Torsdag

Suseåns mynning, Ringesegård. SÅ FINT DÄR!
 
Imorse vaknade jag av väckarklockan vid halv nio, men jag låg kvar i sängen ändra fram till halv tio. Det blev lite stressigt, men jag hann både med att äta frukost och göra mig i ordning innan jag fick promenera iväg till bussen. Idag började jag nämligen jobba klockan elva, vilket faktiskt är ganska gött då sovmorgon är guldvärt! Jag kom hem igen för ett par timmar sedan och har hunnit äta, städa lite och mysa med Oskar. 
 
Imorgonförmiddag kommer mamma hit för frukost och mys innan jag möter upp Lisa för lunch, fotografering och handling inför Valborgsmässoafton. Det väntas sedan match mot Frillesås framåt kvällen, vilket jag är riktigt taggad för trots att jag har haft lite ont i halsen idag, men det blir nog bra. Nu ska jag sova. PUSS!

En onsdagsmorgon

En mysig morgon
 
Jag är tillbaka!!! HEJ! Det har ekat tomt här under ett par månader, men jag antar att det är så det blir när livet bestämmer sig för att komma emellan. Det ska bli så kul att få börja publicera lite inlägg här igen, men det ska framförallt bli roligt att visa er alla bilder jag har liggandes på datorn. Nåväl, imorse tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon. Jag gjorde sedan en mycket god banan, mango- och spenatsmoothie till frukost. MUMS! Den resterande delen av dagen har jag spenderat med Alex och Fia innan jag begav mig till Vinåvallen för att träna fotboll. En lugn men effektiv dag. Nu ska jag krypa ned bredvid Oskar, som ligger och sover i rummet intill. Puss och kram!