Tjugo månader

Jag har fortfarande svårt att inse att denna fina kille faktiskt är min. Han är bäst på alla möjliga sätt och vis. Det finns ingen som honom.
 
"Det handlar om att prata sönder nätter. Sätta på en film om och om igen för att storyn tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst på hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska tusen gånger varje natt, du är vacker, och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig själv i någons famn och inte vilja hitta vägen ut."

Måndag

Hela denna måndag har jag legat i min säng och hostat. Hostat igen. Och hostat ännu en gång. Det börjar bli ganska påfrestande att bara ligga hemma och kolla på film. Jag vill träna fotboll. Det är så tråkigt att behöva missa massa träningar och matcher på grund av att man är sjuk. Jaja, förhoppningsvis är jag på bättringsvägen! Nu tänkte jag sätta på en mysig film och plugga lite. Vi hörs väl imorgon, puss!!!

We will be happy after all

Jag befinner mig just nu hemma hos Oskar i väntan på att träningen ska börja. Jag ska dock inte träna då jag är förkyld och hostar som en galning, men jag får väl gå ned och säga hej. Idag slutade jag skolan vid två och sedan hämtade Oskar mig. I eftermiddag har vi bara fikat på en massa gott och tagit det lugnt i soffan, välbehövligt!
 
Annars då? De sista veckorna i skolan har börjat och det är SÅ mycket som ska göras innan jag får ta sommarlov. Ett sista sådant dessutom, det känns faktiskt lite konstigt... Tiden springer iväg och jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men det löser sig, som det alltid gör i slutändan. Nej, nu hade jag tänkt att laga lite mat innan jag beger mig till Vinåvallen. Ha det bra, puss!!!