RÖSTA PÅ MIG!

snälla söta läsare, nu är det såhär att jag har gått vidare i en tävling jag hemskt gärna skulle vilja vinna! så nu ber jag er om att gå in på länken här under och rösta på mitt bidrag som är nummer 9. kommentera sedan att ni har röstat så kommer jag länka i er ett inlägg när tävlingen är slut. så snälla, snälla, snälla rösta på mig! ♥
http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.html

i don't want an ending

håll musen över bilden för att se vart allt kommer ifrån!

never say never

foto & redigering: jag
sitter och pluggar engelska, ska läsa några texter sen ska jag nog sova, godnatt!

15:00

snygg tjej assååååå! kom hem från skolan för en timma sen typ. jag har hunnit kolla på bigbrother, gjort en läxa och pluggat engelskaglosor, grymt! nu ska jag ta nåt att käka för jag är så jävla hungrig, hehe. efter det ska jag plugga mer engelska efter att jag har prov i det imon. det är sista provet denna termin, så jäkla gött! nä, nu ska jag gå. pusshej!

tisdag

hey, är fortfarande lite krasslig. har hosta och är riktigt förkyld men jag tror ändå att det blir skola imon, jag får se! ikväll har jag skrivit på min svenska inlämning, som är försenad eftersom att jag inte har orkat att skriva nu när jag har varit sjuk + att min laddare gick sönder så jag kunde inte skriva... aja, har lite kvar på den nu. det får jag skriva klart imon då jag även måste plugga engelska eftersom att jag har prov på torsdag, känns inte helt okej... men det är det sista provet inför sommarlovet så jag ska plugga sönder imon! nu ska jag iaf sova, vi hörs! :)

SJUK

foto & redigering: jag
jag är sjuk därav den dåliga uppdateringen, jag kommer snart tillbaka, stay tuned!


SVAR PÅ KOMMENTAR

jag är sämst på att förklara och fixa ihop tips så om du vill veta hur man fixar skärpan på ögonen så går du in på denna tjejens fina blogg! :)

tävling hos standingcarla.blogg.se


just nu har standingcarla.blogg.se en tävling där man vinner en onepiece från chillunited.se temat är grönt och den här bilden är mitt bidrag. klicka här om du också vill vara med i tävlingen! :) 



17/5

hey, kom hem från skolan för ett tag sen. nu kollar jag på bigbrother och sen ska plugga engelska och hemkunskap och efter det så ska jag ta den sista sprutan som man tar när man ska utomlands tror den heter twinrix eller nåt, tog den iaf för att vi skulle till egypten. ikväll måste jag fortsätta att plugga sen ska jag träna med, göttans! vi hörs sen, pusshej!

den sextonde maj

foto & redigering: jag

SKOLUPPGIFT

När jag tog denna bild tänkte jag mest på att jag skulle få ögonen så skarpa som möjligt och även att hans leende skulle komma med på bilden. Jag tyckte att jag lyckades bra med bilden för ovanstående saker fick jag med på bilden. Jag tog denna bild i augusti förra året. Jag vet inte varför jag tog bilden men det var väl antagligen för att jag tyckte att han var söt. När jag redigerade bilden så ändrade jag kontrasten, ljuset och la in mer skärpa på ögonen.

22:07

bild från skolan idag, gosaaan <3
kom precis hem från en match, vi vann med 1-0. så jäkla gött, tre poäng rikare i serien nu! imon är det sista dagen på elevens val veckans, känns lite tråkigt att gå tillbaka till den vanliga vardagen men det har varit kul så det funkar! har inget mer att säga, hörs imon, pusshej!

i'm yours

foto & redigering: jag


12/5

godmorgon! sitter i skolan nu, vi har precis gjort nån uppgift. har inte så mycket att säga mer än att ikväll drar jag iväg på match, men eftersom att jag fortfarande har ont så får jag se om jag ska va med eller inte. hör av mig senare, pusshej!

SOMMAR 2011

snygga & färgglada biknis till sommaren! håll musen över bilden för att se vart de kommer ifrån :)

11/5

heeey, jag vaknade vid 10 och sen dess har jag ätit och dammsugit. ska strax ut och rensa maskroser sen ska jag städa toaletten. idag ska jag plugga lite till engelskaprovet sen skulle jag egentligen tränat men det går inte för min höft krigar med mig och det kommer den få ångra... nej, skojade bara men jag vill ju träna! :( aja, vi hörs! 


den tionde maj

min dag har väl varit bra, har varit i skolan, tränat och varit ute i solen. älska vädret, så grymt härligt! som jag sa till er igår så har vi elevens val på vår skola nu och jag har blogga/fota, det är la okej, vi sitter mest vid datorn men det funkar, jag får iaf hålla på med det jag tycker om så det är gött. på lunchen drog jag & lina ner till stan och köpte kebabrulle och sen satte vi oss under ett träd och käka, göttans! imorgon har vi operation dagsverke, det är ett projekt som många skolor i sverige har varje år för att samla in pengar till fattiga länder, om ni inte visste det, haha... så imorgon ska jag ta en låååång sovmorgon sen ska jag städa och rensa maskroser, låter som en skön dag i mina öron. nu ska jag ta och runda av, vi hörs när vi hörs, pusshej!

ONLY FOR YOU MY FRIEND

foto & redigering: jag

mot boråååås!

heeey, sitter i skolan nu och har elevens val och jag har blogga så det kommer komma upp mycket inlägg nu. om två timmar åker skolan fotbollslag iväg till borås för lite shopping och sedan kolla på fotboll, elfsborg mot norrköping. det kommer att bli riktigt kul! det kommer inte att komma upp något mer inlägg under dagen för jag kommer hem vid 23:00 och då blir det sängen kan ni ge er fan på, pusshej!

MÅNDAG

foto & redigering: jag
kommer upp ett till inlägg senare :)

it will never be the same again

foto & redigering: jag

outfit 6/5

linne H&M // shorts BIKBOK // strumpbyxor GEKAN // converse

godnatt bloggen!


GREEN & PINK

foto & redigering: jag

ONSDAG

heeey! har inte gjort något speciellt idag, bara pluggat och kollat på andra avenyn. har engelskaläxa och ett arbete i tekniken som ska vara klart imon och på fredag har jag två prov så ni förstår nog vad jag ska göra nu, plugga... just det, var i stan med lina igår, hittade två grejer som jag kan visa upp imon, nu måste jag gå. vi hörs!

FASHION AGAINST AIDS!

kolla in kläderna här!

don't walk away

foto & redigering: jag

1 maj

hey, ska alldeles strax lägga mig och sova. idag har jag spelat match, vi förlorade med 3-0 men vafan vi kämpade på så det är bara att glömma denna matchen! igår var jag hemma hos daniella med lite sköna flickor och pojkar, var också och kollade på brasan, mysigt! imon måste jag pluggaaa, har mycket denna veckan. vill visa er en massa bilder men min dator är full så jag kan inte ladda över dom men ska försöka rena datorn i veckan. vi hörs antagligen imon, pusshej!

SOOMMMAAAAAR!








foto & redigering: jag