Alla hjärtans dag

När jag kom hem efter en lång från jobbet igår väntade en fin bukett rosor på bordet. Världens bästa kille. Vi fortsatte sedan kvällen med god mat, en bra film och gottigheterna på bilden ovan. En mysig kväll med min baby. Om en liten stund ska jag möta upp Lisa, Johannes och Viktor för lite mys. Det blir en lugn kväll, vilket passar mig perfekt då jag ska upp och jobba imorgon. Puss på er!

Ett efterlängtat lov

Världens bästa brudar.
 
Jag hade en jättemysig torsdagskväll innehållande bland annat tre fina brudar, bio och chai latte. Fifty Shades of Grey, som vi såg, levde helt klart upp till mina förväntningar. Så himla, himla, himla bra. Idag slutade jag skolan, och gick på ett efterlängtat sportlov, redan vid klockan ett. Detta firades med en tur i stan tillsammans med fina Lisa, en sväng till Gekås med ett gäng fantastiska pojkar och tacos till kvällsmat. Imorgon väntar ett långt jobbpass på Kaffebaren, därför ska jag krypa ned under täcket nu. God natt!

Onsdag

Jag var hemma redan vid två idag, det hör verkligen inte till vanligheterna. Skoldagen bestod enbart av religion, konstruktion (jag klarade förra veckans prov!!!) och entreprenörskap där vi var på föreläsning i Falkhallen. En lugn och skön dag, vilket var behövligt då jag inte riktigt är på topp ännu. Ikväll ska jag plugga svenska, äta mammas goda gulaschsoppa och bara ta det lugnt. Imorgonkväll väntas bio i Varberg med tre bästisar. Jag kan knappt bärga mig. Förväntningarna är skyhöga. Puss på er!

21:10


Imorse när jag vaknade hade jag fortfarande huvudvärk, därför beslutade jag mig för att stanna hemma även idag. I eftermiddags träffade jag Oskar en stund, han åker till Stockholm imorgon så det var mysigt att få träffa honom innan han åker. Vi gick en promend längs stranden, så himla fint var det! Imorgon tänkte jag, trots min förkylning, ta mig till skolan för lite religion och entreprenörskap. Puss!

Golden favs

Dessa fantastiska prylar i bland annat mässing hittar ni hos H&M, House Doctor (nya favoriten i inredningsväg!) samt IKEA.

Idag mår jag faktiskt, till skillnad från igår, ganska bra. Jag har dock spenderat hela min dag liggandes i sängen med ett par riktigt bra filmer och ett antal glas citronvatten. Nu tänkte jag sova inför en möjlig skoldag imorgon, vi får se, puss!

En söndag i februari

Januari bjöd på fina vinterlandskap i alla dess former.
 
Imorse vaknade jag upp, efter en helg full med mys och fina människor, med stans jävla förkylning. Det finns varken tid eller ork för detta nu, då jag har så himla mycket att göra i skolan innan jag får sportlov. Idag har jag bara kollat film, käkat gott och vilat. Jag hade väl egentligen behövt gå till skolan imorgon, men att kombinera förkylning + feber med skola är kanske inte så himla smart, därför stannar jag hemma i min varma och goa säng imorgon. Jag hoppas på en friskare Connie imorgon, puss och god natt på er!