Falkenbergs studentbal


Lördag

Denna lördagskväll spenderar jag i min säng tillsammans med Ed Sheeran och en påse godis. Det var ett tag sedan jag skrev här och det har hänt en del sedan dess. Mitt sista sommarlov är påbörjat och det känns mer än bra att få vara helt ledig från skolan i cirka två månader. I onsdags började jag jobba och jag trivs precis lika bra som jag gjorde förra sommaren. Så skönt! Det enda som saknas nu är de soliga stranddagarna och de varma sommarkvällarna som ska spenderas med de bästa vännerna i hela världen. Jag hoppas helt enkelt på lite finare väder inom en snar framtid, hehe. Nu ska jag gå och förbereda min matlåda inför imorgon, sov så gott!

En midsommarnattsdröm


Glossybox

Jag lovade, för ett tag sedan, att visa er vilka produkter jag fick i min sista Glossybox. Jag har inte hunnit testa allt än men jag kan meddela att Bangerheads torrschampoo är det bästa jag någonsin testat!!! Det fungerar hur bra som helst och dessutom luktar det gudomligt, hehe. Om ni vill läsa mer om de andra produkterna kan ni klicka härOch förresten, är ni sugna på att registrera er och kansle starta en prenumeration? Klicka här!

4/6

Mina skoldagar blir bara kortare och kortare för varje dag som går, sååå skönt! Idag hade jag två lektioner på förmiddagen sedan gjorde jag några ärenden i stan. Igår tränade jag för första gången på fyra veckor och det kändes bra, väldigt bra faktiskt. Jag hostade bara ett fåtal gånger och jag hade faktiskt kvar lite kondition, hehe... Jaja, det jag egentligen ville säga var väl att jag fick hem min sista glossybox häromdagen och jag tänkte visa er vad den innehöll imorgon. Ha det så bra så hörs vi imorgon, puss!!!

Latest

En mysig picknick med mina underbara brudar // Lyxig kvällsmat // Jag och mina babes på Valborg
 
En underbar kväll innehållande världens finaste kille, god mat och ett himla fint väder
 
Lunchade på Burger Inn med ett par grabbar // Grillmys på stranden med fina vänner // Puss, puss, puss