Glossybox

Igår när jag kom hem från skolan låg det något mycket efterlängtat på min säng, nämligen min tredje Glossybox. Äntligen!!! Denna gång var boxens utseende nästintill perfekt och så var även innehållet. Ni ser väl i princip vad innehållet var denna gång men för er som är lite mer intresserade så innehöll boxen ett apsnyggt nagellack från HOTmakeup, ett godisdoftande läppglans från färg, ett paket återfuktande "plåster" som används runt omkring ögonen från Anatomicals, en fuktkräm från Garnier, en återfuktande och skimrande kroppsgelé från Nougat London och ett paket Läkerol med smak av hallon och citrongräs, hur goda som helst!!! Klicka här för mer info om Glossybox, puss och hej!!!

Torsdag

En tråkig torsdag som jag till största del har spenderat i skolan och på fotbollsträningen. Hela min vecka har varit fullspäckad och som ni förstår beror tomheten här på det. Jag har bland annat varit hos sjukgymnasten, lekt webbdesigner och varit på Gekås. Dags att sova, vi hörs!

Snart, snart, snart


130220

Vaknade vid halv elva och sedan dess har jag hunnit att plocka ut diskmaskinen, städat lite på mitt rum och agerat kattvakt. Om en stund tar jag, Evelina och Johanna bussen till Lollo där vi hade tänkt att umgås och laga lite mat innan träningen ikväll. Jag ska dock inte träna då jag fortfarande är lite hostig... Keligt, men förhoppningsvis kan jag vara med på löpträningen på lördag. Nej, nu måste jag borsta tänderna, puss!!!

Gold dust

Imorse vaknade jag upp lite friskare och lite piggare än vad jag gjorde igår. Vid klockan tre begav jag mig ner till stan för en fika på Stålboms med mina goa brudar, mycket trevligt! Just nu befinner jag mig hemma hos Linnea med Lisa men vi får se vart kvällen tar oss. Puss och hej!!!

Alla hjärtans dag

Jag hade en jättemysig alla hjärtans dag med min fina grabb. Efter skolan i fredags tog vi tåget upp till Göteborg där shopping och en hotellnatt stod på schemat. Vi bodde på Scandic Europa som ligger precis intill Nordstan, himla fint var det!!! Efter en hel eftermiddag av shopping var jag och min förkylning ganska utmattade så vi bestämde oss för att köpa med oss mat till hotellrummet. Det funkade utmärkt det med! Resten av kvällen tog vi det bara lugnt och sedan somnade vi ganska tidigt. Klockan ringde vid nio och vi gick upp och åt en gudomlig hotellfrukost innan vi var tvugna att ta tåget hem då jag skulle spela cup. Trots denna tidiga och stressiga morgon hade vi det underbart!!! ♡

Måndag

Jag kom precis hem från Lisa där en ljuvlig brunch bestående av bland annat pannkakor, choklad, jordgubbar och blåbär severades. En perfekt start på veckan med mina fina brudar. Jag mår dessvärre inte särskilt bra idag... Förkylningen sitter i och nu har jag även fått lite feber. Min kväll kommer att spenderas i sängen med ett antal bra filmer. Jag har lite att berätta om helgen men det tar vi en annan gång. Puss och hej!!!

Mellanmål

Vaknade upp med en go förkylning imorse. Lagom roligt. Min dag har spenderats i skolan där jag bland annat bockade av en redovisning, väldigt skönt! Nu sitter jag och proppar i mig massa vitaminer i hopp om att bli lite friskare och lite piggare inför fotbollsträningen ikväll. Puss!!

Tisdag

Jag mådde inte särskilt bra när jag vaknade imorse så denna dag har också spenderats i sängen. Idag har jag bara kollat på film och ätit en massa, det man gör när man är sjuk med andra ord. Jag har precis skrivit klart min svenska så nu tänkte jag belöna mig med en film och en kopp blåbärste. Imorgon väntas en lång skoldag, lite plugg och förmodligen en kvällsdejt med Oskar. Vi hörs snarast, puss!!!

Den tionde februari

Jag har haft en himla bra helg bestående av en massa mys. Idag har jag dock spenderat dagen i sängen då jag inte har varit i skolan. Har ont i både hals och huvud... Jag som så gärna hade velat träna lite fotboll idag. Ikväll har jag lagat lite mat och nu tänkte jag skriva lite på min svenska innan jag sätter på någon bra film. Jag är förmodligen tillbaka hos mina kära klasskamrater imorgon. Puss och hej!!!

We were born to die

corneliapettersson.tumblr.com

130205

Gårdagen bestod av skola, en hel del plugg och lite spontant kvällsmys med min pojke. En väldigt lugn dag. Idag har jag avklarat ännu en onsdag. Veckans jobbigaste dag. Efter skolan åkte jag hem till Oskar och sen dess har jag väl i princip bara pluggat. Jag skickade precis in min debattartikel, så jäkla skönt. Just nu laddar vi upp inför finalen i Paradise Hotel genom att kolla på gårdagens avsnitt. Vi hörs imorgon, puss!!!

Måndag, måndag, måndag...

Och så var ännu en måndag avklarad. Jag började åtta och slutade fyra. Jag hade bara tre lektioner idag så det blev en hel del slapp i uppehållsrummet. Det är skönt det med!! Ikväll har jag tränat fotboll, kollat på Paradise Hotell och pluggat. En helt vanlig måndag. Pusshej!!!

En underbar helg

Min fredagskväll blev inte riktigt som planerat men det gjort absolut ingenting. Först var jag som sagt på födelsedagsmiddag hos Johanna med fyra andra brudar. En mycket trevlig tillställning!!! Sedan blev jag spontant upplockad av mina babes Viktor, Lisa, Linnea och Adrian. Planen var väl att bara köra runt lite men det första stoppet blev Donken och det andra stoppet blev i en snödriva... Klockan var alltså ett och vi satt fast i en snödriva på en liten jäkla grusväg... Efter en lång väntan kom äntligen bärgningsbilen och vi fick åka hem och sova. Ett jävla äventyr må jag säga!!! Igår träffade jag två bästisar en stund på förmiddagen och resten av dagen spenderade jag med Oskar och hans fina familj. Kvällen bestod av middag och julklappsspel (ingen kommentar...) hos hans mormor och morfar. Idag umgicks jag lite med Oskar innan det var dags för mig att agera fotograf åt ett gäng fotbollsgrabbar. Kallt men kul!! Imorgon ringer väckarklockan redan vid 06:50 så nu ska jag sova. Godnatt!!!