En mysig torsdag

Denna bild cirkulerar på varenda social media jag använder. Men jag tycker så himla mycket om den. Och om honom. 
 
Denna soliga torsdagseftermiddag har jag spenderat på ett litet café med ett par människor som ligger mitt lilla hjärta mycket nära. En mysig och välbehövlig stund med världens finaste morföräldrar. Om en liten stund beger jag mig hem till Ida där en myskväll bestående av ost, kex och alkoholhaltiga drycker väntar. Hur mysigt?! Puss och hej!

16/10

Jag sitter för stunden i ett grupprum och väntar på att dagens sista lektion ska börja. Jag har världens hål, på hela tre timmar, varenda torsdagseftermiddag och det är allt lite strängt må jag säga... Ikväll tänkte jag, för första gången på ett par veckor, träna lite fotboll och sedan hade jag tänkt att somna bredvid min Oskar, men vi får se hur det blir med den saken. Dags att ta tag i lite plugg, puss och hej!

Fredag

Veckans bästa dag är äntligen här, så himla skönt. Jag är precis hemkommen från Vinberg och stationshuset där Michan hade anordnat en mysig liten avslutning för våra goa tjejer i F11. Nu tänkte jag bege mig mot nya äventyr, dock oklara sådana, med ett gäng sköna kompanjoner. Det blir dock ingen sen hemgång då det väntar jobb klockan nio imorgon. Vi hörs, puss!

Golden

Dessa skönheter från H&M landade hemma hos mig för ett par dagar sedan. Nya favoriter, helt klart!

Grekiska snapshots

Ett styck kollage fullt med grekiska snapshots från den fina veckan på Rhodos.
 
En måndag bestående av psykologi, design och produktutveckling har ännu en gång passerat. För tillfället ligger jag och göttar mig i sängen där jag kollar Andra Avenyn och försöker skriva lite på min svenskainlämning, vilket inte går särskilt bra då den är lite smått krånglig. Imorgon väntar en lång dag i skolan innan jag beger mig hemåt för en eventuell fotbollsträning och förhoppningsvis en dejt med min darling. Pusshej!

Ilva.se

Jag tror att jag, utan att överdriva, kan ha hittat mitt himmelrike när det kommer till inredning. Vad heter detta himmelrike då? Jag tror att de flesta av er redan har listat ut namnet, då det står i rubriken, men det är värt att nämnas en gång till: ILVA.se. Jag har under de senaste månaderna framkallat någon form av kärlek till accessoarer i koppar. Och accessoarer i koppar är något det finns gott om på deras magiska webshop. Men det finns så mycket mer, allt från soffor till vaser till speglar (⟵ Länk). Alla deras produkter är så himla snygga och jag får verkligen inte nog. När jag, och förhoppningsvis min fina Oskar, skaffar lägenhet någon gång i framtiden kommer jag definitivt att åka ner till Malmö för att shoppa loss i ILVAs enda verkliga butik. Jag kan knappt tänka mig en lägenhet utan ovanstående inredning. Koppar, koppar, koppar. Vill ni ta del av den fina korgen i koppar, alla de magiska ljusstakarna och de trendiga lamporna? Och möjligtvis allt annat snyggt de har i inredningsväg?! Då ska ni klicka här!

Fredag

Och nu har det, ännu en gång, gått alldeles för lång tid sedan jag skrev här. Jag har loggat in här så många gånger de senaste veckorna, men varken motivationen eller inspirationen har funnits där. I veckan har jag bland annat varit på behandling hos min osteopat, vilket var bra för min lilla kropp då jag har haft så himla ont i huvudet de senaste veckorna. Ikväll är planerna lite oklara, men en myskväll hade varit alldeles perfekt denna ljuvliga fredagskväll, hehe. Jag ska försöka att höra av mig snarast, puss!