MOVIETIME

hej,
nu ska jag gosa ner mig i min säng med popcorn och min nya film, wallander - indrivaren. den är säkert jättebra, så det blir nog en ganska bra kväll ändå. vi hörs igen imon, puss.
två bilder från arkivet

NYA SAKER!

+ en svart bh

30 juni

hey, igår var olivia och dom här hela dagen. vi var på stranden, mysigt. när dom hade åkt hem så åkte jag iväg med min gammel moster och skulle hjälpa henne att hämta två små söta kanin ungar som hennes barnbarn, mina sysslingar ska ha när dom är nere i falkenberg. sen åt vi på donken och sen tillbaka till kaninerna och fixade deras bur. vi kom hem vid 11 kanske, vet inte riktigt. nu ska jag strax klä på mig så ska vi åka upp till farmor och kolla till hennes katt för hon är på semester. sen blir det gekås, var ett tag sen jag var där så det blir nog lite småköp. vi hörs senare, puss.
tänkte visa två par byxor som jag klippte av och gjorde till shorts, blev väldigt nöjd med jeans shortsen.

MIN FOTOUTRUSTNING

kamerahus


nikon d3000: en grym kamera som funkar bra för nybörjare, hobbyfotografer och för er som vill lära er mer om fotografering. jag har lärt mig väldigt mycket genom att bara testa mig fram och det är väldigt bra. så en jättebra kamera som inte är så avancerad men en grym kamera att utvecklas med.

objektiv

AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR: standardobjektivet till d3000, det passar mig bra för tillfället!

stativ

velbon d-600: pappas gamla stativ, som jag har fått. ett jättebra stativ som man kan ställa in i 3 lägen.

kameraväska

nikon CF-EU04: en axelväska som passar till nikon d3000. man får plats med ett kamerahus och två objektiv. det finns även en massa små fack som man kan lägga saker i, det är jättebra för då får man plats med filter, fjärrutlösare m.m.

digitalkamera
casio ex-z100: en helt vanlig kompakt kamera. funkar väl helt okej, men jag skulle inte tipsa om att köpa den. jag använder den nästan aldrig...

+ close-up filter +10
close-up filter +4
soft focus filter
cpl filter
uv filter
fjärrutlösaren ML-L3
2 st 4 gb minneskort
rengöringspenna

28/6

tjenis,
kvällen spenderades med lisa, linnea & daniella. vi åt jordgubbar och cyklade/gick runt lite i tröingeberg. en mysig kväll helt enkelt. lite senare kommer ett inlägg som har legat i mitt utkast ett tag upp med min kamerautrustning. hade det på min gamla blogg men så tog jag bort den och då försvann även det inlägget... känner att min blogg har blivit lite tråkig, det kommer komma upp bilder. snart, jag lovar! imon kommer även saknade olivia hit, blir super mysigt! just det, den nya designen är snart klar så den kommer nog upp någon gång denna veckan. nu ska jag strax sova så jag säger godnatt. sov sött, puss.

TACK!

nu kommer lite länkar för dom som har röstat på mig, eller har skrivit att dom har gjort det. TACK SÅ MYCKET! <3 men fortsätt gärna rösta, ni kan rösta en gång om dagen. rösta HÄR!

kajsabjarang.blogg.se
linneagulliksson.blogg.se
oliviaaahlqvist.blogg.se
louisesingchaiii.blogg.se
hallgreen.blogg.se
sofiiiebengtsson.blogg.se

+ alla er andra utan blogg, tack så mycket!

SHOPPINGEN I DANMARK

bandaeu bhs: 40 dkk eller nåt. köpta på h&m, det blev inte så mycker shopping i danmark men jag hittade inte mycket jag ville ha eller behövde...

