MIN FÖDELSEDAG!

och så var den den tjugonde mars, alltså min födelsedag! idag fyller jag hela 16 år och det har firats med skola och tårta! mormor och morfar var här och fikade innan, tårta med maräng och hallon, mums! nu ska jag strax packa väskan för att sedan bege mig mot el paso, klart att jag ska få välja mat på min födelsedag och efter det blir det träning, perfekt avslut på denna dag! vi hörs när vi hörs, ha det bra, pussar!

19/3

lite bilder från den senaste veckan, tack som fan för att mat finns, hehe... hej! ligger i sängen och kollar på några avsnitt av kontoret! har varit med lina hela eftermiddagen och pluggat en massa på donken, är nästan klar med so:n nu så det är gött! har en kvart kvar som 15-åring för om en kvar fyller jag nämligen 16, wohooo! ska stänga ner datorn och sova nu, vi hörs antaglien imon, det beror på om jag hinner eller inte.. ha det bra, pussar!

check this out!

tänkte bara tipsa om min väns blogg då hon precis har startat den och jag lovade att hjälpa henne lite på traven, så därför får hon nu en fin liten länk av mig. hon bloggar om sin vardag, diabetes och mode! klicka här eller på bilden för att komma till hennes grymma blogg!!!

KONY 2012on our way to hestraaaa

image description

sitter i bussen påväg till hestra just nu, det blir en hel dag med massor utav skidåkning! riktigt kul ska det bli, vi har väl en timma kvar eller något. vi hörs!

lördag

bilder från gårdagen som först spenderades i stan med linnea, åt kebabtallrik och gick runt lite i stan. köpte även årets första jordgubbar, riktigt gott var det! sen på kvällen blev det mys med badtunna, film och ett gäng fina vänner. idag har jag spelat cup hela dagen och det gick riktigt bra då vi vann allt, grymt! nu blir det sängen för min del, godnatt!


den första mars