glad midsommar!

glad midsommar allihopa! kanske lite sent, men vad gör det? bättre sent än aldrig, eller hur? idag har jag varit hos min kära vän ida med mina grymma vänner och efter det åkte jag iväg med min familj till några kompisar. bilder kommer! jag vet att det har varit riktigt dåligt med uppdateringen här, men vafan?! det är sommarlov och jag har inte tid för bloggen just nu, men jag kommer väldigt snart tillbaks och det kommer säkert upp nåt inlägg imon. hoppas att ni alla hade en grym midsommar för det har i alla fall jag haft, pussheeeey!


when you smile, i melt inside

foto & redigering: jag


tips: bild i text

KRINGLA ÄR SAMMA SAK SOM CMD!
många som har frågat hur jag gör min texter med bild i, här har ni ett tips på det, jag använder mig av photoshop elements 6. hoppas att ni förstår hur man gör! :)

23:25

hey, igår spelade jag match med damlaget och tyvärr förlorade vi med 2-1, men det var sjukt jämnt och alla kämpade på bra ändå! var också och spelade minigolf med familjen och min lilla syssling och hennes familj. idag fick jag äntligen sova ut, så gött! jag har bara tagit det lugnt idag, legat i sängen hela dagen typ och vart ute en sväng med. nu kollar jag på filmen grown ups, grym film, se den! har inget mer att säga nu så vi hörs la imon, pusshej!

you make me smile

foto & redigering: jag

skolavslutningen 2011

bilder från min och elinas kamera från avslutningen igår! :)


SOOOMMAARLOOOV!

detta hade jag på mig på skolavslutningen igår, håll musen över bilden för att se vart allt kommer ifrån. 
hann inte blogga igår, hade fullt upp! hämtade min cykel, åt på max, åt tårta med mormor, morfar & farmor, fotade, hem till linnea och sen åkte vi till falkhallen, där vi träffade lite fina vänner! och nu är det sommarlov, underbart! även fast det inte känns som det är sommar än så kommer det la någon gång! nu ska jag gå ut och spela lite fotboll, tror jag. bilder från igår kommer, pusshej!

TORSDAG!

två närbilder på några av mina nya inköp och även på min outfit inför skolavslutningen imon!
hej snyggingar! skolan idag var helt okej, vi spelade minigolf med klassen och sen åt vi glass, en go dag! efter det åkte jag till stan med daniella för att äta, tacotallrik blev det och sen kom jag på att jag behövde köpa skor så då kollade vi lite efter skor och sen cyklade vi hem i ösregnet. nu ligger jag här vid datorn och måste snart gå upp och äta för om en stund är det match, mot wry. nu ska vi fan vinna denna matchen tjejer! efter matchen blir det max med lite härliga vänner, det är faktiskt invigning för max här i falkenberg idag så vi får hoppas på att det inte är allt för mycket folk där! vi hörs antagligen efter matchen eller imon, då det är skolavslutning, underbart! ha det fint, pusshej!

åttonde juni

foto & redigering: jag

drar ner till ljungsjön nu med linnea och några andra, ha det gött!


i want to see the world

foto & redigering: jag

nationaldagen!

hey, har inte mycket att säga men tänkte bara uppdatera mig lite. idag var jag på stranden en liten stund med familjen, årets första dopp, gött! ikväll har jag kollat på fotboll och käkat kebabrulle med linaaa, sveriges u21 spelade mot serbien, go match och en seger till sverige! nu ska jag strax sova, om det går det är ju så jävla varmt och åskar gör det med. puss!

21:00

sitter ute på altanen och väntar på att finalen i bigbrother ska börja. ikväll kommer vinnaren att väljas, det är martin, simon & peter kvar och jag hejar nog på simon eftersom att han bryr sig om alla och är så gooo även om martin är snygg, hehe! hör kanske av mig senare annars säger jag godnatt nu! :)

use your smile to change the world, don't let the world change your smile

hey! jag har ingen inspiration och ingenting att blogga om, därför ser det ut som det gör här... dom senaste dagarna har jag varit halmstad och shoppat med lisa, vart med lite kära vänner, ätit massa maaaat och vart ledig! så gött, börjar igen på tisdag och sen slutar skolan på fredag, det är en vecka kvar, EN VECKA! ska visa er det jag köpte i halmstad också. nu ska jag strax iväg på match, inte så taggad men det kommer la! pusshej :)
hoppas ni är  gulliga röstar på nummer 9 här!