21/5

Hej! Sitter och pluggar hemkunskap, är snart klar så det är gött! Idag är det riktigt varmt även fast det åskade och regnade lite för ett tag sen. Nu ska jag fortsätta och plugga, ikväll blir det fotbollstittande med linnea. Vinberg mot Stafsinge och ikväll är det tre poäng som gäller, ska faktiskt bli riktigt kul. Vi hörs förmodligen imorgon, pusshej!

walking in a dream


create the life you want to live

Hej alla goa! Har spenderat min vecka med en massa fotboll, mina underbara vänner och en del skola. Igår var jag i Långasand med lite gott folk, helt okej! Idag har jag spelat match mot Snöstorp/Nyhem, vinst med 5-2, dock kunde jag inte spela så mycket då min astma krånglade och jag hade även en fin huvudvärk på det så ikväll jag har bara varit hemma och tagit det lugnt! Just nu kollar jag på sällskapsresan och äter lite gott. Imorgon ska jag dömma fotboll och göra klart mina arbeten i hemkunskapen! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, ha det bra, pusshej!

22:22

Bilder från förra veckan.. Hej! Har spenderat min eftermiddag med goa Linnea, det blev lite plugg och vi hann också med att baka kladdkaka! Har pluggat i princip hela kvällen, lite so och nu har jag precis läst igenom svenskan och känner mig ganska säker på den så nu blir det sängen för mig, sjukt trött! Godnatt allihopa, puss!

 

 


i can get low, i can get low, don't know which way is up


TISDAG

Lite blandade bilder från de två senaste veckorna, hej allihopa! Hoppas allt är bra med er. Håller på att plugga lite matte nu och om en stund ska jag ner till stan för att äta med några goa tjejer. Hade en mysig valborg igår med brasa, pizza, fotboll och goa vänner. I eftermiddag blir det massa matte då vi har nationella imorgon och på kvällen är det äntligen träning, grymt! Vi hörs, pusshej!