DEN SISTA FEBRUARI

tjenaaa! nu var det ett tag sen jag skrev här men har varken hunnit eller orkar nu när det har varit sportlov men det är ju tyvärr slut nu. så idag var det skola, helt okej bara att jag är så grymt trött & förkyld men det ska nog bli bättre imorgon för idag ska jag sova tidigt. i helgen var jag på gekås med lisa, sov hos farmor och var med ett gäng goa kompisar. på gekås köpte jag strumbyxor, trosor, en morgan-tröja, hårspännen, toffsar och lite annat. nu kollar jag på ett gammalt avsnitt av efterlyst och dricker cola. det kommer upp ett filmtips senare eller imorgon, vi hörs!
tråkigt utan bild men så får det bli denna gång....

FOTOLISTA - FOTO 6

foto & redigering: jag

FOTOLISTA - FOTO 5

foto & redigering: jag

FOTOLISTA - FOTO 4

foto & redigering: jag


NEW IN

tack så mycket linnea & pearls of anca!
idag låg den här snyggingen i brevlådan, snacka om att den var efterlängtad! i brevet låg en liten lapp där det stod ''Grattis till vinsten'' eftersom jag vann en tävling hos linnea. är redan kär i den!

FOTOLISTA - FOTO 3

foto: sara

 


KOLLA VAD SOM LÅG I MIN BREVLÅDA

beställde hem lite pärlor, berlocker och lite annat häromdagen och idag låg det i brevlådan. nu ska det göras smycken! jag beställde från den här sidan och allt det ovanför kostade runt 160 kronor, snyggt och billigt! :)

VINNAREN FRÅN VECKANS BLOGG

vinnaren från veckans blogg blev alexandra, besök hennes blogg här!


TÄVLING HOS VIKTORIJA

jag är med och tävlar hos viktorija om ett personligt halsband från jo´sign.
om du också vill va med och tävla, klicka på bilden under! :)



FOTOLISTA - FOTO 2


FOTOLISTA - FOTO 1



foto & redigering: jag

FOTOLISTA

foto 1: en bild på blommor
foto 2: ett barndomsminne
foto 3: en bild på ett minne
foto 4: en bild du är nöjd med
foto 5: en bild från sommaren
foto 6: en bild som gör dig glad
foto 7: en bild på ett djur
foto 8: en bild på dig
foto 9: en bild fotad i ett annat land
foto 10: en bild på naturen
foto 11: ett porträtt
foto 12: en bild på något ätbart

tänkte att det kunde vara kul att göra en sån här lista, första bilden kommer upp senare :)






BLOGGEN 1 ÅR!

grattis till bloggen som fyller 1 år idag!
för ett år sedan när jag tog tillbaka bloggen efter att jag hade raderat den några dagar innan kunde jag aldrig föreställa mig att jag skulle ha över 100 prenumeranter, men det har jag och det är jag så otroligt tacksam över. nu har det bara gått 1 år och mer ska det absolut bli! det enda som är lite tråkigt är att jag tog bort bloggen, tror jag hade den i nästan 1 år också så egentligen är det typ 2 år på samma adress. där hade jag massa gamla bilder och texter = minnen, grymt synd :( aja, grattis igen! ;)

KÄRLEK

underbart från h&m
detta ska in i min garderob, lätt!

SNYGG RING

den kommer från lindex och kostar 50 kronor.

15 FEBRUARI

foto & redigering: jag


VECKANS BLOGG!


bara kommentera att du är med så lottar jag fram en vinnare på söndag.

LYCKA TILL




FILMER

här är några bra filmer som jag har sett den senaste tiden. shutter island var nog den bästa av dom här tre filmerna men alla var bra! så om ni inte har något för er, har ni fått lite tips här  :)

VINNAREN FRÅN VECKANS BLOGG

kunde inte välja ut en vinnare så jag fick lotta och vinnaren blev då emelie, besök hennes blogg här!

ALLA HJÄRTANS DAG!

glad alla hjärtans dag på er!
hoppas att alla har haft en underbar dag ♥

SÖNDAG

hallå, här var det tomt. orkar inte nu helt enkelt, har fullt upp i veckan med. kom hem från träningen för en stund sen och nu har jag precis hämtat ett stort glas apelsinjuice, som är det enda jag dricker nu, haha. just nu kollar jag på wallander - kuriren, får se om den är bra. väljer ut veckans blogg imon, orkar inte kolla igenom bloggarna nu, sjukt trött. hörs imon, godnatt!

SMOOTHIE

tjena! just nu sitter jag och dricker smoothie och lyssnar på musik. i eftermiddag har jag varit i stan med lisa och daniella, käkade thaimat och kollade runt lite. imorgon blir det först skola, sen träning.. greaaatans! :) för tillfället är min blogg tråkig, bara massa snygga bilder på mig hela tiden. men ni gillar det va? klart ni gör! nej, men seriöst så vill jag fota, fota & fota men det finns inget att fota nu... snacka om att jag längtar till våren och sommaren! förresten så sken solen idag! :D aja, vi hörs imon, pussss.

EGYPTEN - PÅ HOTELLET

foto & redigering: jag
nu var det ett tag sen jag la ut bilder från egypten men här har ni lite blandade bilder från hotellets område. när man ser på dom här bilderna vill man bara ha sommar och värme!

GODNATT



VECKANS BLOGG!

bara kommentera att du är med så tar jag ut en vinnare efter 16:00 på söndag.

LYCKA TILL



CONSCIOUS COLLECTION

massa söta toppar, blusar, short osv... är vad h&m's conscious collection innehåller, som släpps nu i april.
man kan inget annat en älska kläderna! om ni vill se resten av kollektionen så får ni klicka här!

SOLSIDAN

foto & redigering: jag
hej! idag har jag tränat, kollat fotboll och varit i kyrkan eftersom vi var tvungna att gå för konfirmationen. just nu äter jag chips och ska strax gå tillbaka och kolla på solsidan. hoppas allt är bra med er! vi hörs senare, om inte så gör vi det imon. pussss!

TJEJKVÄLL

nu drar jag till daniella, jag och lisa ska hjälpa henne med maten innan och så. sen kommer resten av tjejerna vid halv 7. detta kommer bli grymt!! kommer inte uppdatera mer idag så vi hörs imorgon, ha en bra kväll! pusshej :)

GODMORGON

foto & redigering: jag
godmorgon! vaknade för en stund sen, har suttit vid datan sen dess. nu ska jag gå upp och käka lite frukost, får se vad jag gör efter det. vi hörs sen!

NEW DESIGN!

fixade ihop en ny design snabbt, ganska enkel men den duger för ett tag. jag gillade aldrig den andra, den var riktigt tråkig. bloggar inte mer idag så godnatt! vad tycker ni om designen? :)



FRIDAY♡

blandade bilder från skuuulan
hej, hoppas allt är bra med er. uppdateringen är la sådär men har ingen ork/lust, inget att fota nu och bläää. men den kommer tillbaks! men underbart med fredag och min helg kommer äga. imon blir det tjejkväll hos daniella med alla grymma girls och sen på söndag blir det träning, toppen! nu ska jag ta tag i min SO, har lite kvar att skriva på mitt brev som handlar om franska revolutionen för er som bryr er... hehe, pussss!

MINA SENASTE KÖP

+ rosa tröja, höga shorts, ring & mjukisbyxor