vinn ett stjärnfilter!

jag är med och tävlar hos melinda där man kan vinna ett valfritt stjärnfilter från tvspelsweb. temat är mysig så jag tyckte att denna bilden passade ganska bra, om du vill va med och tävla ska du klicka här!



tävling hos olivia

jag är med och tävlar hos olivia, där temat är din bästa vattenbild. priset är en valfri reflexskärm för max 199 kronor från tvspelsweb och jag har valt den här reflexskärmen. vill du också va med? klicka här!

ice cold

foto & redigering: jag

SNYGG TJEJ!

tjenixen! har precis bakat chokladbullar fast jag orkade inte rulla dom till bollar... nu ska jag sätta mig och plugga franska och kanske lite engelska ska såklart också äta chokladbollarna eller vad man nu ska kalla det ;) ikväll blir det träning, vi hörs!

GAMLA BILDER

gaaamla bilder (1 år sen typ) på mig och dom bästa flickornaaa

HARRY POTTER & DÖDSRELIKERNA

i onsdags var jag och kollade på världspremiären av harry potter och dödsrelikerna med lisa, fanny och daniella. jag är inget stort fan av harry potter men jag tycker att filmerna är riktigt bra och jag brukar kolla på dom då och då. men jag måste bara säga att denna filmen var riktigt bra och jag kan knappt vänta tills del 2 kommer ut! ni som inte har sett den borde gå och kolla på den så snabbt som möjligt för annars missar ni nåt!!
här kan ni se trailern

NYTT NYTT NYTT!

leggings - ringar - trosor - ljusstakar - tubhalsduk
var på gekås igår, detta var vad jag fick med mig hem. jag är riktigt nöjd!

LILLE KATT

foto & redigering: jag
fick bli två gamla bilder, måste ut och fota!! ska försöka göra det imon, puss.

15:37

hej, kom hem från skolan för en stund sen har fikat och så nu. senare ska jag plugga lite svenska, kolla pensionärsjävlar.. haha, riktigt roligt! :) vi hörs sen med några bilder, puss!


jag är med och tävlar om ett par korsörhängen här!

21:50

foto & redigering: jag
är riktigt trött så det ska bli skönt med helg nu så man får sova ut! godnatt sötisar :)

BLOGGSVAR

nu har även lilla jag fått bloggsvar, klicka på bilden för att komma till mina frågesida.
pssst, glöm inte att ställa en massa frågor!

DANIEL ADAMS-RAY


BÄST!

FOTBOLL! ♥

hej! kom hem från skolan för ett tag sen. nu ska jag plugga lite och äta innan det äntligen blir träning, så grymt kul! har saknat det asmycket så kul att det börjar igen nu! :D vi hörs sen, puss!

GISSA VAD JAG GÖR NU?

... pluggar min älskade franska ♥

SVAR PÅ KOMMENTAR!

fick en anonym kommentar som undrade om jag inte kunde visa bilder på mitt rum och det är klart jag kan det men det blir om ett tag när allt är klart! :)

GODNATT!

skriver mer imorgon då jag även ska fota lille albin, ska bli kul att se den lilla plutten! :) puss.

NYA SAKER TILL MITT RUM

detta var vad jag hittade på ikea igår. garderobsdörrarna var slut, smyckesträdet var borttaget ur sortimentet, resten var slut eller så var osäker på det. men att smyckesträdet va slut var riktigt tråkigt för det hade jag verkligen velat ha! men det blir ikea snart för att köpa garderobsdörrar och kolla om resten finns inne som tex: överkastet, påslakansetet och om det har kommit in nån fin spegel annars får jag kolla på gekan eller någon annan möbelaffär!

20:02

hallå! idag har jag fixat på mitt rum med dom nya sakerna jag köpte plus att jag har rensat lite gamla saker också. ikväll ska jag plugga franska & fixa lite mer på mitt rum. imorgon ska jag va med daniella, får se vad vi hittar på men det blir säkert kul i vilket fall som helst! det kommer upp ett inlägg med det jag köpte på ikea igår, puss!

IKEA

åker förmodligen till ikea i eftermiddag och då ska allt ovanför inhandlas + vita garderobsdörrar. som ni ser älskar jag svart & vit, just nu har jag lila som en färgdetalj eller vad man ska säga men funderar på att byta ut den mot brun/beige! :) om vi inte åker i eftermiddag blir det plugg och så åker vi imon ist. men ni får ha en bra dag, puss!

1 november!

hej!
dålig uppdatering (alla min inlägg börjar med den meningen?!) men ni vet ju att jag bloggar när jag hinner, orkar osv... men ska försöka komma igång med bloggandet igen. idag har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag strax sova. vi hörs förmodligen imon, sovgott! ♥
foto & redigering: jag
får bli en bild sen i somras :)