2012

1 januari 2012 - ett nytt år med nya utmaningar och nya motgångar men detta året kommer bli sååå bra!
gott nytt år på er alla och tack för 2011 ♥

del 2: årsresumé för 2011

Juli var en månad fylld med roliga dagar med världens bästa vänner. Kvällar vid Ljungsjön, en kväll på Digiloo med mamma, min lillebror och lite goa vänner. Passade mina sysslingar, shoppade och fotade en hel del. Några utav mina fina vänner tog även sin konfirmation i mitten av soliga juli. 
 
 Augusti var en kreativ månad - gjorde många egna smycken och åkte på roliga utflykter. Bland annat till Göteborg med familjen och sov på hotell en natt, gick även på universeum. Cyklade runt i hela Falkenberg med papa och lillebror en solig dag, åt i stan. Var på RIX FM:s festival i Halmstad med lite goa brudar, underbar kväll! Shoppade även lite småsaker och även två par skor som har använts flitigt!!!
 
September var en fin månad med mycket sol och fina löv. Hände inget speciellt denna månad, det var mycket foto i skolan, både klassfoto och för arbeten. Hade många goa eftermiddagar med vänner! 
 
Hände mycket i skolan denna månad, världens bästa lärare blev mammaledig och vi i klassen sörjde detta ett bra tag.. Hade en grym halloweenfest med bästa brudarna och fotade min lillebror för ett arbete i skolan. Åt glass, fixade till en jeansväst och fotade lite. 
 
En lugn månad där höjdpunkten var den otroligt roliga årsfesten med Vinbergs IF, riktigt roligt var det!!! Fotade lite grann, bland annat med Lina och självporträtt. 

December innehöll födelsedagsfirande för Lisa och Ida, julavslutning med bästa klassen innan det var dags för ett efterlängtat jullov, en grym julafton med alla nära och kära och till sist nyårsfirande med brudarna till en början och sen erbjöd även kvällen bästa grabbarna.
 

 

del 1: årsresumé för 2011

i januari hände det inte särskilt mycket... jag var och bowlade med goa vänner, det var tjejkväll hos emma och jag fotade en del. i övrigt bloggade jag väldigt mycket.. jag spenderade mycket tid med vänner och en hel del tid framför datorn. hade även min första bloppis och jag fick 100 prenumeranter på bloglovin!!! men det var en lugn månad..
februari var också en ganska lugn månad, höjdpunkterna var väl tjejkvällen hos daniella, där det även fanns killar, hehe.. annars då? shoppade en del och jag fick min efterlängtade korsring som har använts väldigt väl. åt årets första semla och bloggade kanske inte så bra som jag kan, hade också sportlov som spenderades med mina vänner.
mars kan varit den lugnaste månaden på hela året.. jag fyllde år och fick massa fina presenter, shoppade på min födelsedag, grymt! jag umgicks också en hel del med mina fina vänner! spelade en del träningsmatcher med både dam- och flicklaget för att förbereda oss inför den kommande säsongen, riktigt kul!
i april hände det en hel del, jag och några goa vänner firade påskafton hemma hos daniella. var även iväg på ett mysigt och händelserikt träningsläger med många utav ungdomslagen i vinberg, första dagen var väldigt bra men sen blev det tyvärr som det blev... åkte mycket inlines med lisa och linnea och umgicks med fina vänner! fotade en del bilder som har blivit mina favoriter under året och var hemma hos bästa olivia en dag, grymt!
i maj hände det också en hel del grejer! det grillkväll hemma hos ida med mina goingar, mysigt var det! åkte till borås för att kolla fotboll med skol-laget, där fick vi även shoppa lite. även denna månad tillbringade jag mycket tid med mina vänner, fotade en del nya favoritbilder och kollade på mina fina vänners konfirmation! annars hade vi elevens val i skolan i en vecka under maj, helt okej! jag spelade en massa fotboll och jag hade rätt mycket i skolan de sista veckorna innan lovet, så pluggade gjorde jag med en hel del!
och så kom juni, en händelserik månad fylld av fotboll, vänner och andra roligheter! var vid ljungsjön första gången för året och då tog jag även årets första dopp. kollade en massa fotboll under hela månaden, grymt! sen slutade skolan och vi fick sommarlov!!! kvällen spenderades framförallt med linnea och elina på white party i falkhallen men där träffade vi en massa andra människor! även denna månad fotade jag en massa naturbilder som blev några av årets favoritbilder! hade världens mysigaste kväll vid ljungsjön med grymma vänner, brasa och en massa gitarrspelande! sen kom midsommarafton som jag spenderade med mina grymma vänner med god mat, kubb och massa skratt, efter det åkte jag hem till våra kompisar med familjen. en dag åkte jag till en mysig sjö med familjen men vattnet var kallt som tusan så det gick inte och bada och till sist var jag på donken med linnieee, adrian och victor!

