tisdag

hej,
kommer inte blogga mer idag så säger godnatt, + att jag har fixat med min fjärrutlösare så nu funkar den, TOPPEN!

outfit todayyy

+ mina vita converse

pictures

laddar upp några gamla bilder, lite redigerade och några oredigerade.

new shoes!


godnatt!


glömt att berätta...

dålig bild
men jag har glömt att berätta att jag har fått hem min trådlösa fjärrutlösare som jag beställde för ett tag sen. har tyvärr inte fått den att funka än men jag får sätta mig ner och fixa inställningarna till den nån gång.

staden todayyy!

hej,
blev stan efter skolan idag. jag och daniella skulle åkt dit ner först men så skulle linnea fixa sitt bankkort och sånt så när hon hade fixat det följde hon med oss i stan. vi gick och fikade och sen till kicks. efter det cyklade jag hem och nu sitter jag här och pratar med danniieee på skype. köpte grejerna här ovanför. ikväll blir det att plugga matte och hollywoodfruar. vi hörs sen, puss.

våren är här!

photos: jag

på bättringsväg!

hej,
kände mig bättre innan och mamma frågade om jag ville hänga med och köpa skor så jag hängde med och det blev två nya par. febern är borta men jag är fortfarande jätte förkyld och har ont i huvudet men jag tror det blir skola imon. nu ska jag städa lite sen ikväll får jag se vad som händer, antagligen datan eller tvn. lägger upp lite bilder senare, puss.

orkar inte!

åh, jag orkar inte vara sjuk. huvudvärken kommer bara tillbaka hela tiden och febern går upp och ner.


puss


filmtips

har kollat på en del filmer dom senaste dagarna så här har ni lite tips. både nya och gamla filmer!
tyckte alla var bra även dom jag har sett massa gånger innan, ha en bra kväll.

sjuk igen

hej, är sjuk igen. orkar ingenting så bara ligger ner och kollar på film hela tiden. mamma kom hem med mitt ''peace-linne'' från h&m sen beställde jag hem väskan också. nu ska jag kolla på ond aning. ha de så bra, puss.

usch!

hej,
håller på att bli sjuk igen... toppen! måste sälja dom jävla tidningarna imon, åh! jag orkar inte, nu ska jag snyta mig, ta en massa tabletter och nu vet ni det. har inget mer att säga än att jag är jätteglad, verkligen....
deppinlägg här ja, men nu ska jag kolla lite film och sen sova, puss.

nu blir det film!


måste ha!

måste ha! inte dom armbanden jag vill ha egentligen men tar dom sålänge.

älskade internet...

jag och linnea som är sjuka idag skulle skriva massa inlägg men mitt underbara internet slutade fungera, toppen! har precis kommit hem från mormor och morfar och ätit, nu ska jag kolla på någon film och sen sova, puss.

erik grönwall

erik grönwall - my life would suck without you
erik grönwall - higher
erik grönwall - 18 and life

bilder

två bättre bilder på filterna och mobilen

presenter

en resa till lager157
1500 kronor
ett soft focus filter
ett cpl filter
en samsung s5230 touch
ett presentkort på gekan
+ en bukett rosor och en krukväxt

cornelia säger godnatt!

säger godnatt, puss på er.

sjuk

hej,
orkar inte skriva så mycket nu. är sjuk, har ont i halsen, snuvig, feber och ont i huvudet... just nu kollar jag på just my luck. kommer upp bilder på vad jag fick när jag fyllde år senare. har även fått voddler, fick det i förrgår. aja, puss.

old picture

photo: jag

hej sötnosar,
skolan idag var okej, men har franska till onsdag... känner att jag måste lära mig den riktigt bra så ska plugga ikväll och hela dagen imon. har varit hos mormor och morfar där fikade jag och kolla på bingolotto. haha, snygga var vi! ikväll har jag och mamma varit och kollat på min bror som spelade pingis en stund. lisa frågade om jag ville hänga med till halmstad med hon och ida men det blev så stressigt för oss så vi får ta det en annan helg tjejer! nu ska jag sluta tjata och gå till tvn och kolla på stjärnkockarna och sen hollywood fruar, puss.

musik just nu:

arbete

hej,
sitter på arbete i skolan nu. slutar om typ 30 minuter, har inte mycket att skriva så bjuder på en bild, puss.

waterdrops

photo: jag

bingolotto idag

hej,
orkar inte skriva något speciellt nu. nöjd med min födelsedag iaf, laddar upp bild på vad jag fick imon. ikväll ska laget på bingolotto, så glöm inte kolla! ;) nu ska jag äta tårta som blev över sen igår och sen fixa mig lite. laddar upp några bilder innan jag åker, puss.

