lite nytt!


PICTURES

foto & redigering: jag

SJUK FORTFARANDE

hej,
tänkte bara säga att vårat internet är konstigt igen så det blir inte mycket uppdatering men glöm inte rösta på nummer 1 här: 
http://carolinedahlen.blogg.se/2010/may/finalisterna-ar.html

OCH TACK SÅ SJUKT MYCKET TILL ER SOM HAR RÖSTAT PÅ MIG! ♥

RÖSTA PÅ MIG!

jag är en utav dom 5 finallisterna i carolines fototävling om att vinna ett valfritt close-up filter från tvspelsweb.
hade varit otroligt snällt om du gick in och röstade på mitt bidrag, det tar inte mer än 20 sekunder att rösta så....
KLICKA HÄR OCH SKRIV NUMMER 1 I KOMMENTARSFÄLTET! :D
mitt bidrag:

22:25

hej, nu hade jag tänkt att sova. det blir ingen skola för mig imon eftersom min halsfluss smittar så jag kommer nog på torsdag eller fredag. idag har jag bara kollat på film, inte så konstigt eftersom jag är sjuk. men sovgott, puss.

tävling!

jag är med och tävlar hos caroline och temat är djur. priset är ett valfritt close-up filter från tvspelsweb.
vill du också va med och tävla? KLICKA HÄR!

H&M

skulle beställt lite grejer från h&m men självklart var det slut i min storlek idag när jag kollade på hemsidan, toppen! men det blir nog att beställa linnet, solglasögonen & dom gula shortsen istället. för övrigt så har jag halsfluss och har varit hemma från skolan idag, inte kul. nu ska jag äta upp min mat sen blir det väl någon film, puss.

BILDER FRÅN I ONSDAGS!


HELLO FLOWERS!

foto & redigering: jag

BUBBLES


MATCH

hej, blir ett snabbt inlägg nu för ska iväg på match. vi möter värö united, tror dom heter så. hoppas vi vinner nu, kommer hem vid 10 ikväll. ha en bra kväll, puss.
foto: jag
oredgierad, bara ett foto jag hittade...

ONSDAG & TORSDAG

hej, kom hem från skolan för en liten stund sen. tänkte bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen men när det är fint väder får man ta vara på det! när jag kom hem var det sol och blåste inte men nu är ingen sol och jag hör åska... ikväll blir det match, sjukt sugen på att spela nu! men nu ska jag berätta om dagarna.
ONSDAG: i skolan hade vi orientering på vallarna, vi hann inte göra alla kontroller men det gjorde ingenting. då bestämde vi eller några tjejer att vi skulle cykla till ljungsjön så jag stog och väntade på lisa och linnea men ingen kom så jag cyklade ner till lisa och då visade det sig att inte lina orkade så då ville inte dom andra heller. så jag, lisa, linnea och fanny solade, hade vattenkrig, hoppade studsmatta och då hade vi vattenspridaren under. vi spelade även volleyboll. dagen var riktigt rolig och det måste vi göra om!
TORSDAG: skulle varit ensam med lina men det blev vattenkrig och volleyboll med lisa och linnea. det var med riktigt kul men det var inte lika varmt då så man frös lite men kul var det ändå! på kvällen blev det träning, helt okej fast hade ont i huvudet.
bilder från onsdagen kommer, ska bara lägga in dom men nu ska jag ladda kameran och gå ut och fota lite. hoppas ni orkade läsa! ha det toppen, puss.



NY CARDIGAN!

LINDEX, 199:-
mamma kom hem med en ny cardigan igår, det behövde jag verkligen en så tack så mycket mammii! förlåt för den grymt dåliga uppdatering men imon kommer text om dom senaste dagarna och en massa bilder, godnatt!

SOLEN SKINER!!

håller på att klä på mig träningskläder eftersom att vi ska orientera med skolan idag. skitkul, verkligen... aja, vi går ju bara från 10 till 1 så det är ingen lång dag. snart ska jag gå och fixa färdigt mig och göra min mat jag ska ha med mig, det blir pitabröd med baconröra. mummms! sjukthärligt väder med, hoppas bara att det håller i sig med. nu ska jag sluta tjata och gå och fixa mig. ha det bäst, puss.

