TJEJKVÄLL

hey,
åker trax iväg på fotbollsträning. efter träningen stannar jag i vinberg för vi ska ha en liten tjejkväll. det blir jag, ida, lisa, daniella & elina. det var några som inte kunde så vi blir inte så många men det blir mysigt ändå. jag kommer hem imon så vi hörs då. ha det bra, puss.
en kväll med lisa, linnea och inlines :)

KLÄNNINGAR

klänningarna jag köpte på gekås. sen köpte jag lite småsaker med men det orkade jag inte ta kort på.

MAMMAS FÖDELSEDAG!

hej,
mamma fyller år idag så ikväll har vi haft lite kalas för hon och pappa, han fyller den 3 augusti så bäst att ta allt på samma gång. så grattis bästa mamma, älskar dig! ♥ nu ska jag snart sova, är jäkligt trött! imon blir det fotboll och på kvällen dom bästa tjejerna. vi ska grilla, ta kort, spela kubb, tälta och en massa annat skojsigt! ska bli bättre på uppdateringen men det går inte att ladda upp några bilder här på blogg.se men jag vet inte om det är vårat underbara internet? skulle laddat upp vad jag köpte på gekås men det får ni se när det funkar. sov sött, puss.

GEKÅS!

godmorgon,
nu ska jag strax gå och fixa mig. ska ta bussen upp till gekås med lisa, fanny och linnea. den går vid 11:17 så det är nog dags att gå upp och fixa sig nu. ha en riktigt bra dag, puss.

TACOS! :)

hej,
idag har jag inte gjort någonting alls. tiden har bara sprungit iväg... men jag har iaf bytat porfilbild i menyn. om en stund ska vi äta tacos och en efter maten hade jag tänkt att ringa lisa & linnea och se om dom vill åka inlines en stund. men vi hörs ikväll, puss!

LÖRDAG

hej, orkade inte blogga om min dag igår så jag gör det nu ist. igår ringde lisa mig och frågade om jag ville hänga med ner till stranden och det var klart jag ville. vi var där 3 timmar ungefär, det var grymt skönt i vattnet och vi hade kul som vanligt. sen åt och på kvällen åkte jag inlines med lisa och linnea, det var med grymt kul! idag har jag bara vilat, är skit trött och har lite ont i huvudet. klickade även hem lite grejer från h&m igår, visar det när det kommer. lite av det kommer nu i veckan, gillaaaa! nu ska jag ta mig en ramlösa och göra popcorn, sen blir det väl någon bra film. pusshej!
svar till sofie ekan: jag lägger upp bilderna på facebook så det är bara att dom där! :)<3

LOVE IT!

199 kronor, ginatricot.
GRYMTFINA! :)

GOTHIA CUP! ♥

hej,
kom hem från gothia igår men då var jag så trött så då orkade jag inte skriva. men det finns inte så mycket annat än att veckan har varit helt jävla underbar! verkligen något utav det bästa jag har gjort i mitt liv, ett minne för livet.
vi samlades vid ip klockan fyra på söndagen och åkte sedan vidare till göteborg. när vi var framme fixade vi sängar och packade upp och allt sånt. efter vi var klara med det gick vi och åt sen snackade vi och så somnade vi. på måndag spelade vi match mot ett lag från stockholm, den vann vi med 2-0. på kvällen var det invigning, fyfan va häftigt det var!! på tisdagen spelade vi mot ett norskt lag, vi hade hur många chanser som helst och matchen var helt klart våran men vi fick inte in bollen i målet så matchen slutade 0-0. sen på kvällen spelade vi minigolf och åt glass. på onsdagen gick vi upp vid halv 6 och vi skulle möta ett lag från lidköping, den matchen vann vi också med 2-0 så det betydde att vi vann gruppen och vidare till a-slutpspel. på eftermiddagen så var vi på heden, jag köpte en gothia tröja och gothia byxor. på kvällen åt vi pizza, skit gott! på torsdagen skulle vi spela 32-dels final mot ett lag från umeå. matchen var riktigt jämn men tyvärr fick dom en straff och vann md 2-1. det betydde att vi var ute ur gothia, alla var deppiga för att vi skulle åka hem. men vi var grymt duktiga och komma till a-slutspel i gothia cup är inte det sämsta som finns precis. det kändes som vi inte hann med någonting, men vi har träffat massa fransmän, danskar, dansat med brasilianare, dansat med tyska, hittat på en egen dans, skrattat, åkt varma bussar och spårvagnar. veckan har varit helt underbar, kommer aldrig att glömma den!
TJEJER, JAG ÄLSKAR ER. VINBERGS IF ♥

GOTHIAAAA! :D

nu är det såhär att det bästa laget åker till gothia om 2 timmar ungefär. så jääääkla kul det kommer bli! :D men det betyder att det inte blir någon uppdatering på en vecka... men ni klarar er! ha det grymt, pussss.
älskaaaaaa ♥

BLANDAT

foto & redigering: jag

GODMORGON

godmorgon,
nu ska jag sätta igång att packa inför GOTHIAAAA! :D ska bli jäkla kul! vi hörs med lite bilder senare idag, puss.