22:57

kolla i den nya hm-katalogen, kolla på harry potter och fången från azkaban och lite julmust på det beskriver min kväll ganska bra. ganska gött att bara ligga hem och ta det lugnt då jag är sjukt trött. hängde med lisa till idag för hon skulle klippa sig, fick med mig ett halsband hem. kan visa er imon, ska visa er mina julklappar med! imon blir det nog bara en slappdag, har inget bestämt. nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs när vi hörs, pussar!

24 december


make my wish come true, all i want for christmas is you

stiftpennor, trosor, rosa bandaeu-bh, vit bandaeu-bh, roll-on, torrshampoo, en söt liten tomte, hörlurar, två burkar och en massa annat som jag inte hittar nu och mycket av sakerna är inslagna. detta var vad jag har köpt på gekan de senaste gångerna jag har varit där, alltså tre gånger på en och en halv vecka, haha!

dan före dopparedan

lite blandade bilder från de två senaste veckorna: från lucia i skolan, avslutningen och årets första snö!!! och nu har vi jullov med, gött! idag har jag varit på gekås, precis som jag var igår.. nej, jag bor inte där, hehe. men hittade lite julklappar i sista minuten så det var bra och nu ikväll har jag bakat trillingnötter och klätt granen. nu sitter jag och snackar med linnea och lina på facebook, lite smått mysigt, hoho... och imorgon är det julafton, har inga julkänslor alls men det kommer väl och så är det ingen snö, så tråååkigt. hörs imon allihopa!

min önskelista

vit gosig tröja, blommiga pyjamasbyxor, silvrigt nagellack, ringar, make up store's puder,
pengar, iphone 4s, grå ziperall, halsringar, stickade tröjor, nikkor 35mm
snälla tomten, detta hade varit underbart!

världens bästa klass

idag hade vi fotbollscup i skolan, hela min klass hade sminkningar som militärer och tomteluva hade vi också! roligt var det även om tjejernas grupper blev inställda men vi fick spela mot killarna och det gick också bra, klassen killar vann! grymma pågar de där! nu har jag precis varit på ica med pappsen för att fixa mat till imorgon då vi ska till klitterbadet och sen vidare till ishallen, grymt, pussheeeeej!

i love those crazy memories that always make me smile

lite goa bilder från skolan idag, skulle egentligen tränat men träningen blev inställd för vi var för lite folk där så jag och beccis drog ut och sprang en runda, gött! det är en väldigt trött tjej som skriver, dags för sängen, godnatt!

6/11

lite snygga favoriter!!!
ligger i sängen och kollar på harry potter och håller på att skriva lite på min hemkunskap som vi har prov på imorgon! har ingen mer att säg, förutom att mina grymma vän lisa fyller år idag, grattis finaste du!

måndag

och så var det måndag igen... sitter och pluggar som vanligt men det är bara att ligga i nu innan jul och hoppas på att jag blir nöjd med mina betyg! nu ska jag strax hoppa i duschen och sedan skriva klart min no och om jag hinner blir det lite franska med, vi hörs! bilderna är från skolan idag, älskar gurras mössa!

andra advent

heeeey! ligger i sängen och skriver lite på mitt arbete om ätstörningar. i fredags var jag hemma hos lina, kollade idol och åt chips, fulade väl oss också en del, hehe... i lördags spelade jag cup och vi kom trea, grymt av oss även fast vi kunde vunnit alltihop! på kvällen var jag hos linnea med tjejerna och hade myskväll och firade linnea lite smått eftersom att hon har fyllt år, vi käkade pizza, kollade på film och bara myste! och idag har jag bara pluggat och kollat på film, gött! nu ska jag skriva lite till sen ska jag sova, godnatt allihopa!

sommar, sommar, sommar

foto & redigering: jag

har ingenting att säga därför får ni se lite härliga bilder från sommaren!


en fin stickad tröja

köpte denna tröja när jag var i borås under höstlovet, 250 svenska riksdaler på lager 157! :)