Fredag

Har haft en lugn och skön fredag då jag har varit ledig från skolan. Tog en sväng på stan med mamma och fixade lite smått och gott. Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Johanna där födelsedagsmiddag väntar, mysigt!!! Sedan får vi se vart kvällen tar mig. Puss och hej!!!

Glossybox

I julklapp fick jag en halvårsprenumeration på Glossybox av Oskar. Jag kommer alltså få sex stycken olika glossybox's hemskickade till mig. En i månaden. Idag jag fick jag hem min andra. Äntligen!!! Det är alltid lika förväntansfullt och roligt att öppna då man inte har en aning om vad som ligger i boxen. Idag innehöll boxen en rengöringssvamp som balanserar PH värdena, en lyxig tandkräm som gör tänderna vitare och stärker emaljen, en mirakelprimer som minskar synligheten av porer, en genomskinlig ögonbrynspenna som fixerar dina ögonbryn till exakt den form du önskar och till slut innehöll den också ett vårdande leave-in balsam med keratin. En helt perfekt present. Puss på er!!!

130129

Imorse hade jag för en gångs skull sovmorgon men när jag väl kom till skolan visade det sig att den första lektionen var inställd. Lagom kul. Det var väl inte hela världen då jag och mina kära klasskamrater fick gjort lite på idrottsinlämningen istället. I eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och fått lite plugg undanstökat. Vid åtta dök min käre pojkvän upp och jag kan inte påstå att vi har gjort speciellt mycket. En lugn och mysig kväll helt enkelt. Imorgon börjar jag klockan åtta och på kvällen är det fotbollsträning. Nu ska vi nana några timmar. Puss och hej!!!

Wicked games

corneliapettersson.tumblr.com

Hennes & Mauritz

 
           Rosa drömmar ifrån H&M

En helt vanlig måndag

Och så var det måndag igen. Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och jag har inte gjort något vettigt sedan dess. Ikväll är det dags för träning och efter allt detta snöande kan jag inte påstå att jag är särskilt sugen på att träna men idag får det helt enkelt gå, det är bara att bita ihop!!! Jag får väl slänga i mig något gott mellanmål innan träningen också men först står lite friskvård- och idrottsplugg på schemat. Pusshej!!

En liten sammanfattning

 
Förra helgen var mycket mysig!!! Fredagskvällen spenderade jag med tre underbara brudar hemma hos Lisa. Kvällen bestod av glasätande och filmtittande. Himla fint!! På lördagen fyllde min älskade Oskar hela nitton år och det firade vi med kalas och en massa tårta, såklart. 
 
 
Min vecka har bestått av fina människor, tränignar och mindre plugg än vanligt. Väldigt skönt!! I måndags var det dags för årets första fotbollsträning. Kallt, jävligt och roligt. Lite blandade känslor där... I onsdags fyllde världens bästa Emma arton år!!! Helt sjukt!! På kvällen firade vi i alla fall hennes födelsedag med god mat och god tårta hemma hos henne. Mysig kväll med alla brudarna!!! 
 
I fredags var jag på bio med fyra babes. Nämligen Adrian, Linnea, Lisa och Viktor. Efter en del velande blev det slutligen lite mat på Donken innan vi såg filmen The Wolf of Wall Street. En låååång men bra film!!! Igår festade jag och fem sköna brudar lite hemma hos Lina innan vi spontant drog vidare till Elias. Jag hade en mycket bra kväll och vid tre somnade jag med min babe bredvid mig. En helt perfekt kväll. 
 

Fredag

Skolan är igång och det känns faktiskt bra. Skönt att komma tillbaka till de gamla, goa rutinerna igen. Har redan avklarat en inlämning och fått tillbaka lite gamla arbeten. I torsdags spenderade jag kväll men min nyblivna glasögonorm. Läckert!!! Vi käkade på max sedan hade vi filmkväll med passionsfrukt. Majsigt!! Idag har jag hunnit gå i skolan, fika med brudarna, ätit god kvällsmat med familjen och umgåtts med två favvobrudar. Idag säger vi också grattis till världens finaste morfar som fyller 75 år!!! Morgondagen är fullspäckad men det tar vi en annan dag. Ska alldeles strax bege mig hem till min goa säng. Tidig uppgång imorgon. Puss och hej!!

