vad vill ni se mer av i bloggen?

vad vill ni ser mer av i bloggen?
fotografering
outfits
klader/kollage
saker jag gor (t.ex mina smycken)
vardagsbilder
text
tips och trix
tavlingar
annat (kommentera)
pollcode.com free polls
har inget att skriva om och har ingen inspiration alls, därför passar det bra med det här, nu har ni chansen så rösta på vad ni vill se mer av! :)

två par nya boots!

dom här två snyggingarna var vad som fick följa med mig hem igår, båda kommer från skoboo! :)

håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar

ph: weheartit
vi kör på litr snygg inspiration, älskar outiften längst upp till vänster! har egentligen inte så mycket att säga, jag gör inte så mycket på dagarna. går i skolan, åker hem och vilar, pluggar lite och sen åkter jag och tränar. det är la så mitt liv ser ut just nu... imon åker jag ner till stan med lina, sen upp till ullared med mamma och köper skor sen åker jag och spelar match där, sounds good! nu ska jag strax sova, imon hoppas jag på att vakna utan ont i huvudet och utan att jag har skitont i halsen för då blir det att kötta på matchen (lär gör det ändå....) hehe, sovgott allihopa, pusshej!

lördag

foto & redigering: jag
lite bilder från göteborg där jag spenderade min helg, orkar inte berätta allt nu men vi hörs imon!



drog till göteborg en sväng!

foto & redigering: jag
hej allihopa, igår åkte jag och min familj till göteborg, jag hann aldrig skriva innan jag åkte men vi har gjort lite olika saker, orkar inte skriva så mycket nu, jag tänkte mest bara höra av mig! men vi hörs imon, så berättar jag mer då och jag lär nog lägga upp lite bilder med, måste sova nu, ska sälja tidningar imon, pusshej!

YOU'RE JUST LIKE EVERYONE ELSE, THERE IS NO ONE LIKE YOU

foto & redigering: jag
godmorgon! jag vaknade för en liten stund sen, är lika trött som vanligt men det är bara att gilla läget! nu ska jag snart gå iväg för att platta håret och sen äta frukost. ska åka bil idag med för det ösregnar, vi hörs i eftermiddag, pusshej!

mina egengjorda smycken!

frida ville se hur resultatet av mina smycken blir så här har du en liten del av dom :)

CHOKLADBOLLAR

heeey! i eftermiddag har jag inte gjort något speciellt, bara spelat lite sims och bakat chokladbollar, helt okej, fast nu mår jag lite illa... skolan idag var inte så farlig men det lär väl bli en hel del mycket jobbigare och alla nya lärare vi har fått nu, men det ska nog lösa sig annars får man väl göra det bästa utav det! nu ska jag strax gå och byta om för om en stund drar jag och tränar, hörs igen ikväll, pusshej!

LITE SAKER FRÅN IKEA

det här köpte jag på ikea i söndags, lite saker och ha i skolan och två hyllor jag kan ha över sängen, det ska nog bli perfekt! nu ska jag strax stänga ner datorn för imon blir det skola igen och klockan står på halv 7, godnatt!

nu blir det fotbollsträning!

foto & redigering: jag
precis när jag ska åka iväg på träning så börjar det ösregna och åska med, jag var nyss ute och hämtade in tvätten, den hann bli ganska blöt om man säger så... just nu sitter jag och tar på mig träningskläderna för om cirkus 10 minuter kommer johanna och hämtar mig sen åker vi ute till vinberg för att träna, gött! nej, nu måste jag sluta, vi hörs sen, ciao!

lite smått och gott!

beställde hem lite kedjor, hängen, ringar och lite annat smått i söndags i idag låg det i brevlådan, super! jag har redan hunnit göra en del smycken men mer ska det bli! jag håller på med en sak som än så länge är hemlig men inom någon månad eller två så ska jag nog ha fått ihop det som jag vill! :)

sista dagen på sommarlovet

nu skriver jag mitt sista inlägg från sommarlovet 2011, som har varit ett riktigt grymt lov med fina vänner även fast det har varit dåligt väder typ hela lovet men tiden har bara försvunnit, känns som igår eller något vi hade skolavslutning, fast ändå inte... haha, kenpigt! det ska faktiskt bli riktigt roligt och börja skolan igen, få träffa min grymma klass igen, skolan är ju inte det bästa men ändå har man så jäkla kul där! idag har jag varit med linnea, vi gjorde inte så mycket, men det var riktigt kul ändå! sen ikväll har jag bara tränat och packat lite inför imorgon med, det var grymt kul och träna med! nu ska jag sova, för mitt alarm står på 06:00, inte dåligt för att vara mig och ganska ovanligt... men vad gör man inte för sin första dag i 9:an?! hehe, nu ska jag sova, godnatt världen! och just det, bilden ovanför är allt lite pinsam för jag hittar ingen bra bild nu så den får duga sålänge, lär byta den snart ändå!

14/8

jag måste verkligen sova nu, måste vända tillbaka dygnet innan skolan börjar! idag har jag varit på kalas och ikea, hittade en del, visar imon! godnatt allihopa, puss!

vincent pontare

foto & redigering: jag
bilder på grymma vincent från rix fm festivalen i halmstad!

såhär vill jag se ut i höst!

så galet snyggt, håll musen över bilden för att se vart allt kommer ifrån!

11/8

tjenixen! förlåt för jag inte uppdaterar men jag orkar helt enkelt inte med den här bloggen just nu. får se hur jag gör nu när skolan börjar, det blir antagligen en ny design och jag ska fixa i ordning kategorierna! jag vill bara säga att det kommer att fortsätta vara tomt här men jag försöka uppdatera så fort jag kan, orkar eller vill! vi hörs, pusshej!

en till ring i samlingen

hittade denna snyggingen för cirka 60 kronor när jag var i stan igår, från kappahl :)


den tredje augusti

foto & redigering: jag

har legat på stranden hela dagen med mina tjejer, solat och badat! idag fyller även min pappa år, så familjen har firat honom lite, grattis pappsen, love you! imorgon åker jag till halmstad med lisa och daniella för lite shopping och på kvällen möter vi upp linnea och kanske fanny för att kolla på rix fm festivalen, kommer bli grymt! nu ska jag fixa lite på mitt rum och sen hoppar jag in i duschen, ciao!