Den tjugonionde december

Nio dagar sen sist. Det var ju ett tag sen. Mycket har hänt de senaste dagarna och jag får väl börja med säga God Jul!! Lite sent kanske men vad gör det?! Hoppas ni hade en underbar julafton!! Det hade i alla fall jag. Mys med fina släkten, god mat och mycket fina julklappar. Juldagen och annandag jul innehöll släktingar, julmat och lite mer julmat. Är det juletider så är det. Resterande dagar fram till idag har jag spenderat med fina vänner. Myskvällar och shopping i Halmstad. Underbara vänner. Nu ligger jag i sängen hemma hos min fina pojkvän som just nu är ute på lite äventyr men han är nog hemma vilken sekund som helst och då blir det chips och dipp. Mmmmm, söndagslyx!!! Imorgon är det tänkt att jag ska övningsköra och gå en sväng på stan. Sov så gott!!!

Den tjugonde december

Idag välkomnar jag det efterlängtade jullovet. Tre veckor utan plugg är faktiskt svårt att förstå. Klockan elva befann jag mig i skolan för den traditionella julavslutningen. Himla majsigt! Åt sedan lunch med min kära innan jag mötte upp Lejsa och Lajna för att köpa de sista julklapparna. Kvällen har spenderats med tre bästisar. Mys och prat i all ära. Nu är jag hemkommen och ska strax sova. Imorgon ska jag umgås med min kära pojk hela dagen. Gekås och släktkalas står på agendan. Om tid finns ska jag även slå in de sista julklapparna, godnatt!!
 

Torsdag

En utav de tuffaste veckorna i mitt liv är snart slut. Igår avklarade jag ett fysikprov och idag avklarade jag ett kursprov i matte på fyra timmar. Känns otroligt skönt att ha gjort dessa prov, nu återstår bara ett prov innan jag går på jullov. Imorgon väntas två lektioner och lite luciatittande, jag klagar då inte!! Kvällen och natten spenderar jag hos min kära pojkvän där födelsedagsfirande pågår. God mat och tårta. En lyxig torsdag. I helgen väntas bara en massa mys med fina människor, precis vad jag behöver efter denna vecka. Vi hörs snart!