snygga jeansshorts!

modekungen.se
åååh, så sjukt snygga! är jättesugen på att beställa dom ljusa men vill inte lägga 500 svenska riksdaler på dom, känns lite onödigt. om ni vill se mer shorts från modekungen kan ni klicka här!

it's friday, friday...

hallå! äntligen fredag, underbart! nu måste jag packa min väska för åker snart iväg på match. ikväll får jag se vad som händer, hör av mig senare. pusshej!

i just can't get enough

karmasmycken.se // josign.se // bikbok.se // topshop.com // jfr.se

28/4

tjena kompisar! har inte orkat ta tag i bloggningen och har verkligen ingen lust att skriva något. vet inte hur många gånger jag har tryckt på nytt inlägg och sen bara skrivit hej och låtit det vara. har mycket i skolan nu innan sommarlovet så bloggen kommer att få lida för det men det är så värt det i slutändan. kommer försöka få upp ett inlägg varje dag iaf men det kommer antagligen bara vara bilder. idag har jag och linnea försökt plugga men det sket sig... hon somna och jag kollade på bb, hehe. sen träffade vi emma och käka lite kakor och glass, sen var det träning. gött! nu ska jag kolla på lite glosor och sätta på nån bra film, pussss!

BUTTERFLY

foto & redigering: jag

GLAD PÅSK!

detta inlägget skulle kommit upp igår men bättre sent än aldrig! :)

23/4

jag är med och tävlar hos amanda, klicka här om du vill va med!

NYA BIKINIS!

fick hem dom här två snyggingarna igår, är sjukt nöjd! dom kommer från h&m :)

baby, please don't go

foto & redigering: jag

måndag

hey, har kollat lite på bb nu på morgonen och bara tagit det lugnt. i fredags var jag på släktkalas hos min kusin som fyllde 20, så grattis till honom! i lördags var jag ute med några av tjejerna och åkte inlines sen badade vi jacuzzi, mysigt! igår var jag hos farmor, fotade lite där och sen på kvällen var jag först i kyrkan och kollade på mina kära vänner som sjöng, seriöst som oseriöst så var det riktigt bra! efter det spelade jag fotboll med lisa, linnea, viktor & anton, sen var vi hos mig en stund. idag bär det av till halmstad med tjejerna för att spela laserdome, kommer bli sjukt kul! sen efter det ska vi äta på stantons antagligen, kommer bli en toppen dag! :) vi hörs senare, puss!

PÅSKLOV

hej, har inte haft något att skriva om det är därför det har varit så tyst här. nu var det tänkt att jag skulle skriva ett långt inlägg om dom senaste dagarna men jag är så himla trött så jag orkar inte det nu. skriver om det imorgon istället! nu har vi iaf påsklov och det är riktigt skööönt! :) pensionärsjävlar på semester är vad som spelas på min dator just nu men jag ska strax stänga av det och sova. vi hörs imon, godnatt!

WIHOOOO!

för gissa vad?!
lina kommer hit och käkar kebab med sjuklingen! :D

PICTURES!

foto & redigering: jag

13/4

hallå! har inte orkat skriva här, har varit sjuk i två dagar nu. har jätteont i halsen, kan knappt svälja... inte gött! aja, nu snackar jag med linis på skype och jag är sjuuukt sugen på kebabtallrik! hoppas jag får det sen, heheh.... visar er lite bilder om en stund, pusshej!

YOU MAKE THE RAIN FALL

foto & redigering: jag

LET'S GOOOOO!

nu drar jag strax iväg för ännu ett träningsläger! kommer hem på söndag och då blir det match md damlaget direkt så det blir nog ingen uppdatering på söndag, kanske men skulle inte tro det. jag är inte alls taggad men jag vet att det kommer bli riktigt skoj så det är la bara att tagga till! vi hörs när vi hörs, pusshej!

inget att säg, godnatt!


7/4

hallå, kom hem från willys för ett tag sen. var där med lisa för att köpa massa gött inför helgen då jag drar på träningsläger igen! skolan idag var la inte så bra, vi fick reda på att våran lärare är gravid och hon är den bästa, verkligen! så jag blev sjukt ledsen men ändå så otroligt glad för hennes skull men ändå sååå tråkigt :( aja, det löser sig! nu ska jag ta en ibumetin och dra mig ut för en springtur, pusshej!
gulligt!
bilder från we♥it

GODNATT BLOGGEN!

foto & redigering: jag

SNYGGT!

h&m slutar aldrig att överraska mig! sjukt snygga saker särskilt den virkade tröjan och örhängena!
apsnyggt, passa på för det finns i butik nu!

VINNAREN FRÅN VECKANS BLOGG

vinnaren från veckans blogg blev bjondina, kolla in hennes söta blogg här!

TRÄNINGSLÄGER

godmorgon! om 10 minuter åker jag iväg på träningsläger, är inte så sugen nu för är trött & har ont i huvudet men vad gör man inte för fotboll?! det blir iaf ingen uppdatering här i helgen eller ja, tills imon. men ni får ha det bra, pusshej!
foto & redigering: jag
3 favoriter sen i somras!