Universeum med mina bitches

I torsdags var jag uppe i Göteborg med mina kära klasskamrater. Tanken var väl att vi skulle hänga på universeum hela dagen och lyssna på 3:ornas projektarbeten men det blev ganska tråkigt i längden så istället utforskade vi Göteborgs gator, käkade på Donken, solade lite och vi passade också på att träffa Gurri en stund, alltid lika kul att träffa den pågen!! En fantastiskt grym dag med grymma människor helt enkelt!!

Match mot Varbergs BoIS

Medina, Macklemore och Avicii får stå för dagens taggningsmusik!! Samling om två timmar, match om fyra timmar. Kötta, döda och mörda!! Idag är det bara vinst som gäller, let's gooooo!!

För den enda vägen uppåt nu är ner

Heeeej!! Det var inte igår jag skrev här alltså.. Livet flyter på och all min tid lägger jag på mina underbara vänner, min pojkvän, skolan och fotbollen. Hade tänkt att börja blogga lite smått igen, när det finns tid för det och när jag har lust. Önska mig lycka till, en fet jävla lyckospark i röven, tack!! Igår var det hur skönt väder som helst så min eftermiddag tillbringade jag med mina brudar ute i solen, perfa!! Idag har min skoldag bestått av att springa hela 11 kilometer!!! Med två överansträngda vader, en fin början på benhinneinflammation och glömd astmamedicin trodde jag aldrig att jag skulle klara det, men det gjorde jag!! Det enda jag ska göra nu är att ligga i min säng och vila tills jag ska träffa min babes ikväll. Fotbollsmatch imorgon och Gränna med min favorit resten av helgen, perfekt! Vi hörs snarast, puss och kram!!