14 år

min födelsedag har varit både bra och dålig, skriver mer imon.
foto: jag
I just want to know what has happened to you, I love you no matter what.

:)

kommer inte uppdatera någonting idag för jag kommer inte hinna det. lägger upp bilder på vad jag fick imorgon... så ni får ha en superbra dag, puss.

en liten bild


nära nu!

japp, imon blir man fjorton! har inte mycket att säga nu. kanske bloggar mer sen, känner inte riktigt för det nu....



h&m

lite till av mina grejer har kommit från h&m nu igen. efter detta väntar jag bara på ett linne och tror jag ska beställa en klänning, en väska, armband och en kjol, vi får se. nu ska jag duscha, puss.

linnen från ginatricot

vilket gillar ni bäst?

träning

åker på träning om en stund. jag som är förkyld men vill inte missa för det är sjuktkul!
hörs sen, puss.

bästa kvällen! ♥


tråkigt

hej, inte mycket att säga nu. farmor är här, vi kanske hittar på något sen. men just nu har jag ingenting och göra och det är tråkigt. lägger upp en bild strax, puss.

bilder från kvällen

lite roliga bilder från kvällen och ta inte bilderna seriöst! ;)

home from school

hello,
kom precis hem från skolan. ganska lugn dag, nu sitter jag vid köksbordet och håller på min kort jag beställde. lägger upp bilder på dom sen. har inte mycket att säga just nu så skriver mer sen, puss.

önskelista

tänkte att jag kunde lägga upp min önskelista här eftersom det är 5 dagar kvar nu. allt jag önskar mig är inte med här men kommer lägga upp bilder på det jag får. har sparat bilderna från tjejkvällen som ett utkast nu så dom kommer upp imon för annars har jag inget roligt att skriva imon.. haha, nu ska jag sova. sov gott, puss.

lite bilder...


studiedag

hej,
kvällen va bäst med dom bästa tjejerna! vi hade jättemysigt och dom flesta somnade nog vid 4 ungefär. tack för en grym kväll! nu är jag jättetrött och har jätteont i huvudet så ska lägga mig om någon timma eller så. i eftermiddag har jag varit hos mormor och morfar och kollat på wallander filmer dom har spelat in till mig. mörkret, afrikanen och mastermind... och den bästa va helt klart mastermind! se den om ni inte sett den. har inte mkt mer att säga nu, men jag lägger in bilderna sen eller imon. nu ska jag gå, puss.

hejdå!

åker till ida nu, puss.

ikea

detta ska inhandlas till mitt rum nästa gång vi ska till ikea!

hemma nu

hej,
kom hem från cupen för en timma sen ungefär. jag och daniella gick upp vid kvart i sju och sen åkte vi vidare till oskarström och spelade finalspel i oskarströmscupen. vi gick inte till final utan vi kom 4 efter först straffar och vi vann sen förlorade vi matchen om tredje plats. innan det spelade vi 2 matcher i final gruppspel. det va synd men man kan inte alltid vinna...  jättebra spelat tjejer! men nu ska jag snart packa för ikväll ska jag hem till ida med alla tjejerna, kvällen kommer bli bäst! ♥ men ska inte ha med datan så det blir ingen uppdatering ikväll eller imorgon för då ska jag hem till mormor och morfar för vi har studiedag. ha d toppen, puss.

melodifestivalen!

