valborg!

sticker ner till majbrasan nu, hörs sen!

godnatt!

hej,
träningen var okej idag men nu är jag trött så det blir sängen för mig strax. hörs imon, puss.

slänger in två bilder med, inga speciella.
foto: jag
oredigerade bilder

fotboll

hej,
förlåt för jag inte skrev innan men orkade inte. nu sitter jag och äter toast, ska iväg på fotboll om 10 minuter ungefär. hoppas det blir en lugn träning som våran tränare lovade för jag har fått ont i ryggen... jaja, vi hörs nog sen. en liten bild som har setts inann, puss.

duckliiing ;]


jump on the ground!

är hemma hos linnea. nu ska vi kolla på andra avenyn, puss.

godnattiiis

heyyy,
lovade ett inlägg så här har ni ett. just nu vill jag bara sova men kan inte men ska försöka för att jag vet hur trött jag kommer vara imon när jag ska upp. dagen spenderades iaf med grymma lisa, vi tog kort, bakade & satt vid datan. haha, känns som just meningen ''tog kort'' kommer upp ganska ofta? nej, nu ska jag sluta tjata. godnatt sötnosar!
hey, soul sister - train

GRYM LÅT!

vatten

sticker på fotbollsträning nu. lägger in en lite bild så hörs vi sen, puss.

blue flowerssss


outfit 26/4


26/4

helluuu,
i skolan har vi elevensval hela denna veckan, inte så kul men man slipper iaf läxor... i eftermiddag har jag varit ute, tagit en massa kort och hoppat lite studsmatta. skulle lagt in mina bilder men min sladd är hos lisa, om du ser detta lisa. kan du ta med den imon? ♥ nu ska jag kolla på någon film eller något. ha en bra kväll, puss.
foto: jag

bilder

foto: jag
oredigerade bilder från senaste tiden typ ;)

heyyy flower


nya saker!

+ en extern hårddisk

gekås

godmorgon,
åker till gekås nu. vi hörs sen, puss.

vitsippor!

foto: jag

sunglasses!


solen skiner! :)

hej,
förlåt för att jag inte bloggade igår. var med lisa på dagen och på kvällen va jag med lisa och daniella. vi tog kort och va på donken. när jag kom gjorde jag idas blogg och sen somnade jag. idag vaknade jag vid 12 sen åt jag och nu har jag satt in lisas header och ändrat färger på hennes blogg. om en stund ska jag gå ut och fota. ha en bra dag, puss.

i want!!

h&m  -149 kr

torsdag

hej,
tog bort stygnen idag. kom hem från fotbollen för en stund sen men kunde inte vara med för jag har ont i foten... skriver mer imon, ska sova nu. sovgott, puss.



some pictures

foto: jag
massa blandade bilder från senaste tiden

designen

bytte tillbaks till den gamla designen för var inte nöjd med denna och får inte menyn som jag vill ha den... men jag har redan börjar lite smått med en ny design eller vet iaf hur den ska se ut så det kommer upp så småningom. men just nu håller jag på med idas så om ett tag.

bäst!

hej,
eftermiddagen var toppen! va med lisa och linnea, sjuktkul var det! orkar inte skriva vad vi gjorde men typ fotade och va hos linneas mormor och morfar och kollade på deras kattungar. när jag kom hem så gick jag ut och testade mitt nya filter, ett close up +10. älskar det! haha, nu ska jag jag läsa en text för det är engelskaläxan tills imon. just det, hade ingen kamera med mig idag men både lisa och linnea hade det så om ni vill se bilder från dagen kolla in lisas och linneas bloggar, puss.
KOMMER BILDER FRÅN NÄR JAG FOTADE INNAN

snö?!?

hej,
kom hem från träningen för någon timma sen. ganska kul idag faktiskt men det var sjuktkallt! och det snöade och regnade?!? usch, jag som trodde att de var vår... :( nu håller jag på med idas blogg, hoppas hon blir nöjd med den när den är klar! imon är det marknad, har lust att gå men inte om det är sånt här skirväder... vi börjar 09:45 imon så behöver inte gå och lägga mig än, skönt. har inget mer att säga nu och det blir inget mer inlägg idag heller så, puss.

