131128

Världens bästa Linnea och jag på en utav sommarens bästa fester. Kan väl lika gärna passa på att gratulera denna brutta i efterskott, så grattis i efterskott babe!!! Tycker du är värd en grattishälsning på min lilla blogg, hehe. Idag har jag befunnit mig i skolan halva dagen och min eftermiddag spenderade jag hemma hos min babe Lejsa där fotografering för en skoluppgift stod på schemat. Ikväll har jag skrivit klart min teknikinlämning och har sedan dess bara tagit det så jävla lugnt. Imorgon börjar jag åtta och slutar elva, mycket skönt. Puss!!

No expectations, no disappointments

Mitt svåraste matteprov hittills är avklarat och det känns mer än skönt kan jag lova. Har spenderat min eftermiddag med friskvårdsplugg i sängen och nu är även den inlämningen inskickad. Så otroligt skönt!!! Nu väntar bara sisådär sex stycken prov innan jag får jullov. Det kan ju bli intressant hur lång tid det tar innan jag går in i väggen eller så kanske jag ramlar ihop på golvet. Vem vet, det återstår helt enkelt att se. Imorgon efter skolan jag ska träffa Lisa, låter bra!! Nu ska jag krypa ner under täcket bredvid min allra bästa, sov så gott!!!
 

Ännu en liten tripp till huvudstaden

I tisdagsmorgon rullade bilen mot vår fina huvudstad. Tredje gången för i år. Denna gång var det dags för fotboll och det var väl i princip därför vi åkte upp. Sverige mot Portugal, på hemmaplan. Friends arena. Det var jävligt mäktigt kan jag tala om, särskilt när det blev 2-1 till Sverige!!! Åkte hem på onsdagmorgon igen. Blev lite stopp på vägen hem, bland annat på Lager157 i Linköping. Hade två jättefina dagar med familjen och pojkvännen. Stockholm är underbart. Är så glad över att jag har fått spendera så mycket tid där i år. 

131117

Har haft en mysig eftermiddag hos min underbara vän Lejsa B. Kom hem för cirka en timma sedan och har sedan dess hunnit redigera lite bilder och sådana mysiga saker, hehe. Nu ska jag fan sätta igång med plugget!!!!

En fin fredagskväll

Invigde helgen med festligheter hemma hos Julia. En perfekt fredagskväll där jag till sist landade i pojkvännens säng runt klockan två. Vaknade i tid och åt en god frukost innehållande chips och dipp. Hehe, mycket gott. Har spenderat min eftermiddag i sängen med magont och ikväll har jag träffat två läckerbitar. Myspys!! Ska försöka sova några timmar nu innan jag blir väckt av min kära pojkvän till partypingla som har spenderat sin kväll på Bratt. Morgondagen består av plugg och ännu mer plugg. Nej, nu ska jag hångla lite med kudden. Puss finisar!!

Something beautiful

Dessa skönheter landade i min brevlåda för några dagar sen. Tio guldiga och sex silvriga skönheter. Perfektion!
 

A little party never killed nobody