TÄVLING HOS ANTON!

jag är med och tävlar hos anton och man kan vinna en reflexskärm 5 i 1 (56 cm). vill du också va med och tävla? KLICKA HÄR!

27 oktober

foto & redigering: jag
dålig uppdatering men jag hinner inte just nu, jag praoar just nu hos en fotograf och det är la okej men får hoppas det blir roligare senare i veckan. men vi hörs framåt helgen någon gång och tack till alla er som kikar in varje dag ändå! ♥

23:49

foto & redigering: jag
lite suddig bild, men det får duga för denna gång! har praoat hela veckan så har knappt hunnit med att blogga, träffa någon eller gjort nåt överhuvudtaget... jag praoade på apoteket för er som undrade. nu är jag iaf klar med non, skööönt! men imon måste jag fixa klart bilden också... och imon kommer det även att komma upp ett inlägg som ni kanske tycker är lite kul att kolla på, vi får hoppas på det. nu ska jag alldeles strax lägga mig, godnatt!
+ grymt att man kan tidsinställa inlägg nu!

21:16

riktigt dålig uppdatering, berättar varför imon. nu ska jag göra lite no. sovgott!

TVÅ SMÅ BILDER!

foto & redigering: jag

RÖSTA PÅ MIG!


foto & redigering: jag
RÖSTA PÅ MIG HÄR SÖTNOSAR! :)

TÄVLING, IGEN....

jag är ännu en gång med och tävlar hos någon, denna gången hos photolens och det man vinner är en reflexskärm. hoppas verkligen jag vinner den, den skulle behövas!

18:58

jag är med och tävlar hos mirella och temat är vatten!

TÄVLING IGEN!

jag är med och tävlar om en reflexskärm från tvspelsweb hos caroline. temat är rosa eftersom att det är rosa bandets månad nu!

TÄVLAR HOS BEATRICE

jag är med och tävlar hos beatrice där man kan vinna en reflexskärm (silver och vit 40 cm).

VATTENDROPPAR!

foto & redigering: jag
blev så sugen på att fota vatten när jag såg att så många andra gjort det så här har ni lite nya bilder! :)

SOVSÖTT ♡

nu ska jag strax lägga mig, men är hungrig så går nog upp och tar en macka eller nåt. imon ska jag inte göra nåt speciellt, kanske hittar på nåt... vi får se vad som händer! hörs imon, puss!

21:24

fick bli ett egopixx today, foto: daniella & redigering: jag
hej, har inte skrivit på ett tag nu men har ju som sagt varit i jämtland och jag orkade inte skriva igår. det finns inte så mycket att säga om jämtland men kommer att lägga upp en del bilder, får se när första omgången kommer in här! nu ska jag strax gå och duscha sen blir det att kolla lite tv lr nåt. pussar!