GRATTIS ANNIE!

här har ni vinnaren från veckans blogg, grattis annie! :)
gå nu in och kolla på hennes blogg för den är gryyyym! klicka på bilden för att komma dit...

SÖNDAG

foto & redigering: jag
är sjuuukt trött, ska ta och sova nu. berättar om min helg imon, godnatt!

18:28

tjena! nu drar jag till donken med lisa och daniella, mitt älskade donken<3 nu ska det ätas cheeeeesebrugers!! ha en fin kväll, pusshej!

SNYYYGG BLUS!

ginatricot 249:-
riktigt snygg blus från gina, den kommer att hänga i min garderob snaaaart!

VINNARNA FRÅN VECKANS BLOGG!

nu har jag valt ut fem vinnare från veckans blogg. det var inte lätt eftersom alla bloggar var bra och jag följer nästan alla av dom men här har ni vinnarna i alla fall... så sätt igång och rösta nu :)

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG!

TISDAG

foto & redigering: jag
sitter i skolan nu, nu ska jag ta tag i engelskan och fixa den. efter skolan blir det träning och plugg, pusshej! :)

23/1

hej allihopa! tänkte bara säga att jag kommer ha mycket att göra den här veckan framåt så bloggen kommer vara lite nere nu ett tag. massa plugg och träningar... veckans blogg finallister skulle vart färdigt nu men jag har inte hunnit med detta så jag kommer att visa dom på onsdag istället! ni får ha det toppen så hörs vi snart, puss & kram!

BLOPPIS

 

t-shirt från lager 157. tryck framtill, enkel & bekväm. har använt den ett fåtal gånger så den är i bra skick!

pris: 50:- (frakt ingår i priset)

storlek: S

SÅLD!
mörkblå jeansjacka från lager 157. med resor i armar och midja. den är aldrig använd så den är i bra skick!

pris: 150:-  (frakt ingår i priset)
storlek: 170 (stor i modellen så den är som XS/S)

korall t-shirt från h&m. sitter ganska tight men är väldigt bekväm! använd ett fåtal gånger så den är i bra skick!

.

pris: 50:-  (frakt ingår i priset)

storlek: XS

SÅLD!

svart tröja från jc. armarna kan vara både uppvikta (med hjälp av en knapp) och nervikta. tröjan är även lite genomskinlig. bra skick!

pris: 75:-  (frakt ingår i priset)

storlek:XS


SÅLD!

är du intresserad av att köpa något plagg, skicka ett mail till [email protected] och döp mailet till ''bloppis'' + skriv också vilket plagg du skulle vilja köpa! varan/varorna kommer att skickas via brev hem till din brevlåda, smidigt och bra. eftersom att jag skickar varan med brev så är fraktpriset olika eftersom att man utgår från vikten på varan men det är inräknat i priset så ni vet om detta! om du bor i falkenberg så kan vi mötas upp. hoppas att du hittar något som du gillar! :).

BLOPPIS IKVÄLL!

eftersom en hel del av er tyckte att jag skulle fixa en bloppis så har jag nu plockat ut en del ur min garderob som jag aldrig använder eller har använt någonsin. det blir en liten bloppis med 4 plagg och den startar klockan 20:00 ikväll här på bloggen, missa den inte! :)

EN FRÅGA TILL ER

skulle ni tycka det att det var kul med en bloppis?
ja
nej


funderar på att ha en bloppis, det är ni som bestämmer! :)


BIKBOK

inspiration till våren,
grymt jäkla snyggt!

21:05

foto & redigering: jag

ÄNDRING!!!

istället för att välja en vinnare kommer jag att välja ungefär fem stycken som ni får rösta på sen, hoppas det är okej! klicka på bilden för att anmäla dig till veckans blogg :)

H&M

beställde nyss hem lite grejer från h&m, GILLAAA! :)

RESULTATET

såhär blev resultat från det här inlägget så frågan är nu vad vi ni vill se förslags av tips & trix? kan inte allt, men kan en del så bara att kommentera så ska jag försöka fixa ihop lite tips-inlägg till er. om det är så att jag inte skulle kunna fixa tipset kommer jag att länka till ett liknande, hoppas det är okej! även mer foto & outfits kommer att komma upp. även en del mode/kläder och utlottningar någon gång ibland! :) så....


