emmi persson

foto & redigering: jag

på vilka andra sidor kan man hitta mig?

 

 

klicka på texterna så kommer ni till mina sidor! :)


torsdag

foto & redigering: jag
tjenare, tjenare! sitter och pluggar nu men har film på i bakgrunden, bästa sättet att plugga på! har vart ute och fotat min lillebror idag, måste ha bilder till ett arbete i bilden så det var bästa att fixa det idag så det är färdigt! puss!

23:25

foto & redigering: jag
skickade in min so för ett tag sen, rikigt gött! nu har jag bara svenska och franska att göra denna veckan för sen är det elevens val och efter det lov, ska bli så grymt skönt! ikväll har jag tränat fotboll, det var helt okej, faktiskt ganska kul! hade inte så mycket mer att säga, det är nog bäst om jag går och lägger mig nu annars lär jag väl va helt död imon, fast vad gör det? jag har ju vart det hela veckan, har somnat efter tolv varje dag... pusshej!

dagens outfit


MOT GÖTEBORG!

hej allihopa! måste skynda mig och skriva nu för om en liten stund åker jag iväg med laget för att kolla på match, ifk göteborg mot gais efter blir det donken, hehe. detta kommer bli grymt, måste gå nu, vi hörs snart, pusshej!

sometimes you care about a person to much that not even the truth can change ur mind

tjenixen allihopa! hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra, lite förkyld men jag överlever! i eftermiddag har jag bara taigt det lugnt, pluggat en hel del då vi har en ganska stor inlämning på söndag. och kolla vad jag gjorde igår! jag hittade en gamla jeansjacka som jag klippte så äntligeeen har jag en jeansväst, grymt!!! nu ska jag fortsätta plugga vidare och äta min ben & jerry glass! :) ha det grymt så hörs vi så snart jag hinner blogga igen, pusshej!

skolan är just nu min vardag

har inte bloggat på ett tag, men jag hinner inte, har ingen tid för detta just nu för det enda jag göra är att plugga och träna. jag kommer inte hinna blogga denna veckan heller, då jag har engelskaprov, inlämning i so och franska. låter kanske inte så mycket men vill verkligen få bra på allt detta nu, så ska jobba för att få det! vi hörs när vi hörs, puss!

kanelbullens alldeles egna dag

foto & redigering: jag
idag har jag bara tagit det lugnt, käkat lite av mormors underbara kanelbullar och pluggat. ska strax bege mig mot duschen och sen ska jag sova, har inget mer att säga så jag avslutar här så hörs vi imorgon, godnatt allihopa!

my baby don't mess around, because she loves me so

så snyggt, älskar skorna! håll musen över bilden för att se vart sakerna kommer ifrån :)

22:30

foto & redigering: jag

tjena, tjena! ligger i min goa säng och kollar på sommarspelen, ska nog sätta på en film sen och sova! har sovmorgon till tio imon, sjukt gött att slippa gå upp så tidigt! imon efter skolan ska jag plugga lite franska och försöka fota min outfit eftersom att det var det ni ville se mer av i omröstningen jag hade för ett tag sen! vi hörs imon, pusshej!if you just opened your eyes, you could see the reality

foto & redigering: jag