SHOPPING

var i halmstad i onsdags med mamma och detta var vad jag fick med mig hem! en bh, svarta jeans, ett linne och en tröja. men imorgon blir det ännu mer shopping då bilen rullar mot helsingborg och väla med rebecca! :)

BLACKSTITCH.COM

lite snygga favoriter från blackstitch.com, speciellt den mönstrade längst ner till vänster!

glad påsk!

två bilder från påskafton som jag spenderade i glommen med massa goingar! ska strax gå upp ur sängen och fixa i ordning mig för om en stund ska jag och mamma iväg till hennes kompis och äta lunch, sen blir det match mot arvidstorp i regnet, men vad gör det?! nu ska vi fan vinna! vi hörs antagligen senare ikväll, ha det så bra och glad påsk på er!

NOW YOU'RE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

foto & redigering: jag

träningsläger

förra helgen spenderades med mitt fina fotbollslag på träningsläger uppe i ullared. vi bodde på ett otroligt fint vandrarhem, lia hof och vi tränade i ullared. åkte dit på fredagen och tränade ett pass och sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och bara satt snackade med alla tjejerna. på lördagen tränade vi ett pass på förmiddagen sen överraskade våra tränare oss med inomhuscurling, haha! sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet, körde massa roliga lekar och bara myste. på söndagen tränade vi två pass och käkade på stantons. hade en riktigt, riktigt rolig helg med grymma människor, fotboll och sjukt god mat!