att jag har kommit till final i två tävlingar och jag ber er verkligen om att lägga en röst på mig i båda tävlingarna så snälla rösta på mig här & här! om ni vill bli länkade här i bloggen, skriv en kommentar om att ni har röstat och att ni vill bli länkade :) ni har hjälpt mig förr och om ni har gjort det förr kan ni göra det igen!
SNÄLLA SÖTA RARA NI! <3

4 december

hej! sitter och pratar med lina, marcus & gustav på skype. kulkul! :) hörs imon, puss.
ny header, vad tkr ni?

2 december

foto & redigering: jag
hej, idag har jag befunnit mig i skolan och på gekås. köpte lite småsaker på gekås, visar nog det imon annars nästa vecka. har ingenting att säga så det är bäst att sluta här, godnatt!

TÄVLING

jag är med och tävlar om en valfri fotopryl för max 179 kronor hos ninni, om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ha en sån här reflexskärm! :) om du också vill va med, klicka här.

1 december

foto & redigering: jag
hej! har varit hemma idag för hade ont i huvudet och halsen fast jag har inte precis tagit det lugnt för jag har pluggat engelska hela dagen eftersom att vi har prov på det imon och jag ska fortsätta mer med det ikväll. tänk hur snabbt tiden går? bara 23 dagar till julafton! nu ska jag gå och plugga, puss.