FOTBOLL

hey,
eftermiddagen spenderades med lisa. vi bakade rabarberpaj, gjorde läxan, spelade in film och bara hade det kul. nu har jag ätit och om en liten stund åker jag iväg på fotboll. hoppas eran dag har varit bra, puss.

outfit 18/5

undra vem som skrev inlägget under? haha, inte ebba och elina iaf :)

ebba möller (L)

hej allihopa, ebba möller är verkligen den bästa som finns, ville bara att ni skulle veta de !
elina ramnevall är också sjukt bra !!
dom är verkligen snyggast ocg sötast på hela jorden, och jag är ful (a)
ebba och elina äger alltid alla andra vad dom än gör och de har dom alltid gjort och kommer alltid att göra, så aah ville baara säga att jag älskar er ,så här kommer en bild på snyggisarna.

TIME FOR SCHOOL

godmorgon, sticker till skolan nu. ha en toppen dag, puss.

outfit 17/5

vi kör på en liten outfit idag och förlåt för bilden till vänster... godnatt, puss.

EN LITEN KATT

foto & redigering: jag

RAMARNA


18.38

heyy,
sitter just nu och äter pannkakor, gott! vårat internet är tillbaks så nu blir det vanligt uppdatering igen. i eftermiddag har jag inte gjort något speciellt eller för ett tag sedan beställde jag några kort dom jag ska ha i ramar i mitt rum me det har inte blivit att jag har fixat dom så det har jag gjort i eftermiddag. men eftersom att jag beställde dom i vintras så är det vinter bilder och två sommar bilder så det är lite tråkigt men jag ska snart byta så då blir det mer somrigt på mitt rum! kommer upp lite bilder senare, hoppas ni har haft en bra dag! hörs sen, puss.
tänkte lagt upp en bild på ramarna men det funkade inte så den kommer senare.

JUST YELLOW

foto & redigering: jag
bilder sen sommar 09

VITSIPPOR

foto & redigering: jag

FREDAG!

kommer inte bli mycket uppdatering för ett tag framöver för att vårat internet har gått sönder men jag är snart tillbaks. just nu sitter jag på pappas data för den är den ända som funkar med internetsladd.. konstigt? ja! så o det tar ett tag innan jag svarar på kommentarer så vet ni varför bara så ni inte tror att jag skiter i att svara..
men jag säger godnatt och ha det bäst, puss.


haha, hittade en gammaaaal bild på mig. skitsnygg, men det gäller väl att bjuda på sig? :)


SOMMAR 09

foto & redigering: jag
lite bilder från i somras när min familj var iväg på en liten semester med husbil. bilderna är tagna med min lilla digitalkamera casio ex-z100 som inte används särskilt mycket längre för den är så jäkla dålig men det är väl bara för att jag jämför med min systemkamera.
VILL HA SOMMAR NU!

GODMORGON

helluuu, är fortfarande väldigt förkyld och har lite ont i huvudet. nu hade jag helst varit ute i vinberg och kollat på bästa laget när dom spelar DM mot onsala men eftersom att jag sjuk så kan jag värken vara med eller vara där och kolla. fan med, men ni vinner tjejer! ♥ jag hoppas på att jag frisknar till lite mer idag för imorgon ska vi iväg och träffa min sysslingar och lite till av släkten. sen har jag inte fotat på länge heller så kanske sticker ut en sväng sen om jag mår bättre men antagligen inte. men han en bra dag, puss.

WANNA HAVE!

sommriga shorts från h&m, visst är dom söta? :)

RINGAR!


GIVE ME! ♡

grymtfin tröja från nelly. skulle inte vara fel om den hängde i min garderob nu...
tror den kostar 149 kronor.

FLOWER


nu ska jag sova, stannar hemma från skolan imon med. godnatt, puss.

veckansblogg!


SHOES

riktigt fina ballerina skor från h&m. dom kostar 129 kronor och finns i storlek 36 - 40. tror nog att jag ska köpa mig ett par till sommaren. men jag vet inte riktigt vilken färg, men det får jag se. är hemma idag för jag har feber och ont i halsen. men ni får ha en bra dag, puss.

åhhhh

min dag har varit sämst, jävla skit med.

HELLO RAIN!

godmorgon,
när jag vaknade kollade jag ut och självklart regnade det. perfekt nu när jag ska sälja tidningar och allt. idag ska vi åka upp till farmor, får se vad som händer där. blir väl antagligen att fota en del... nej, nu ska jag gå och äta frukost. ha en grym dag, puss.

GODNATT SÖTISAR!


MOVIETIME

tjenixxxen,
just nu kollar jag på wallander - arvet. den är bra än så länge så då kan den ju iaf inte bli sämre... i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt. imon blir det att sälja tidningar och sen resten av dagen så får jag se vad som händer. nu ska jag fortsätta kolla på filmen, puss.

