Young and beautiful

Har spenderat min eftermiddag med bästa Lisa. Nu har jag precis stoppat i mig en pizza, alltid lika gott. Om en liten stund beger jag mig hem till min fina Lina där alla brudar befinner sig. Underbart bra! Hörs imorgon!

Jag ramlar dåliga gatan fram

Kort skoldag idag. Nio till halv tio, lagom nödvändigt kan jag ju känna. Gick en sväng på stan med min kära pojkvän och hans kompis. Kollade jackor och fikade lite, mysigt. Ikväll spenderar jag kvällen med två av mina allra bästa vänner. Blir mer än bra! Imorgon vankas det festligheter för att fira fina Lina som fyller år på söndag. På söndag spelas även sista seriematchen för min del, tråkigt men sant. Tvååker står för motståndet. Puss!!
 

just do it

 

Loving you forever can't be wrong

Har haft världens mysigaste helg tillsammans mitt hjärta. I fredags hade vi ett helt jävla år tillsammans. I tolv hela månader har vi stått ut med varandra. Tiden går så otroligt fort och det är så svårt att inse att det redan har gått ett år. Vi spenderade i alla fall dagen i fina Göteborg med lite shopping, en mysig middag på Jensens, lite bubbelbad i hotellets spa och sedan avslutade vi med bio innan vi tog en mysig promenad i mörkret tillbaka till hotellrummet. På lördagen tog vi sovmorgon till halv tio sedan åt vi god frukost innan vi begav oss till stan där vi kollade runt lite i affärerna. Vid två tog vi tåget tillbaka hem till Falkenberg och på kvällen var det dags för kräftskivan som så länge varit bokad, alltid lika gott med kräftor!! På söndagen träffade jag Linisen en liten stund innan jag skulle spela match, denna gång mot Fjärås IF. Det gick dock inte så bra då vi förlorade med hela 5-1 efter en mindre bra insats av oss.. Idag stannade jag hemma från skolan då jag inte mådde särskilt bra imorse, har myst med film i sängen hela dagen. Skola samt träning imorgon, puss!

Den första september

Att skolan är i full gång känns både bra och dåligt. På ett sätt är det väldigt skönt att komma tillbaka till de gamla, goa rutinerna men samtidigt hade det varit helt fantastiskt skönt med ett sommarlov till. Träningarna och matcherna flyter på och vi fortsätter att vinna, himla skönt. Imorgon väntas en tuff match mot Frillesås FF.. Kom hem från bästa Linnea för en liten stund sen, spenderade kvällen där med Linisen!! Dags att nana, puss!!