FINALIST!

jag blev en av 10 finalister i michelles fototävling, så snälla söta läsare. gå in på länken här nedanför och lägg era 3 röster på mig ♥
LÄNK: http://michellez.blogg.se/2010/june/the-finalists-1.html#comment


mitt bidrag i tävlingen.

beck - levande begravd

trailern till den sista beck filmen, jag har sett nästan alla beck filmer och denna verkar vara den läskigaste av dom alla. den visas i stan just nu men det dåliga är att det är 15-års gräns :( aja, får vänta tills den kommer ut.

FOTOTÄVLING

jag är med och tävlar hos michelle, temat är sommarkänslor. vill du också va med? klicka här!

HEMMA I SVERIGE

heyy,
kom hem från danmark vid halv ett inatt. orkar inte berätta allt vi gjort, men bilder kommer att komma. har precis lagt upp några inlägget under men mer kommer! vi har badat, gått på stan, ätit, varit i skagen och en massa annat. hoppas ni hade en härlig midsommar. vi hörs senare ikväll, puss.

DANMARK IN PICS

foto & redigering: jag
kommer att komma upp mer bilder från danmark så småningom :)

DANMARK IMON!

nu ska jag sova, ska upp vid 6:00 imon. vi måste va vid färjan en halv timma innan så vi åker hem ifrån vid 7:00. jag kommer inte blogga på dom här två/tre dagarna. så vi hörs på lördag igen. ha det bäst, puss.
GLÖM INTE RÖSTA PÅ MIG:
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=760

fick bli lite gamla bilder på mig med. nu ska jag sova. sov sött mina små svennebananer! (det passade ju perfekt eftersom att jag blir dansk imon?!)


CONVERSE

när jag gick in på blogg.se, hittade jag en sida där man kan designa sin egna convere. sidan hittar du här.


H&M

två snyggingar från h&m, ska kolla på dom när jag är i danmark. hoppas att dom finns, vill verkligen ha dom!

22:19

halluu,
dagen har spenderats med ida och kvällen med lisa. cyklade hem till ida vid 1 och vi skulle egentligen cykla till ljungsjön men det blev dåligt väder, såklart..... men vi hoppas studsmatta, hade picknick, satt vid datan och jag gjorde en ny design till ida, kolla in den här! cyklade hem vid halv 6 och när jag kom hem käkade jag sen kom mathias, cicci och olivia. det var deras bröllop jag fotade, så dem ville kolla på bilderna. sen cyklade jag ner till lisa och vi plockade jordgubbar sen gjorde vi en tårta till hennes bror som fyllde år. sen åt vi självklart den, super god! sen snackade vi lite och efter det cyklade jag hem för jag skulle packa, det borde jag verkligen göra nu men jag skriver ett inlägg för linneas skull :). kommer upp nåt mer inlägg om en stund, puss.
foto & redigering: jag
bara tog någon gammal bild.

22 JUNI

tjenixen,
hinner inte skriva nu för jag sticker till ida om en stund. skriver ikväll, puss.
HA EN BRA DAG! <3


23:52

foto & redigering: jag
GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR.
godnatt.... ♥

MINI-SEMESTER

mamma och pappa har bokat en liten resa till danmark. vi ska bo på ett hotell i fredrikshavn där dom även har ett äventyrsbad inne på hotellet. så det blir toppen! vi kommer även att åka till skagen, gå på stan/shoppa och jag kommer självklart ta en massa kort som jag kommer visa upp här sen. färjan går vid 9:00 på onsdag och på fredag går den hem vid 20:00. tänkte bara säga det + lite bilder på hotellet här under, kommer ett inlägg strax.