Nyårsafton

Hade en underbar nyårsafton med massa goingar. Började kvällen med förfest hos Isabelle med fjorton goa tjejer. God mat och mycket skratt!!! Vi begav oss sedan till Oliver där det var fullt ös. Fullt med känningar och go stämning. Perfekt. Hade riktigt kul fram till tolvslaget då jag välkomnade det nya året med mina kära vänner, champagne och en puss från Linis. Var inte på topp under kvällen så klockan ett kände jag att det räckte för min del, så mamma kom och hämtade mig och Lina. Väl hemma tryckte jag i mig lite oxfilé med klyftpotatis och sås. Gick och lade mig och sov någon timma innan jag vaknade av att Oskar ringde. En timme senare dök han upp, så jag fick trots allt min nyårskyss från honom med. Lite sent kanske, men det gjorde absolut ingenting. Klockan halv fyra var vi äntligen i sängs och det var underbart att få somna i hans famn.

2013

Hur har ditt 2013 varit?

Det har varit helt jävla fantastiskt. Det bästa året hittills. Har fått uppleva så mycket roliga saker detta år. Trodde inte man kunde hinna med så mycket roligt på bara ett år. Har varit så lycklig och haft så kul i år!!! 

 

Vart reste du under 2013?

I år har mitt resande ägt rum inom Sveriges gränser. Ella ja, förutom en liten tripp till vårt kära grannland Danmark. Jag har under årets gång befunnit mig i fina Stockholm hela tre gånger. Jag har också besökt Helsingborg, Göteborg och Norrköping. Hotellvistelser i två av städerna och festival i en av städerna. Sedan får vi inte glömma den perfekta skidresan i Hundfjället med min pojkvän och hans familj. 

 

 

Höll du några av dina nyårslöften? 

Hade inga direkta nyårslöften och därför behövde jag inte heller hålla några. 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att jag får ha så fina människor runt om mig. Tjugofyra timmar om dygnet. Varje år.  

 

Vad fick dig att må bra?

Alla mina nära och kära. Familjen, vännerna, pojkvännen, släkten, fotbollslaget, klasskamraterna. You name it. Vet inte vad jag skulle gjort utan alla dessa underbara människor. Något annat som fick mig att må bra var helt klart träning och många stunder mådde jag också bra av fotbollen. 

 

Bästa köpet år 2013?

Måste noga säga mina rosa Nike Free 5.0+. Dessa skor är utan tvekan världens skönaste. Snygga dessutom!!! 

 

Din största framgång 2013?

Oj, det är svårt att säga såhär på rak arm men jag får noga säga att fotbollen har varit min största framgång i år. Lyckades göra hela fjorton mål på vårsäsongen och vann därmed skytteligan i laget och hamnade på en trejde plats seriens skytteliga. Desto sämre gick det på hösten men alla har ju sina up and downs.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Åh, denna fråga är sjukt svår då det finns så många minnesvärda datum från detta år. Men jag måste nog säga 26 till 30 juni då jag befann mig på Bråvalla med mina allra bästa vänner. Så jävla grisigt men sååå underbart.

 

 

Vilka låtar kommer påminna dig om 2013?

Åh, finns så många bra låtar från i år. Alla Håkans låtar, speciellt från filmen "Känn ingen sorg". Veronica Maggio, Oskar Linnros och Avicii släppte alla sjukt bra låtar. Ride med Lana Del Rey kommer verkligen påminna mig om 2013. Det kommer också Hey Brother och Wake Me Up med Avicii att göra. Det finns så otroligt många låtar som kommer påminna mig om detta underbara år. Svårt att komma på alla dessa låtar just nu. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Den tjugonde mars, som var en onsdag, vaknade jag upp bredvid världens bästa kille. Sedan befann jag mig i skolan i några timmar innan jag fikade med Idisen. Cyklade hem mot Tröingehills där mina kära vänner Linnea och Fanny bjöd mig på kladdkaka. Jag kommer dock inte ihåg vad jag gjorde på kvällen. Bra där, Cornelia!!! Men jag har för mig att jag var hemma med min fina familj och åt något gott.  

 

Var du kär i år?
Om jag var. I världens bästa kille dessutom. Min andra halva.