den trettioförsta januari

såhär har min eftermiddag sett ut, plugg och ett riktigt gott mellanmål! just nu sitter jag bara och väntar på att jag ska åka iväg till träningen, är riktigt sugen ikväll så hoppas att det blir roligt! nej, nu ska jag spela lite wordfeud och fortsätta lite med engelskan. just det, som ni säkert har sett så har jag ändrat lite i designen med, får se om jag gör något mer men detta får duga tills jag kommer på något bättre. vi hörs antagligen imorgon, pussar!

lördagen i fyra bilder


söndag

hej allihopa! hoppas allt är bra med er! var ett tag sen jag skrev nu men har inte haft tid, har pluggat en del och tränat! igår var jag hemma hos matheus med en massa härligt folk, hade riktigt kul! nu kom jag precis hem från träningen och ska strax ta tag i engelskan, kommer bilder från igår någon gång också. ha det bra, pussar!

godnatt


måndag

hej allihopa! det var ett tag sen jag skrev nu men jag har inte orkat men kan ju berätta vad jag har gjort i helgen i alla fall. i fredag var jag hemma hos fanny med lite goa flickor och bara myste, i lördag kollade jag på hockey och sen var jag hos min moster en stund på kvällen. och i söndags tog jag bara det lugnt, pluggade lite och tränade! i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag alldels strax ta tag i franskaläxan! vi hörs, pussar!

18/1

hej allihopa! bloggar från mobilen nu, får se hur detta går.. pluggar lite nu och om en stund ska jag bege upp till göteborg med pappa och min lillebror för att kolla på hockey, frölunda mot brynäs blir det! kommer hem sent ikväll så jag kommer inte blogga mer idag men vi hörs snart, pussar!


mysig dag med olivia

hej! efter skolan åkte jag hem till och olivia, snackade massa och gick och åt på el paso, sjukt gott! sen följde jag med henne hem igen och vi kollade lite på tv och snackade lite mer, mysigt! kom hem runt halv 9 och sen dess har jag duschat, pluggat lite och nu ligger jag och kollar på film, ska strax stänga ner datorn. vi hörs imon, godnatt!

23:53


lördag

min eftermiddagen spenderades med goa vänner och lite, eller ja, ganska mycket thaimat på det! gött! just nu ligger jag i sängen och kollar runt på lite bloggar och pluggar lite, har redovisning i so på onsdag och jag är inte klar än så måste fixa det! ska strax gå upp och hämta chips, love life... imorgon blir det kalas för mormor och morfar sen blir det troligtvis fotboll, första träningen för året och jag är så glad för det! vi hörs, pussar!

13/1

tjena kompisar! har spenderat dagen med goa vänner, god fika och en hel del skolarbete. sitter just nu i lisas säng och spelar wordfeud, gött mos! är riktigt trött så ska nog ta och fixa mig i ordning och hoppa ner i sängen, ska bli gött! vi hörs nog imorgon, pussar!

söndag

bilder från igår, gårdagen spendarde jag först i ishallen för att kolla på hockeymatch med lite gott folk sen åkte jag hem till lisa.. åt och fixade lite annat, sen vid 9 cyklade vi hem till daniella och där överraskade vi viktor med tårta eftersom att han har fyllt år, kollade på film och hade det bara mysigt! idag har jag bara tagit det lugnt och ikväll träffade jag lisa och linnea, riktigt rolig att se lille linnie igen eftersom att hon har varit borta i två veckor nu, pussar!

THOMAS SABO

fick detta fina armbandet i julklapp, har i princip använt det varje dag sen julafton, älskar det!

tisdag, onsdag, torsdag

tänkte berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna, let's go! i tisdags åkte jag hem till lisa vid lunch, lagade tacos och hade det gött! på kvällen kom daniella, vi kollade lite på film och tog det lugnt, sen sov jag hos lisa. på onsdagen åkte vi ner till stan och fixade lite små saker, bland annat ett nytt sim-kort till min iphone så i onsdags började jag spela en massa wordfeud och satt med min mobil hela dagen i princip, kollade även på film och spelade spel med lisa och daniella. på torsdagen tog jag det lugnt hela dagen och på kvällen stack jag och linis till donken och åt, gött! det var det, hoppas allt är bra med er! vi hörs snart, pussar!

IPHONE 4S

och så var den äntligen min, en vit iphone 4s! jag är hur glad som helst och det är även den som har hindrat mig från att blogga de senaste dagarna, är helt fast! om ni vill följa mig på instagram så heter jag corneliapetterssson :)

1 januari 2012

och så var det en ny dag, ny månad men framförallt ett nytt år! det nya året firades in med fina vänner, mysigt! idag har jag bara slappat hela dagen, har kollat på jägarna 2 och måste säga att jag tyckte den var riktigt bra! just nu sitter jag och kollar på massa avsnitt av elsas värld men ska strax sova, vi hörs snart, pussar!