RÖSTA PÅ MIG!


gå in HÄR och rösta på mitt bidrag som ni ser ovanför, är ni jättesnälla!
skriv en kommentar när ni har röstat så kommer jag att länka er i min blogg senare :)
till alla er som röstar, TACK SÅ MYCKET! <3


GRYM LÅT!

robyn - dancing on my own
GODNATT BLOGGEN ♥

VINBERGS IF

hej,
hemma från matchen nu. vi mötte lilla träslöv och vi vann med 3-0, jag fick in 2 mål så det gick mycket bättre denna matchen än förra. jättebra spelat tjejer! + att nu stannar vi kvar i division 1. nu ska jag strax äta, kött och potatis blir det. ikväll skulle vi egentligen grillat med mammas kompisgäng men eftersom att det regnade och så blev det inställt men nu är det fint väder igen så det var lite onödigt. så ikväll blir det väl en lugn hemmakväll. ha det bra, puss.
foto & redigering: jag

ÅKER PÅ MATCH SNART!

foto & redigering: jag

16/6

tjenixen,
nu hade jag helst suttit med lisa, linnea och ida och hittat på nåt kul men eftersom jag är så jäkla trött hade jag inte orkat göra något. jag har bar slappat hela kvällen, kollat lite grey's med... nu ska jag sova, vi hörs imon och då berättar jag mer om lägret. sov sött, puss.

TÄVLING HOS AMANDA

länken till tävlingen hittar du: HÄR!

OLD & NEW

foto & redigering: jag

HOME SWEET HOME

hej,
hemma från lägret nu. berättar mer om det imon eller ikväll.
+ GRAAAAATTIS I EFTERSKOTT DANIELLA, KUNDE INTE RINGA/SMSA FRÅN LÄGRET PÅ SÖNDAGEN. HOPPAS DU HADE EN GRYM DAG, LOVE U ♡


sannarpslägret

godmorgon,
jag kommer inte kunna blogga på 3-4 dagar nu för jag åker iväg på sannarpslägret. det är ett läger för uttagna spelare i halland. jag är väldigt nervös eftersom jag inte vet om jag kommer komma med någon jag känner och sånt. men det ska bli kul att spela men det tråkiga är att jag fortfarande är förkyld. igår vann vi matchen så vi ligger fortfarande kvar i serien. jag spelade grymt dåligt igår, missade två frilägen... bläää! men nu blir det nya tag och jag hoppas det går bättre nu. vi hörs på onsdag eftermiddag. ha det bäst, puss.
foto & redigering: jag

godnatt

har fixat med en ny design hela kvällen och packat inför sannarpslägret imon. fixar klart designen när jag kommer hem på onsdag. lägger in en liten bild på mig med, jag skriver innan jag åker imon vilket är vid 9. sovgott, puss.
foto & redigering: jag

GODMORGON

hello,
vaknade för någon timma sen. igår var jag med lisa sen sov hon här, toppen! ska gå upp och fixa mig strax och äta lite eftersom att vi har match senare. vi ska möta lerkils if och dom ligger under oss i serien så vi får hoppas på att vi vinner den här matchen. jag är inte så taggad men det kommer väl, sen så är jag fortfarande förkyld men jag ska kämpa på... lägger in nån bild med. ha en bra dag, puss.
foto & redigering: jag

outift 11/6

hade tänkt att ta bilderna ute men eftersom att vädret är skit här i lilla falkenberg fick det bli inomhus.

SOMMARLOV!

nu har vi sommarlov, gillaaaaa! :) ikväll blir det lisa och linnea, toppen. bilder från lägret kommer sen. ha en bra dag, puss.
+ att jag är sjukt trött på min design, den kan slänga sig i väggen! ♥

HEMMA

hallå!
kom hem från lägret vid 11, det var superkul men synd att regnat förstörde allt. var jättetrött när jag kom hem så jag satt vid datan en liten stund och sen somnade jag vid 1 och vaknade vid 4. fast jag är fortfarande trött! nu ska jag lägga över bilderna från kameran och sen ska jag duscha. tänk att det är skolavslutning imorgon? helt sjukt, det ska bli så jävla skönt! vi hörs sen, då kommer även bilderna om det funkar att ladda över. ha det bra, puss.
foto & redigering: jag
UPDATE: DET HÄR INLÄGGET ÄR MITT 2OO:ADE INLÄGG

7C ♥

hej,
hann inte blogga igår men dagen var bra. nu äter jag frukost och om en stund ska jag gå och packa klart det sista och sen ska jag fixa mig. vid halv 10 kommer ida och hämtar mig sen åker den bästa klassen på läger i steninge. hoppas det blir kul men självklart regnar det, åh! kommer då inte kunna blogga så jag är tillbaka på torsdag vid 11 nån gång. ha det bäst, puss.