GRÄS


p!nk - funhouse

hej, ledsen för att jag inte har skrivit idag. efter skolan åkte jag, lisa och linnea hem till ebba. vi kollade på film, hoppade studsmatta och var ute. grymtkul, det måste vi göra om! sen var det fotbollsträning, ganska kul i början men sen sträckte jag mitt lår eller framsidan av låret. så kan inte skjuta med vänstern men det var iaf tur att det inte var högern. tänkte ladda upp några bilder men det tar för lång tid så dom kommer nog upp imon och här kommer en sjuktbra låt med. sovgott, puss.

p!nk - funhouse

STRANDEN

foto & redigering: jag
lite bilder från stranden, det kommer mer men just nu vill inte blogg.se samarbeta med mig...

paranormal activity

verkar vara en grymtbra & läskig film. JAG VILL SE DEN! någon av er som har sett den? vad tyckte ni om den?

andra avenyn

hej,
har precis kollat klart på det sista avsnittet av andra avenyn någonsing. sorgligt men sant... hur ska jag kunna klara mig utan det? :( nu ska jag gå ut, får se om jag fotar eller bara går ut. ska även hinna med att göra klart engelskaläxan. bilderna kommer in senare. imon blir det att vara med ebba, lisa och linnea. det kommer bli grymt! hörs sen, puss.

don't give up

hej, förlåt för dålig uppdatering men jag orkar verkligen inte skriva just nu. lovar att bättre på mig men inte bara just nu... efter skolan åkte jag iväg med mamma till blomsterlandet för hon skulle köpa nåt där och efter det skulle vi åka till stranden för jag skulle fota lite och eftersom jag hade med kameran på blomsterlandet blev det lite bilder där med. sen åkte vi till stranden och jag fotade. bilderna kommer nog upp imon för om en liten stund ska jag på fotboll och när jag kommer hem blir det franska så det blir nog inget mer bloggande idag men kanske. ha det bra, puss.
foto: jag

godnatt!

hej,
inget mer bloggande idag. matchen gick dåligt men vi kämpade på och gjorde en bra match ändå! nu ska jag sova för är trött eftersom att jag har lagt mig sent och vaknat tidigt både lördag och söndag, puss

m a t c h

sticker på fotbollsmatch nu, vi ska möta snöstorp/nyhem. nu vinner vi tjejer, puss.

sovsött ♡

foto: jag
nu har jag & daniella kollat lite på she's the man och ätit popcorn. nu ska vi sova för ska upp tidigt imon på hallands uttagning i fotboll så vi får hoppas det går bra, puss.

designen uppe!

nya designen är äntligen uppe, ska bara fixa lite i menyn.. men vad tycker ni? :)

think pink

foto & redigering: jag


shoppingen!

hej,
förlåt för att jag inte la in bilderna innan men eftersom att det har regnat hela dagen så har jag inte kunnat ta fotona ute så har fått vänta. men tyckte att det kunde va kul med omväxling för jag brukar ju bara ta kort på nya saker inomhus. aja, kommer upp bilder på blommor senare, puss.
h&m - 50 kronor
ginatricot - 99 kronor [REA!]
h&m - 40 kronor
åhléns - 50 kronor
h&m - 99 kronor
h&m - 199 kronor

1 maj

hej,
kom hem för en stund sen, var ju och sålde tidningar. nu hade jag tänkt att berätta lite om gårdagen. efter skolan åkte jag och lisa tåg upp till hamstad och shoppade. vi gick runt lite i stan, åt på mcdonalds och det var jättemysigt! fick med mig lite grejer hem, lägger upp bilder på det sen eftersom jag ska ladda kameran och fota det sen. sen på kvällen var jag nere vid brasan och där träffade jag, lisa, linnea, johanna, theresia, ida, fanny och lite coola killar....
sen skulle min familj hem till min moster och fika men där stannade vi till halv 1 och då var jag sjukttrött så la mig nästan direkt när jag kom hem. men iaf tack för igår, det var riktigt bra! just det, den nya designen kommer när jag orkar. lägger in bilderna på kläderna sen. nu ska jag äta, puss.
HOPPAS NI ORKAR LÄSA!

godnatt

hej,
berättar mer om dagen imon. nu ska jag sova för ska upp och sälja tidningar imon, jippiii! -.- men var iaf i  halmstad idag med lisa, köpte lite saker. lägger upp det imon, puss.