.

bara så ni vet så orkar jag inte blogga idag och nu vet ni det, puss.

förlåt...

för dålig uppdatering! men hallo igen. igår spenderade jag kvällen med lisa, vi satt vid datan, åt chips och så fixade vi klart lisas blogg. idag har jag ju som sagt fotat dop, det gick nog bra... kanske kommer upp lite bilder om ett tag när dem är färdig redigerade och så. nu är det tv som gäller för mig. imon blir nog en slappdag, kanske skidor! tror jag ska kolla lite på engelskan imon med. säger godnatt nu med för det blir ingen mer uppdatering från mig eller kanske en outfit, puss.

b l o g l o v i n '

bloglovin
glöm inte följa bloggen via b l o g l o v i n '
säger godnatt för idag med, puss.

lunch

hej,
nu har jag fixat med lisas blogg hela morgonen. fick inte till det exakt men ska försöka hitta den koden men hoppas den är okej så länge. säg till om jag ska byta textstil och sånt ♥. nu ska jag äta, det blir kyckling och pommes tror jag. sen ska vi iväg och åka skidor. ha en bra dag, puss.

godmorgon

hej,
vaknade för en stund sen. ska försöka att fixa lisas blogg så den blir så hon ville. men det ska nog lösa sig! ska gå och ta äta frukost med om en stund. idag blir det som sagt skidor med pappa och lillebror. har inte så mycket att skriva nu med skriver innan vi ska iväg, puss.

bild från göteborg, höstlovet 09

trött!

hej,
har varit hos min gammelmoster ikväll med familjen. mysigt! har iaf suttit och pysslat med lisas design hela kvällen.. men inget blir som jag vill, skit med! åh, blir så trött på alla koder hit och dit...  får försöka fixa den imon då och imon ska jag åka skidor med pappa och min lillebror. det blir nog skoj! men nu ska jag kolla på nån film eller nåt, puss.
give me summer!

summer clothes


bilder

hej, hemma från farmor nu eller kom hem i eftermiddags. ikväll har jag varit med lisa, mysigt.
här kommer bilderna jag lovade ifrån när jag och lisa fotograferade.
puss

dålig uppdatering

hej,
hann inte blogga igår. var på klitterbadet med mamma och min lillebror sen åkte jag hem till lisa. då bestämde vi att vi skulle sova så jag åkte hem och åt och ner till lisa igen. vi hade det mysigt, kollade på familjen annorlunda och sen tog vi kort dom kommer antagligen upp så småningom. om en stund ska jag åka till min farmor och sova där så jag kommer inte ha tillgång till internet på 2 dagar ungefär. men lovar att uppdatera när jag kommer hem och vi ska nog hitta på lite saker där. vi ska åka till gekås, åka pulka och jag ska ta kort. i veckan ska jag nog inte göra så mkt mer kommer va hos farmor idag och imon. torsdag och fredag får jag se.. lördag ska jag fotografera ett dop och det kommer bli jättekul! mitt första fotograferingsuppdrag så jag får hoppas det blir kul! söndag ska jag nog bara ta d lugnt. ha d bra tills vi hörs igen, puss.

sista inlägget idag

ska sova nu för är jättetrött... vi hörs imorgon, puss.

ge mig!

1. ginatricot 149:-
2. ginatricot 499:-
3. ginatricot 99:-

godnatt

hej,
följde lisa hem för ungefär en timma sen. först kollade vi på melodifestivalen sen gick vi ut i snön. det va sjuktkul men synd att vi inte kunde sova... lina kunde inte komma för hon skulle äta senare, så det var synd. försökte iaf fixa en ''personlig meny'' innan men det failade totalt. inte bra, jag som visste hur jag skulle ha det och allt. får lösa det en annan dag när jag orkar. har inga planer för imorgon men ska nog ta det lite lugnt, tror jag. men nu ska jag kolla bdb och så innan jag går och lägger mig. godnatt, puss.
fick bli ett bildlöst inlägg..

nytagna bilder


väntar

hej,
sitter och väntar på lisa och lina. dom kommer hit ikväll och vi får se vad vi hittar på... det blir kanske melodifestivalen eller nån film? aja, skriver mer sen, puss.

toppen kväll!

hej,
kvällen har varit toppen! lite flum här och där, men tack för kvällen tjejer. just nu känner jag mig lite sjuk, typ mår illa och ont i huvudet. hoppas det är över imon för jag tänker inte vara sjuk på lovet. imon ska jag nog till farmor för det var hur länge sen som helst jag träffa henne. ska nog sova om en stund är sjukttrött och så hoppas jag på en frisk cornelia imon! just det, kommer att lägga till en del nya kategorier. håll utkik efter dom och jag lovar att det ska komma massa nya bilder. ha d bra, puss.

sportlov!

hej, nu har vi SPORTLOV! yes, fan va skönt och slippa skolan och alla läxor. nu är jag med lisa, vi ska träffa lina senare. just nu sitter vi vid datan och ute snöar det sjuktmycket! det kunde väl ändå räckt med alla snö? skriver mer sen!

tillbaka

ger bloggandet en ny chans...
så hej igen, nu tänker jag göra min blogg lite mer personlig. det kommer komma upp mer bilder, tips, mode, shopping och allt annat. men skriver lite mer om detta sen och hoppas alla prenumeranter är kvar ändå! (Y)