PICTURES

foto & redigering: jag

lite blandade bilder från veckan...


 


NATIONALDAGEN

hallååå!
tänkte börja att säga att vårat internet är ganska okej igen men ibland dör det ur för en stund eller så?! jag har hur mycket bilder som helst för er att visa så förbered er på att bloggen kommer att fyllas med bilder från balen, student, bröllop och blommor med mera. och den dåliga uppdatering beros på att jag har haft fullt upp i helgen, ska berätta om den nu...
FREDAG: skolan som vanligt fast jag slutade tidigare för jag skulle på min kusins student. jag cyklade hem och fixade mig sen åkte en liten del av våran släkt till stan och kollade på när alla studenter sprang ut. efter det åkte jag och min lillebror med våran gammelmoster och hennes man som körde studenter i lastbilen. det var ganska häftigt eftersom man såg allt folk som stog på gatan nedanför, hur mycket folk som helst. såg tex annie och kaltrina, som stog och tog kort + en massa annat folk. sen släppte vi av studenterna vid vallarna och så tog jag lite kort. där träffade jag även olivia, kul att träffa dig! sen cyklade vi hem till mormor och morfar, där ifrån tog vi bilen hem till studenten. där åt vi jättegod mat, spelade fotboll, åt igen och träffade släkten sen åkte vi hem och jag gick och la mig direkt.
LÖRDAG: åt frukost, sen vid lunch stack vi ner till kusinerna och åt mat som blev över från studenten. sen hem och fixa mig lite sen åkte vi iväg på bröllop, jag var inte bjuden utan skulle bara fotografera bröllopet så det gjorde jag på eftermiddagen, det var ganska kul men det är så svårt att få bra bilder i kyrkan men vissa blev det bra ljus på. sen åkte jag hem till mormor och morfar. vi spelade minigolf och sen på kvällen kollade vi på tv och åt godis och chips typ. sen gick jag och la mig, jag somnade väl vid 11 eller nåt.
SÖNDAG: vaknade upp hos mormor och morfar, gjorde oss i ordning och åkte hem sen hoppade jag studsmatta en stund och sen ringde lisa och frågade om jag ville ta kort och det var klart jag ville. så jag cyklade ner till henne sen var vi ute och fotade i två timmar typ och det slutade med över 250 bilder för min del... sen cyklade vi runt lite, haha. sjuktkul!! :D sen ringde linnea och så bestämde vi att vi skulle vara senare på kvällen så jag cyklade hem och åt och sen ner till lisa och linnea igen. hade sjukt kul då med! och nu är jag hemma och ska lägga mig alldeles strax. har mycket att se fram emot den här veckan, det blir fotokurs, läger med bästa klassen, skolavslutning och sannarpsläger. berättar mer om fotokursen i skolan imon och då kommer massa bilder. oj, det blev ett riktigt långt inlägg.. hoppas ni orkar läsa. sovsött, puss.

SUMMER

foto & redigering: jag

2 JUNI

hej,
blir ett kort inlägg nu. dålig uppdatering.. förlåt men det är för att vårat internet bara funkar ibland!?! aja, det fixar väl sig snart. nu hade jag tänkt att sova. dröm sött, puss.



DAGENS OUTFIT


OLIVIA BÄCK ♥

GRATTIS BÄSTA OLIVIA! HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG FÖR DET ÄR DU VERKLIGEN VÄRD! ALLA MINNEN MED DIG ÄR BÄST, DU ÄR GRYM! ♥