Lyckligast i världen

En sommarkväll, världens bästa brudar och Gyllene Tider. Kan det bli mycket bättre?

Måndag, måndag, måndag och måndag

Förra veckan var full av skola, där vi också hann med en inspirationsdag i Varberg och en hel del plugg.. Men med en go klass tar man sig igenom veckorna utan problem! I fredags var jag hos Fanny med lite goa brudar, badade tunna i flera timmar och bara myste. I lördags tränade jag och på kvällen kom Oskar hit, kände mig lite hängig så vi kollade på film, bara låg och pratade sen somnade vi hyffsat tidigt. Igår var det en lugn dag.. Mat hos mormor och morfar, en del plugg sen vidare till min pojke där jag spenderade kvällen och natten. Idag har jag bara varit i skolan, firade Felix födelsedag på Falkmanska med en fet kycklingbaguette, underbart! Imorgon blir det träning och plugg, prov på torsdag och fredag. Puss!!

Söndagen den tjugonde januari

Återigen har snön kommit, firat Fannys födelsedag med maod på El Paso, nyligen upptäckt att jag har en fotomodell som kompis, ätit på Jensens och shoppat i Götet med världens bästa pojke, träningen är äntligen igång igen, käkat ännu mer tacos, var i staden med Lina och passade på att äta på El Paso, spenderat några fina dagar hos Oskar där även hans 18-års dag ingick och igår hade jag några snygga bruttor på besök för tacos IGEN och en massa välbehövligt snack! En himla fin vecka med andra ord! Snart blir det sängen för min del men först lite städning, filmtittande och plugg. Puss!!

Fem fina dagar i Hundfjället

Nyårsafton

Hade en fin nyårsafton med mina finaste vänner! Allting gick väl inte riktigt som planerat men vi började i alla fall kvällen hos Linnea där vi käkade pizza med brudarna innan vi drog vidare till Anton för att sedan dra vidare till Linus. Hade kanske inte världens roligaste kväll, men allt kan inte att vara på topp alltid. Huvudsaken var att vi var tillsammans på tolvslaget!