Min onsdag i fyra bilder


Vi ser världen i samma nyans

Igårkväll åkte jag först hem till Linnea där hon och Lisa befann sig, efter lite velande bestämde vi att vi skulle ta en tripp till Mcdonalds med Viktor och Adrian. Där satt vi och pratade i några timmar innan jag skjutsade hem mina brudar. Idag har jag ätit lunch hos Anita, varit smakråd åt min kära mormor och köpt en massa glass på SIA. Ikväll ska jag umgås med Oskar, vi ska köpa med oss mat och leta upp något fint ställe att äta på. Låter himla bra i mina öron, puss!!!

Tisdag

Jag vill blogga, så himla gärna, men tiden räcker inte riktigt till just nu. Jag försöker ta vara på sommarlovet, precis som alla andra år, så därför brukar det vara tomt här under några veckor varje sommar. Förra veckan hann jag med att jobba i sju dagar, mysa med fina människor och ta körkort, så himla skönt!!! Äntligen!!! Nu är jag precis hemkommen från Vinåvallen där jag tränade lite fotboll tillsammans med Rebecca. Det gick faktiskt helt okej trots en stukad fot och alla dessa jävla hostattacker. Kvällens planer är lite oklara men jag ska i alla fall träffa mina kära kompanjoner Lisa och Linnea. Nu hade jag tänkt att städa mitt rum och prata lite med min babe, puss på er!

23:00

Detta underbart goda plus ett par fina människor var vad min gårkväll innehöll. Jag var nämligen på Bratt, med Oskar och hans familj, där det kvällen till ära serverades en somrig grillbuffé, hehe. Så JÄVLA gott! Idag har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem spenderade jag några timmar med mina fina Lisa. Imorgon väntar ännu mer jobb, men jag klagar inte, jag trivs som fisken i vattnet! Dags att sova, godnatt!!