fotboll

hej,
hann inte blogga igår för jag pluggade hela eftermiddagen. nu i eftermiddag har jag varit hos mormor och morfar. nu ska jag iväg på fotboll så hinner inte skriva nu. skriver sen, puss.

ny design

har fixat med en ny design ett tag nu och jag tyckte den va ganska klar nu så tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp den. ska bara fixa lite med texter och i menyn.
vad tycker ni?

new pictures

foto: jag
oredigerade för mitt photoshop funkar fortfarande inte :(

fotbollsmatch idag!

hej,
ska äta nu sen blir det match mot vessige. inte så sugen på att spela men det är bara att tagga till ;)
puss.

dagen med lisa

hej,
vaknade vid 11 sen låg jag kvar i sängen, duschade och åt och då va nog klockan halv 2. sen pluggade jag till halv 4 och dom kom lisa. vi bakade kladdkaka och tog lite kort, mysigt! sen efter maten åkte jag hem till lisa. vi bestämde att jag skulle sova här och sen träffade vi linnea, lina, fanny, viktor, adrian, gustav och fjanton. haha, grymtkul! nu sitter jag och lisa här och vi ska nog sova om en stund eller så sitter vi vid datan. hoppas ni haft en bra kväll, puss.

påskliljor


hemma

hej,
kom precis hem. skriver mer imon, puss.

pluggaaaa?

hallo,
ledsen för dålig uppdatering. hann inte blogga igår för direkt efter skolan satte jag mig och pluggade franska sen var jag på kalas hos min kusin. nu i eftermiddag har jag bara pluggat en massa och tänkte att jag kunde ta en liten paus. ska fortsätta snart igen... ikväll ska jag nog träffa lisa, linnea och fanny. så det blir en bra kväll! bjuder på en lite bild med, puss.

ännu en tävling

jag är med och tävlar hos michaela och jag tävlar om en reflexskärm från tvspelsweb.
temat är vår!

tävling igen...

jag är med och tävlar hos emma i samarbete med tvspelsweb och det här filtret tävlar jag om: filteret.
temat är vänskap/kärlek.
UPDATE: ingen tävling för min del, tog fel på anmälningstiden tyvärr...

HJÄLP?!


dagen

hej,
dagen har spenderats med linnea. vi kollade andra avenyn, pluggade, tog lite kort och bara va ute. mysigt, nu ska jag plugga mer och kanske redigera lite bilder om det går. ha en bra kväll, puss.
mitt fel.

oredigerade bilder

hade tänkt att ladda upp och redigera lite andra bilder men det enda mitt photoshop gör är att krasha ( stavning ) innan det har öppnats, tummen upp på det!

rubrik

hej,
orkar inte plugga idag så nu ska jag kolla om jag hittar något på datan och sen. ska gå duscha med sen ladda in bilder på datan. men nu ska jag gå, hoppas ni har haft en bra kväll, puss.

tandläkaren idag...

hej,
varit hos tandläkaren idag. han sydde typ i mitt tandkött eller det är svårt att förklara och ganska äckligt med så vi hoppar det men jag har iaf skitont så vi får se hur det här går. nu gör jag inte så mycket och ikväll eller senare blir det att plugga franska. jag har prov nästa vecka så det är bäst att plugga. hörs nog senare, puss.

godnatt!

inget mer bloggande idag, puss.



onödigt inlägg!

hej,
har varit ute och tagit kort hela dagen. om en stund ska jag knalla ner till kiosken och köpa mig en glass, skitsugen på det! skriver mer sen, puss.

hemma från lägret!

hej,
är sjukttrött så skriver imon, puss.

träningsläger idag

med bästa laget, vi åker ungefär om en och en halv timma. jag kommer inte ha tillgång till internet så inget bloggande mer idag, lördag och halva söndag. men sen när jag kommer hem på söndag, på eftermiddagen någon gång lovar jag att det kommer upp bilder och annat skojsigt från helgen. ha nu en riktigt bra helg, för det ska jag ha! vi hörs, puss.

min bästa djurbild

¨
jag är med och tävlar hos carolina och temat är min bästa djurbild och det här är mitt fotobidrag.
vill du också va med? KLICKA HÄR!

en liten bild

foto och redigering: jag
GODNATT SÖTNOSAR!

new stuffs from gekan!