hej,
förlåt för jag inte har skrivit idag men jag har inte hunnit. först vaknade jag och solen sken, härligt! sen gick jag ut och fotade lite, sen kom dannie. vi har tagit kort, suttit vid datan och pratat med lisa på skype, skojsigt! dannie sover här ikväll eftersom att hennes föräldrar inte är hemma och vi ska spela cup imon. vi ska upp vid 7, toppen....  lägger upp lite bilder imon eller sen. nu eller om en stund ska vi kolla på film eller melodifestivalen och efter det så ska vi nog sova för vi ska ju som sagt upp 7 imon. final i melodifestivalen sen, vem tror ni vinner? själv tror jag nog det blir anna bergendahl eller darin. kanske skriver mer sen får se med bilderna också, puss.

dålig uppdatering

men ska sova nu så det blir nog mer imon, godnatt och puss.

jobbig träning

träningen idag var jobbig med ändå ganska rolig. har jätteont i benen nu så vi får se vad som händer imon... hoppas jag inte sträckt mig bara för det känns så. aja, nu har jag duschat och fixat mig för sängen så jag säger godnatt och vi hörs imon, puss.

träning

hej,
sitter och äter nu men ska strax gå och byta om till träningen. vi tränar i stallet och där är KALLT! engelskan idag gick nog bra, eller jag vet inte men jag kunde det mesta, tror jag... skriver mer sen ska byta om nu, puss.

bästa laget! ♥

nu pratar jag med lisa på skype, ska äta om en liten stund. är SKITHUNGRIG så det blir gott med mat! :D haha, ska kolla andra avenyn med och sen läsa engelskan. kanske hörs senare annars imon, puss.

10 dagar...

om 10 dagar fyller jag ju som sagt 14! längar mycket nu ;) men kommer lägga ut en text med hur många dagar det är kvar varje dag nu så ni inte undrar va det är för något. kommer ni ihåg dopet jag fotade? jessica som jag fotade åt kommer hit och fikar så ska vi fixa bilderna och så kommer lille albin med. har tränat på glosorna nu med och efter fikan ska jag göra engelskan... men vi hörs sen, puss.

hoodtröja

hann inte ladda upp denna igår så det fick bli nu...
VILL HA!

time for sleep


this is my life

hej,
håller på att plugga för fullt och det har jag gjort hela eftermiddagen förutom när jag var på fotboll en timma innan. skönt att jag kan alla glosorna till engelskaprovet på torsdag... nu har jag bara en text kvar och den gör jag imon. har inte uppdaterat så mycket på senaste tiden och det är för jag har mycket i skolan men jag lovar att blogga som vanligt igen på fredag. men nu ska jag lyssna på anna bergendahl som jag har gjort hela dagen och göra min franskaläxa, puss.

anna bergendahl - this is my life

dagen

hej,
skola idag sen iväg och klippa sig. klippte upp det lite och mittbena... i eftermiddag har jag beställt kort och pluggat lite. nu pratar jag med lisa och dannie på skype. ikväll blir det tv och pluggning. lägger in lite bilder som inte blev så lyckade och jag orkade inte redigera dom. skriver mer sen, puss.

klippning

ska klippa mig imon, förslag?
måste sova, puss.

godnatt



ajdå...

haha, orkar inte blogga. skolan tar för mkt tid och det är ju ändå den som går först. kvällen va bra med lisa. imon blir det plugg och söndag CUP! taggaaaa ;) men skriver mer imon, puss.
foto: jag

h&m

hej,
förlåt för dålig uppdatering men skolan tar all min tid. kom hem från träningen för en timma sen ungefär. har duschat och sånt nu. stackars lisa hade glömt nycklarna så hon sprang hit med bara shorts men hon är iaf hemma nu. lite av mina kläder från h&m har kommit visar en bild sen men det va inte så roliga saker dom kommer senare. ska äta toast om en liten stund och efter det ska jag göra franskan. vi hörs sen, puss.

mobil

ska få ny mobil, kommer antagligen få den på min födelsedag. jag fyller om 19 dagar! :) men vilken färg?
1, 2 eller 3?

pluggaaaa?

hej,
är trött! ska ta och lägga in glosorna i franskan och till engelskaprovet nästa vecka. skriver mer sen, puss.