You can feel it in your mind

Imorse vaknade jag runt åtta och vid halv tio begav jag mig till skolan där jag har spenderat min dag. I eftermiddag har jag suttit ute på altanen och fikat, underbart väder!!! Jag har också hunnit övningsköra en vända med mamma. Ikväll skulle jag egentligen gjort något med mina brudar men tyvärr stoppar magsjuka våra planer... Istället ska jag packa, plugga och förmodligen träffa Oskar en stund. Vi hörs, puss!!!

140326

Idag har jag varit i skolan, där jag bland annat fick bockat av ett samtal i friskvården. Nu ska jag bara utvärdera det och sedan färdigställa resten av uppgiften. Jag får fixa det imorgon! Nu är jag precis hemkommen från en mysig stund med tjejerna. Vi träffades på Tjockisen där vi åt gott och pratade en massa. Imorgon slutar jag redan vid tio och då tar jag och Oskar bussen hem till honom. Mat och plugg, mysigt. Puss!!!

Måndag

Befinner mig just nu i skolans café med ett gäng goa grabbar. Jag försöker plugga lite på min friskvårdsinlämning men det går sådär, sjukt svår uppgift... Matchen igår gick väl inte särskilt bra, vi förlorade och jag skadade knäet, mindre kul. I eftermiddag ska jag plugga och sedan jag ska försöka dra mig till träningen, därefter beger jag mig hem till min lover boy och sover där. Det ser ut att bli en bra kväll, puss!!!

Min lördagskväll

Min gårkväll bestod till en början av ett släktkalas som erbjöd god mat, fina presenter och en himla fin tårta som Michaela hade gjort. Så duktig så! Gå in och gilla hennes facebooksida här!!! När gästerna hade åkt drog jag och Oskar hem till Anton en stund innan vi drog vidare till Bratt. Jag hade en mycket bra kväll med mina fina, fina vänner!!! Nu ska jag alldeles strax gå och packa väskan inför kvällens träningsmatch mot Astrio. Jag ska möta upp Johanna om tjugo minuter så nu är det brådis. Puss och hej!!!

Min födelsedag

Min födelsedag, i torsdags, var hur bra som helst!!! En dag full av god fika, underbara människor och alldeles för fina presenter. Vad mer kan man begära på sin 18-årsdag? Inte särskilt mycket alltså. Gårkvällen spenderades hemma hos Linnea med ett gäng fina vänner. Vi pratade i mun på varandra och kollade på The Collector som för övrigt var riktigt bra. Perfekt kväll!!! Ikväll väntar först kalas med släkten sedan ska jag ut för första gången i hela mitt liv... Jag hoppas på en fantastisk kväll, puss och hej!!!

Den nittonde mars

En helt vanlig onsdag som har spenderats i skolan där vi kollade på danstreoranas slutproduktion, duktiga! Ikväll har jag hunnit laga lite mat och jag har också hunnit plugga, dock ytterst lite. Imorgon väntar något alldeles speciellt, nämligen min artonde födelsedag!!! Det blir en fullspäckad dag då det ska hinnas med en hel del, bland annat en fika med två bästisar. Nu tänkte jag krypa ned bredvid Oskar, sov så gott!!!

22:52

När jag vaknade imorse mådde jag mycket bättre än vad jag gjorde igår, så himla skönt! Idag har jag alltså befunnit mig i skolan, en väldigt lugn dag schemamässigt... I eftermiddag har jag hunnit med att plugga lite friskvård samt pussa lite på pojken min. Imorgon väntar en hyfsat lugn dag som inkluderar bland annat en föreställning och lite kalasförberedande. Nu ska jag krypa ned bredvid min fina Oskar, sov så gott!!!

En måndag full av sjukdom

När jag vaknade imorse var inte kroppen på min sida, värk i både huvud och kropp. Jag har alltså varit hemma från skolan idag, legat och kollat film i sängen hela dagen. Det var välbehövligt för nu mår jag bättre och förmodligen blir det skola imorgon. Nu var det ett tag sedan sist och jag kan lova att det har hänt en massa kul, vi får helt enkelt se om jag slänger upp lite bilder från de senaste dagarna. Nåväl, igår spelade jag min fjärde träningsmatch för året, denna gång mot Hyltebruk. En tuff och rolig match där vi segrade med 2-1. En jäkligt go vinst!!! Nu tänkte jag borsta tänderna innan jag sätter på en mysig film och kryper till kojs. Vi hörs snarast, puss och godnatt!!!

Ett och ett halvt år tillsammans

Den här killen tycker jag om så himla mycket. Han är världens bästa och jag är så lycklig med honom!!! ♡

17:09

Jag kom hem från skolan vid halv två och sedan dess har jag hunnit fika och vila upp mig inför kvällen - det vankas nämligen god mat och bio med fyra favoriter. Vi ska se Boktjuven, som för övrigt verkar himla bra, och min kväll kan inte bli annat än perfekt. Vi hörs imorgon, puss!!!

Torsdag

Igår hade jag studiedag och studera var precis vad jag gjorde. Eller? Nej, jag skulle inte tro det va, hehe... Istället tog jag en lång sovmorgon innan jag käkade lite lunch med min babe. Vid halv fem mötte jag upp brudarna på Stantons där vi käkade lite kvällsmat och tog igen missad tid med en efterlängtad Elina. Idag har jag avklarat ett matteprov, lite friskvårdsplugg samt en jobbig fotbollsträning. En hyfsat lugn dag med andra ord. Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär helg. Denna helg är efterlängtad kan jag lova. Puss på er!!!