RÖSTA! ♥

hade varit jätte gulligt om ni kunde rösta på mig här: http://emmahbark.blogg.se/2010/july/tavling-2.html



FOTOBOKEN

lovade ju att ladda upp lite bilder på fotoboken, så här har ni dom. blev väldigt nöjd men vissa bilder blev ganska dåliga i kvalitén men det duger och detta är självklart inte hela boken, jag tror det var runt 40 sidor med bilder. vi hörs imon!
väldigt dåliga bilder ovanför men tog dom när det var mörkt och hade ingen blixt på...

SOMETHING NEW!

tröja: 139 :- på JC
armband: 20 :- på kappahl
svart armband: 39 :- på JC
trosor: 65 :- på vero moda
det var rea på allting, så det var bäst att slå till ;)

DOM SENASTE DAGARNA...

har jag åkt inlines åkt inlines med linnea, varit på stranden, sovit med daniella, varit i stan med daniella, varit på stranden med ida och en massa annat. ikväll var jag med familjen och åt på stranden, paddlade kajak och badade. sen åkte jag inlines med lisa, linnea och fanny, grymt kul! :) nu ligger jag ute på altanen och ska strax sova. man kan inte ligga inne i mitt rum, det är jäkligt varmt där! kommer strax upp en bild på det jag köpte i stan när jag var där med daniella. hörs snart, puss.

FIXAR

hej, håller på att fixa ute på altanen under vårat stora tält. jag är snart klar så vi hörs strax! :)

H&M

en jättesöt blus från h&m, 199 kronor kostar den :)

SVERIGES STÖRSTA BLOGGARE :)

haha, så grymt bra! :)

23:45

hej sötisar,
riktigt dålig uppdatering men det är ju sommarlov för fasen! orkar inte skriva vad som har hänt dom senaste dagarna men har iaf hämtat min fotobok som jag beställde. den visar jag imorgon, blev ganska nöjd! imorgon blir det stranden med linnea, lisa & daniella, toppen! hoppas på att det blir riktigt varmt så vi kan bada och sola mycket. godnatt, puss.
foto & redigering: jag

DAGEN I UGGLARP

hey,
dagen har spenderats med lisa i ugglarp. vi var i hennes mosters stuga, jättefint var det! jag orkar inte skriva nu men om ni vill läsa mer om dagen gå in och läs här. vi ska även vara hundvakt i en vecka så imorse kom lilla elvis hit. en ganska galen hund men ändå söt och det ändå som kommer ur den hunden är energi! nu ska jag sova för jag ska upp och sälja tidningar tidigt imon. godnatt, puss.
foto & redigering: jag
en liten bild på den lilla vovven.

23:14


THINK PINK! :)

foto & redigering: jag

14:31

hej, idag har jag inga planer förutom att ta det lugnt för jag ont i huvudet och sen ikväll blir fotbollsmöte inför gothia. då blir det riktigt goda bullar och saft! :D blir kanske en del fotande idag med. men nu har inte mycket att säga eftersom att det inte har hänt något än. men ha en bra dag, puss.
+ nu började det precis regna, toppen!

erik hassle - standing where you left me



GODNATT!

foto & redigering: jag
två gamla bilder jag inte visat. nu ska jag sova, puss.

17:12

foto & redigering: jag

ÄNTLIGEN TRÄNING!

hey,
va på sia glass innan och köpte massa gott. så nu är frysen laddad med massa glass till mig. om en stund så ska jag iväg på träning, grymt att börja träna igen! kommer upp mer bilder ikväll, puss.
<3

EN LITEN BILD

foto & redigering: jag

POOL

hey, detta har jag typ gått och väntat på hela kvällen: att vår pool skulle bli fylld. vi har tagit hem den från farmor för den har varit där i en sommar nu och vi tyckte att vi har bättre användning för den hemma. men nu är den i alla fall helt klar så det är bara att hoppa i när det blir varmt. uppdaterar inte särskilt bra men sommarlovet går före datan & bloggen. ska sova alldeles strax ska bara redigera lite bilder som kanske kommer upp om en stund men jag säger godnatt nu ändå, puss.

NY DESIGN!

äntligen är den nya designen upp, har lite smått kvar vid kommentarsfältet men det fixar jag sen. nu kommer jag även att ladda upp mina bilder 700px så bilderna kommer bli mycket större nu. kommentera gärna vad ni tycker :)

FLOWERS

foto & redigering: jag
så, äntligen nytagna bilder. känner att det inte har varit så mycket foton här på senaste tiden så nu var det dags och det kommer det fortsättas med. godnatt!

MONKI FAVORITES

collage by: me
några favoriter från monki,  just nu finns dom på monkis rea.

SVAR PÅ KOMMENTAR

sv: jag redigerar min bilder i adobe photoshop elements 6. skriv gärna din mail nästa gång, om du har någon :)

MY FRIEND LISA

nu sticker jag till lisa, puss.