+ leggings och drickor. godiset och drickorna ska jag ha till lägret imon.

gekås idag

hej,
hann inte blogga imorse för jag vaknade vid 10 sen skulle jag ner och äta hos mormor & morfar och sen direkt iväg till gekan. lägger ut bilder på vad jag köpte sen. nu har vi släktkalas för min lillebror, har inget att göra. ska nog spela lite wii sen. ha d bra, puss.

hemma

hej,
har varit hos linnea ikväll där även lisa va, mysigt. vi kollade på program på datan och hoppade studsmatta. imon blir det gekås med linnea, puss.

7 april

eller kanske godmiddag, haha...
har städat mitt rum nu och om en liten stund ska jag äta. i eftermiddag blir det stan med lisa och linnea. har inget mer att skriva nu så vi hörs, puss.

puss


fotomässan

åh, jag ville verkligen dit men kan ju som sagt inte ska på läger med bästa laget och det är ju minst lika bra. hoppas på en tur dit nästa gång, ska du dit?

ny väska

glömt att berätta att min väska har kommit...

lite ny kläder!


köpte detta + svarta leggings och bodyloation på lager157. köpte inte så mycket saker för mycket av det jag hade kollat på var slut eller fanns inte i min storlek men jag är nöjd med det jag köpte iaf.

godmorgon

godmorgon,
om en timma sticker jag iväg till lager157. nu ska jag gå och fixa klart mig och äta frukost. ha en bra dag, puss.

bilder


helgen

hej,
ledsen för dålig uppdatering. dagarna med olivia va toppen, tack vännen! ♥ när jag kom hem innan idag så satt jag lite vid datan sen åkte vi iväg på påskmiddag med släkten. nu snackar jag med ida på skype, det räddade min otroligt tråkiga kväll! imon bär det av mot lager157 så jag kommer inte skriva något imorgon. kanske när jag kommer hem, vi får se. har inget mer att säga, lägger in lite bilder sen. ha en bra kväll, puss.

byebye

hej,
kommer inte blogga nu i eftermiddag och ikväll för vi åker iväg till olivia nu. jag sover även där så vi hörs väl någon gång imorgon. ha en bra dag, puss.

godmorgon

vaknade av att solen sken in genom mitt fönster, härligt! idag blir det massa fotografering och ikväll kanske mammas kompis kommer hit... vi får se! lägger in lite bilder senare. hoppas ni får en riktigt bra dag, puss.
foto: jag

lisaaaaa

helluuu,
kvällen spenderades med lisa och vi tog lite kort, kollade tv och hade det bara mysigt! kom hem från en stund sen och nu sitter jag bara här. orkar inte skriva nu, men lägger upp bilder imon, puss.

mitt påsklov!

efter mitt photoshop krashat ett antal gånger fick jag äntligen ihop bilden. jag kommer nog skriva vad jag ska göra varje dag så det är inte säkert att allt där uppe stämmer, puss.

tired!

hej,
ska sova strax. imon blir det lisa, toppen! ångrade mig.. lägger upp bilden med mitt påsklov imon istället, puss.

i will always remember you...
<3

GLAD PÅSK!


1 april

VI HAR PÅSKLOV, SJUKTGÖTT!
hej,
bloggade inte igår för jag orkade inte. hinner inte skriva så mycket nu heller. innan var mormor och morfar här och åt tårta för min lillebror fyller år så, grattis till den lilla skiten! om en stund ska vi nog kolla om det är nåt på tv och äta mer tårta. skriver kanske mer sen och ska lägga upp en bild om vad som händer under mitt påsklov. hörs sen då, puss.

nytt linne