den tjugoåttonde juli

hej allihopa, i måndags sov jag över hemma hos linnea med fanny, kollade på harry potter och satt lite vid datorn. vaknade på hos linnea på tisdagen, hjälpte henne och städa lite sen åkte jag vidare på fotbollsträning, första träningen nu efter uppehållet, så jävla gött! efter det sov jag hemma hos elina, åkte till donken och åt med linnea. när vi kom hem där ifrån kollade vi på män som hatar kvinnor, grym film. imorse när vi vaknade bestämde vi oss för att dra in till stranden och där låg vi och stekte hela dagen, riktigt härligt! nu på kvällen har jag varit nere vid ljungsjön med mina fina vänner, nu ska jag sova för imon blir det och gå upp hyffsat tidigt eftersom att min mamma fyller år, så grattis mammsen, älskar dig! vi hörs, godnatt!

du vill veta vad jag tänker, men baby om det ändå var så enkelt

foto & redigering: jag



hjärta

hej allihopa, här var det tomt, men som sagt, sommarlov! jag kommer att blogga lite då och då, jag har inte så mycket mer att säga nu, bara det som har hänt i norge, fyfan vad hemskt! jävla idiot, människor som honom borde inte ens få leva, i vilket fall som helst går mina tankar till vårt grannland och alla som dog, vila i frid! sen hade det varit jättegulligt om ni kunde gå in och rösta på den här och den här bilden, pusshej!

svaren från frågestunden!

är tullbro eller tångaskolan bäst? :p

tångaskolan såklart!

 

vad är ditt nästa kamera inköp?

en helt ny kamera faktiskt, en nikon d90! :)

 

vilka är dina topp-3 favorit bloggar?

åh, den här var svår! men om jag är tvungen och säga får det nog bli: victoria, kenza och isabella, sen har jag förstås en massa andra bloggar som jag läser som är riktigt bra! :)

 

vad är ditt besöksrekord på bloggen?

jag vet inte riktigt men jag har för mig att det ligger runt 350 unika besökare!

 

hur går det med nisas design? du behöver lite pushing :D<3

finnemang vettuuuu :d<3

 

Vad skulle du tipsa för kamera till en nybörjare? :)

nikon d3100 :)

 

hur gör man spegelvända bilder?

jag kan försöka förklara det i ett inlägg om ett tag!

 

vad tycker du om lina johansson? :P XD :P XD <33333333

ingen kommentar...

 

varför blir du arg när jag väcker dig på morgonen?

det är en väldigt bra fråga...

 

hur länge har du varit intresserad av fotografering? :)

ungefär tre år!

 

var ifrån får du din inspiration ang bilderna? otroligt fina bilder, förresten!

för det första, tusen tack! jag vet inte riktigt, jag ser typ bilden framför mig och sen är det bara att ta fotot, haha, låter helt stört men så är det! och sen hittar jag även inspiration på andra bloggar och weheartit :)

 

vilken musik gillar du mest?

jag har väldigt blandad smak, du kan checka in min spotifylista hääääär!

 

i vilket/vilka program redierar du dina bilder i? :)

photoshop elements 6 :)

 

vad har du för en mobil?

en samsung s5230 :)

 

vad får du i vecko/månadspeng?

700 svenska riksdaler i månaden plus lite extra när jag behöver det!

 

sparar du till något speciellt/ vill ha?

just nu är det väl en nikon d90 och ett batterigrepp till den.

 

kan inte du videoblogga någon gång? :D

haha, nej, det skulle inte funka, jag är sämst på att prata med en kamera, haha! :)

 

 

förlåt för det tog sådan tid för att få svaren men jag har inte hunnit,

men tack så mycket för alla frågor! :D


00:52

hey, tänkte bara säga att jag har avslutat frågestunden nu, svaren kommer antagligen upp imon. nu ska jag sova, är sjukt trött och håller på att bli sjuk, det äger eller inte... pusshej!

it hurts that you don't even try

och så var det fredag igen, tiden bara rusar förbi och snart har halva mitt sommarlov gått, inte kul alls. just nu ligger jag och kollar på 2012, älskar den filmen, en av favoriterna! imon blir det äntligen bio, jag ska se harry potter & dödsrelikerna del två, som jag har längtat efter den och nu tar det slut, lite tråkigt, men filmerna tröttnar man aldrig på så dom kan man se om och om igen! i vilket fall som helst ska jag se den med tre grymma tjejer! nu ska jag fortsätta kolla på filmen och just det, jag trodde aldrig att jag skulle få några frågar när jag publicerade inlägget med frågestunden men jag har fått en del så jag har något att svara på, kul! men jag avslutar den imorgon eftersom det lär inte komma in mer frågor nu och om ni har några andra frågor är det bara att kommentera, pusshej!

lite nytt!

lite grejer jag har köpt på senaste tiden, ciaooo!

ni frågar, jag svarar!

tyckte att det var dags för en frågestund, kommer svara på det mesta, så sätt igång och fråga nuuu!

AVSLUTAD!



snyggt, snyggt och snyggt!!!

håll muspekaren över bilden för att få reda på vart du kan köpa sakerna!


lite nytt från gekås

köpte också lite godis, underkläder och svarta cykelbyxor men det kanske inte skulle va så kul att kolla på och dessutom blir det aldrig bra på bild heller, ha det gött!

8/7

tjena, tjena! hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej! idag har jag bara legat och slappat i sängen och kollat på lite filmer, åt nyss pizza och om en stund ska jag iväg och kolla film med lisa. dom senaste dagarna har jag varit med mina goa vänner, varit på gekås två gånger faktiskt, sen har jag varit på stranden med. har inget mer att säga och har inga bilder så jag får väl visa vad jag köpte på gekan, även om det kanske inte är så kul så funkar det la, vi hörs snart, puss!

nu ska det fotas en massa!

kolla vad jag fick låna av mammas snälla kompis, grymt! det är ett nikkor 20mm, ett 70-210mm och ett micro nikkor 105mm. dom är egentligen till en analog systemkamera men dom funkar utmärkt till digitala systemkameror också! så fort det blir fint väder ska jag ut och fota med dom här objektiven, jag visar er om jag får några fina bilder, puss!


people protect what they love

foto & redigering: jag