Something beautiful

Dessa fina små ringar landade i min brevlåda häromdagen. Tretton styck skönheter från H&M. Gött mos!!!

19:57

Påsklovets tredje dag är här och jag trivs som fisken i vattnet. Idag har jag varit hemma hos Michaela hela dagen lång, vi har finslipat på hennes hemsida samt ätit god mat på Ekholmen i Vessige. Nu ska jag alldeles strax bege mig ned till Lisa där en myskväll och en bunt fina vänner väntar. Puss och hej!!! 

Torsdag

Idag är det ingen vanlig dag för idag kommer äntligen Rebecca hem!!! Det var över fem månader sedan jag träffade henne sist... Åh, vad jag har saknat henne här hemma. Just nu sitter jag och väntar på henne och Evelina. Vi ska väl bara ta igen lite tid innan vi åker till kvällens träning på Vinåvallen. Imorgon väntar först två lektioner och sedan lite matlagning för på kvällen ska lillebrodern firas!!! Vi hörs snart, puss. 

Snapshots

Lillebrors födelsedagsmat // En del av Östra Tandådalen // Sjukt snabba skidor // Fika med bästisar
 
Dagen har jag spenderat i skolan där jag avklarade ett kemiprov. Det kändes faktiskt bra och det är så skönt att kunna lägga det bakom sig nu. I eftermiddag har jag pluggat körkortsteori och hjälpt min lillebroder med hans läxa. Pluspoäng till storasyster Connie!!! Nu tänkte jag återgå till mitt tv-tittande och därefter tänkte jag läsa några sidor i "To Kill a Mockingbird" som är engelskaläxan tills imorgon. Vi hörs, puss!!

Hundfjället

I veckan har jag befunnit mig på kallare breddgrader. Jag har nämligen varit och åkt skidor i Hundfjället tillsammans med familjen och min lille pojk. Vädret levererade hela veckan - solen sken och termometern visade cirka sex plusgrader. Fan vad roligt det är att åka skidor alltså, åh. Jag hade en perfekt vecka med perfekt skidåkning!!! Vi kom hem i torsdagskväll och sedan dess har jag hunnit träna, ta igen tid med mina kära vänninor, tittat på fotboll och myst lite med Oskar. Ikväll blir det något slags mys med mina babes, låter bra i mina öron, puss!!!