VECKANS BLOGG!

nu kör vi igång med en veckans blogg, kommentera att du är med så utser jag en vinnare på söndag.

LYCKA TILL


2 SNYGGINGAR!

h&m, 40:-

GODNATT

hallo! min eftermiddag spenderades med linnea, film & tacogratäng blev det! filmen var riktigt bra och jag hade en rolig dag med lenaja :) har precis druckit upp min smoothie och är påväg upp ur sängen för att borsta tänderna. vi hörs imon. bjuder på lite egopix med, pussheeej.

VAD VILL NI SE MER AV I BLOGGEN?

vad vill ni se mer av i min blogg?
nu har ni chansen att kommentera om vad ni vill läsa här så sätt igång! :)

SNOOOOW!

foto & redigering: jag

14/1

foto & redigering: jag
i eftermiddag har jag inte gjort så mycket, druckit smoothie & suttit vid datan. om en stund åker jag och några kompisar ner till stan för att äta pizza och sen bowla, så det blir en mysig kväll. vi hörs antagligen imon, ha en grym kväll! :)

NYTT I GARDEROBEN!

linne, h&m / topp, ginatricot / linne, h&m / stickad tröja, bikbok
lite nya saker som jag kom hem med från kungsmässan förra torsdagen :)

BILDER

lite bilder från tjejkvällen som va hos emma som var för ett tag sen :)

EGYPTEN - I ÖKNEN


foto & redigering: jag


15:05

sv: det kan du läsa om här!

GODMORGON

hej, nu hade jag tänkt att sätta igång och städa mitt rum som ser ut som tredje världskriget typ. berättar senare varför uppdateringen har varit så dålig, hörs om någon timma eller så, hejsvejs!

en del av mitt rum just nuuu:

EGYPTEN - PÅ JULAFTON

foto & redigering: jag
på julaftonskvällen var det galamiddag, som egypterna kallade det. som ni ser på bilderna hade dom gjort hur mycket mat som helst och det var massa dekorationer överallt! maten var inte särskilt god, men den gick och äta. senare på kvällen var det uppträde och det var olika människor som dansade magdans, sjöng osv...

EGYPTEN - PÅ PLANET


foto & redigering: jag
detta är alltså bilder från planet när vi var på väg till egypten :)

WIHOOOO!

mitt mål innan 2010 var slut va att få 100 prenumeranter men det fick jag inte, men nu så två dagar efter är väl ändå inte så dåligt eller?! jag ville bara säga tack så mycket, ni är grymmaaa! ♥

LITE JULKLAPPAR!

biobiljett, presentkort JC 150:-, christina aguileras parfym royal desire, ringar + 300:-
lite av vad jag har fått i julklapp än sålänge, eftersom att vi har varit borta så kommer vi fira jul hos mormor och morfar imon så då blir det mer julklappar, godnatt!

FÖRSTA JANUARI

hej, jag tänkte börja med att säga gott nytt år till er alla! hoppas ni har haft en bra jul och hade en bra nyårsafton. som ni har sätt på bloggen, har det bara varit tidsinställda inlägg nu någon vecka och det beros på att jag har varit i egypten! med en massa miljoner kliande myggbett är jag äntligen hemma igen. jag kom hem igår kväll och då somnade jag direkt. jag kommer att visa bilder och skriva mer om semestern senare. nu pratar jag med lisa på skype och här under ser ni vinnaren från designutlottningen. vi hörs strax!

OCH VINNAREN ÄR:

vinnaren i min designutlottning blev beatrice, så grattis till dig! jag lottade fram vinnaren genom random.org så det var helt enkelt slumpen som avgjorde det! kontakta mig på: [email protected] om vilken ha bakgrundsfärg du vill ha, vad det ska stå i din header och skicka med en helkroppsbild på dig som ska va headern :)