131031

Oktobers sista dag har spenderats i Göteborg med mina bästa brudar. Jag tog tåget hem med Linisen vid halv fyra och har sedan dess hunnit plocka undan lite på mitt rum, ätit kvällsmat och haft filmkväll med babesen hos fröken Gulliksson. Myspys! Kom hem för en liten stund sedan och ska snart sova, sjukt trött efter en dag av shopping. Har haft ett grymt lov hittills och det kommer sluta lika grymt! Halloweenfest på lördag. Så sjukt jävla roligt. Imorgon ska jag äntligen få träffa min bästa igen. Saknar honom en aning. Ha det bra, puss!

Du är mina drömmar

Och så var det onsdag igen. Tre missade skoldagar. Känner att jag ligger lite efter nu men det löser sig, som det alltid gör. Imorgon väntas en kort dag inkluderat ett svårt matteprov. Det får helt enkelt gå som det går. På fredag har jag idrottsprov men det är också den sista dagen innan jag tar höstlov. Ett sjukt efterlängtat höstlov. Så skönt att bara slippa skolan för ett tag. 

 

På fredagkväll inviger jag lovet med mina brudar. Myskväll står på schemat. Perfekt! På lördag smäller det, årets höjdpunkt - Vinbergs IFs årsfest!!! Wiho, så taggad. Börjar dagen med brunch och föreläsning på strandbaden för att sedan titta på herrarnas kvalmatch på fina Vinåvallen och på kvällen väntas fest. Riktigt roligt! Sen i veckan väntas någon fest till, mys med vännerna och pojkvännen, lite fotboll och sen måste jag nog tyvärr trycka in lite plugg med. Men sånt är livet..

 

Imorgon blir det plugg, fotbollsträning och mys hos min pojk. Ska läsa igenom min idrott en gång till nu, men det känns faktiskt ganska bra redan nu, vilket är skönt. Jaja, nu är det dags att lägga plugget åt sidan och sova några timmar. Kände att jag behövde skriva lite innan den dagliga dejten med kudden inleds. Ska bli så skönt att sova nu, helt slut. Sov så gott allihopa, puss!


Älskade fredag

 Veckans bästa dag är äntligen här. Ikväll vankas bio i Varberg med mina fina, fina vänner. Vi ska Insidious 2, verkar himla bra faktiskt! I eftermiddag har jag städat mitt rum, pluggat lite och tagit en promenad i skogen. Har ett fotoarbete som ska göras så försökte få till det men det gick inget vidare så det blev lite motion istället, men det är inget jag klagar över. Nu ska jag göra lite tacos till familjen, fredagens standard. Puss!!

131016

Kom hem från skolan för ett tag sedan, fick sluta tidigare efter en go dag av föreläsning och inställda lektioner. Ligger just nu i sängen och lyssnar på lite go musik. Om en stund ska jag träffa två saknade babes, majsigt!! Ikväll tänkte jag ge mig ut och springa en runda, sen får det bli lite friskvårdsplugg med, prov på fredag. Puss!

En liten tripp till Stockholm

 

Nothing can ever replace you

Och så var det söndag igen.. Har haft en fin helg med min pojkvän och mina bästa vänner. Fredagen spenderade jag hemma hos Lisa med henne, Linnea, Viktor och Anton. Vi kollade film, snackade och bara hade det allmänt mysigt. Igår hade jag myskväll med min pojke. Köpte lite gottigott och kollade på några filmer. Idag träffade jag mina brudar på Strandbaden klockan halv ett för lite brunch, jävligt goooott. I eftermiddag har jag övningskört med mossan och gått en liten promenad med Linisen. Nu sitter jag hemma hos Ida med några brudar och pluggar lite. Just nu väntar vi på att Partaj ska börja sen blir det en cykeltur hem i mörkret. Puss! 

Den första oktober

Dagarna flyger fram. Veckorna flyger fram. Idag har det varit en bra och dålig dag. Träffat många fina människor och spelat fotboll, det bästa som finns. Har så mycket plugg och jag orkar verkligen inte, är så trött och det var längesedan jag kände mig utvilad. Nu ska jag snart återgå till min krönika och min redovisning. Kämpa, kämpa, kämpa. Med lite fin musik ska nog detta gå galant!! Planer inför imorgon: plugg, plugg, plugg. Godnatt!