tjugonionde februari

första gången jag bloggar den 29:e februari någonsin, ganska grymt ändå! var i stan med linisen idag, käkade på el paso, precis som lisa sa så är det nog faktiskt mitt andra hem, älskar det! träffade även på fulisarna linnea, emma och även lilla ina en stund! jag fixade även fri surf till min mobil och köpte äntligen ett nytt puder! ligger och kollar på tillbaka till vintergatan nu, hehe, nostalgi! ska kolla igenom engelskaglosorna några gånger till sen blir det sängen, pussar!

sjukling

ligger hemma och är sjuk, precis som gjorde igår också. har ont i huvudet och kroppen, men det blir skola imorgon! har bakat muffins med mamma idag sen har jag väl mest suttit vid datorn, ska försöka plugga lite nu så jag kan skicka in lite inlämningar! just nu sitter jag och spelar draw something men ska ta tag i plugget nu, vi hörs, pussar!

so reach for the stars, cause i’ll be waiting up there for you

lite snygga favoriter, speciellt linnet, sjukt snyggt!!! håll musen över bilden för att se vart sakerna kommer ifrån.

SPORTLOVET

lite blandade bilder från sportlovet! som jag sa var jag i göteborg och shoppade i måndags, på tisdagen var jag med rebecca hela dagen och åt tacos två gånger... på onsdag och torsdagen var jag hos farmor och sen på torsdagskvällen var jag hemma hos lisa och hade det mysigt. i fredags var jag hemma hos lisa med några goa grabbar sen stack vi till max och satt där en del av kvällen. igår var olivisen och hennes familj här, vi badade badtunna, åt massa gott och kollade lite på melodifestivalen, mysigt! och idag har jag bara tränat och kollat match! vi hörs!

GÖTEBORG

var i göteborg i måndags med 4 goa tjejer, riktigt mysigt var det och jag hittade lite smått! håll musen över bilden för att se vad sakerna kommer ifrån, om jag hinner så försöker jag att slänga in ett inlägg senare ikväll, annars hörs vi imon! jag ska ta tag i bloggen nu, let's goooo!

 

 


4/2

image descriptionhar spenderat min dag med massa fotboll och gott folk, det blev även lite hockey och en kebabtallrik på det med! just nu sitter jag hemma hos linnea med henne och lisa, käkar massa gott och kollar på melodifestivalen, mysigt! imorgon blir det plugg och träning, ska fortsätta kolla på nu så vi hörs imon, pussar!

 


fridaaaaay

hej! och så var det fredag igen, gött! skulle egentligen hem till beccis ikväll men det blev tyvärr ändrade planer så jag har varit hemma och tagit det lugnt och pluggat lite, ska försöka göra klart hemkunskapen idag i alla fall! imorgon blir det lite fotboll och hockey-tittande och sen på kvällen ska jag antagligen träffa lisa och linnea, gött mos! nu ska jag fortsätta plugga lite och hämta lite hallonsoda, ha det bra, pusshej!

2 februari

hej allihopa! har legat hemma i sängen hela dagen, med huvudvärk och en go förkylning på det! men det blir skola för mig imon i alla fall, tror vi skulle fortsätta lite med det nationella provet så det är bäst att gå dit så jag inte missar något! nu ligger jag och lyssnar på musik, ska strax kolla igenom franska glosorna, godnatt!

nya halsband

halsringen kommer från stylebytyra.se och det andra kommer från ur&penn.