första advent


fredag

ska alldeles strax gå lägga mig för imon står klockan på 06:00 och vid 07:30 går bussen mot växjö! detta kommer bli grymt, har inte så mycket mer att säga så vi hörs antagligen på söndag då det även är första advent, sjukt vad tiden går snabbt! vi hörs, pusshej!
natasha blir vinnaren av earcuffen, jag har mailat dig!

16:22

bilder från egypten 2010, där hade ju verkligen inte varit fel att vara nu!
hej allihopa! sitter i köket och pluggar matte och svenska, har matteprov imorgon och inlämning i svenskan nästa vecka. det är så sjukt mycket i skolan just nu så jag kommer verkligen inte hinna med att blogga något under de närmsta två veckorna, kommer väl publicera något inlägg då och då. i helgen åker jag iväg med laget upp till växjö för att spela cup, växjö sparken. kommer bli sjukt kul, ikväll är det träning med, pusshej!

16/11

imorgon blir det skola för mig igen, har legt hemma sjuk i två dagar nu! efter skolan ska ner till stan och jobba, sen blir det kanske träningen, det berors på hur jag mår. nu ska jag gå och borsta tänderna, godnatt!

VINN EN EARCUFF!

jag startar nu en tävling där du har chansen att vinna earcuffen med det stora korset eller earcuffen med det lilla korset som jag själv har gjort. tävlingen slutar om en vecka, alltså onsdagen den 23/11 och då kommer jag att lotta ut vinnaren. hoppas att det är många som vill va med nu, lycka till allihopa! :)
för att vara med i tävlingen, gör följande steg:
1. gör ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar, ta med bilden ovan och länka till tävlingen i inlägget.
2. kommentera att du är med, länken till ditt inlägg, din mail och om du vill vinna den stora eller den lilla earcuffen.
- om du inte har en blogg, kommentara bara att du är med, din mail och vilken earcuff du vill vinna!

SNYGGT!

allt är kommer från h&m!

11/11/11

hej! har inga bildet att visa er, ska se om jag hittar några jag inte visat och sen ska jag försöka fota nya med. om en liten stund cyklar jag ner till linnea för att chilla med lite gott folk, grymt! inget mer att säg, så vi hörs!

den åttonde november

skulle egentligen skrivit lite nu men det orkar inte jag, godnatt!

i tried to be perfect, but nothing was worth it

ligger i min säng och kollar på gossip girl och försöker få klart mitt arbete i bilden, men jag har inte så mycket kvar men bättre att bli klar med det så slipper jag tänka mer på det sen. jag har höstlov nu också, sjukt gött faktiskt! har bara umgåtts med mina gosiga vänner och tagit det lugnt! har även klippt och slingat mitt hår ljusare, det blev bra så jag är nöjd. ikväll blir det träning, äntligen! hatar att vi bara tränar en gång i veckan men what to do?! pusshej!

dagens outfit