En fin helg

I fredags hängde jag med min babe hela kvällen, vi åt thaimat och kollade på Sagan om konungens återkomst. En perfekt fredagskväll. Igår, efter många om och men, bestämde jag mig till slut för att spendera min lördagskväll på Bratt med ett gäng godingar. Min kväll började hemma hos Emma tillsammans med Sofie innan vi, några timmar senare, mötte upp resten av gänget för att bege oss till Bratt. En helt okej kväll som avslutades med pizza i Oskars säng innan jag somnade gott i hans famn. Nu tänkte jag avrunda denna söndag med popcorn och någon mysig film. Jag hör av mig snarast, puss på er!!!

Koppar

Denna underbara skapelse, i det nya favoritmaterialet koppar, hänger numera i mitt tak. Så jäkla nöjd. 

Tjugosjätte november

Idag har jag bland annat hunnit med en födelsedagsfika med två undebara bruttor samt en lunch på Stantons med mitt hjärta. Först och främst vill jag passa på att, ännu en gång, gratulera min fina vän Linnea på hennes 18-årsdag. För att fira denna dag slängde jag och Lisa ihop lite fika och begav oss till Linnea där vi hade en himla mysig eftermiddag. Ikväll har jag, tillsammans med mina lagkamrater, befunnit mig på Vinåvallen där vi tackade av våra goa tränare som nu har gjort sitt i Vinbergs IF. Det bjöds på smörgåstårta, vilket jag är evigt tacksam för, hehe. Imorgon väntar skola, fotbollsturnering och förmodligen julmarknad, mys. Nu ska jag alldeles strax sova, puss!

Trött, trött, trött och trött

Det har varit full rulle hela veckan, en studentfest och ett par träningar har jag hunnit med. Min gårkväll bestod av ett 45-års kalas mitt ute i skogen, nämligen i Älvsered. Myspys! Och idag har jag jobbat hela långa dagen och ikväll har jag endast legat i sängen och vilat. Jag ligger efter med sömnen sedan studentfesten så en lugn kväll passaed mig alldeles perfekt. Imorgon väntar ytterligare en dag på jobbet, ett pass på åtta timmar, 8-17. Men nu måste jag släcka lampan och krypa ned under täcket om jag ska orka med allt vad morgondagen innebär, puss!!!