Interior

Framtidsdrömmar.
 
Imorgon är det fredag, vilket innebär helg. En efterlängtad sådan. Imorgonkväll ska jag och Oskar åka en sväng till Gekås för att införskaffa oss lite nödvändigheter inför helgens bravader. Vi ska även, om planerna går som vi vill, äta på något mysigt ställe. En mysig fredagskväll. På lördag ska vi fira vår fina Emma genom att ännu en gång ta Bratt med storm. Hehehe. Jag känner på mig att det kommer bli en bra helg! Jag tänkte alldeles strax avrunda, men innan dess vill jag passa på att gratulera min fina vän Emma på hennes nittonde födelsedag. Puss!

Torsdag

Träningarna har dragit igång igen så nu för tiden lider jag av konstant träningsvärk, vilket gör mig så himla glad. Det är helt fantastiskt att, efter ett år av hosta och elände, äntligen få vara tillbaka på plan. Jaja, nog om det! Annars då? Jag sitter för tillfället i ett grupprum, som varje torsdagseftermiddag, och väntar på att dagens sista lektion ska börja. Ikväll står fysträning och mys med Oskar på schemat, sounds good!!!

Den artonde januari

Idag fyller den här fantastiskt fina människan hela tjugo år. Grattis på din födelsedag, baby. Du är allt och lite till.
 
Imorse överraskade jag födelsedagsbarnet med en lyxig brunch på Strandbaden. Det var väldigt uppskattat av honom, och inte minst av mig. SÅ GOTT!!! Den resterande delen av dagen har bestått av bland annat filmtittande och tårtätande. En alldeles perfekt dag med andra ord!

Söndag

Jag har inlett det nya året med födelsedagsfirande på Glenns för finaste Linnea, en tripp till Halmstad med mamsen samt lite häng i badtunnan med ett par fina vänner. En fantastiskt bra start på 2015. Imorgon kommer äntligen min efterlängtade grabb hem. Jag ska pussa på honom hela dagen. Det kan jag lova. Annars då? Förkyld och huvudvärk, men jag klagar inte. Puss på er!

New years eve

Jag fick fira in det nya året tillsammans med mina närmaste vänner, vilket gjorde denna nyårsafton så himla lyckad. Jag kunde inte varit nöjdare. Världens bästa vänner. Jag hoppas att ni hade en lika fin kväll som jag. Gott nytt år på er!!!